Très bon service aimable et compétent

J’aime le service vendeur aimable et compétent

Personnel agréable, bon accueil, et compétent

J,ai acheté un destructeur de papier dont la qualité n’était pas satisfaisante. Après 1 jour d'essai, j'ai contacté le service clientèle qui ma proposé de le reporter au magasin et que je serai remboursé. j'ai donc de suite reporté l'appareil au magasin et j'ai été remboursé de suite. Merci Kréfel et à l'équipe.

Winkelbediende Korbeek-Lo, dikke duim..!!

Voor de klantvriendelijkheid verdient dhr. Yannick Th., winkelbediende Krëfel Korbeek-Lo, een welgemeende dikke duim..!! Betrokkene verzorgde de Click & Collect op datum van 18/11/2020.

Excellent !!!!! Service Professionnel

Superbe service de professionnel !!!! a Krefel Couillet , je recommande a tous le monde vraiment

Geweldige service !

Contact opgenomen met de krefelvestiging in Grimbergen ! Zeer vriendelijke en correcte afhandeling van aankoop smartphone + hoesje via click and collect ! Ook overzetten van gegevens van oude naar nieuwe telefoon werd meteen gefikst !

Spijtig dat we niet binnen mochten, met de corona. De kuize is uitstekend.

Goede ontvangst, uitleg, en vriendelijk bediening

Krefel is de beste electrozaak in mijn buurt.

Krefel is mijn electro winkel bij uitstek. Ik ben al jaren klant en heb nooit een probleem gehad. Vriendelijke bediening met de nodige uitleg.

Behulpzaam personeel met n glimlach

Ondanks de gebarricadeerde winkel toch n aangenaam gevoel en hulpvaardig personeel in de winkel in Sint-Denijs. Thumbs up!

Goeie service

Duidelijke informatie , snelle levering , vriendelijk onthaal . Maatregel Corona gerespecteerd en goed opgevolgd

Vrindelijke medewerkers en goede bediening

Een winkel met uitstraling.

La vendeuse

Je suis allée au Krëfel de ath j ai eu madame durant Kristel on ne m’a jamais aussi bien servis très professionnel elle connais très bien son produit vous devriez la féliciter

Schandalig

Ik ben zwaar teleurgesteld in Krefel. Heel de voormiddag zitten wachten met de kindjes op mijn levering terwijl het buiten goed weer is. Om nadien te merken dat ze gewoon voor de deur gestaan hebben en een briefje onder de bus gestoken hebben. Om alles nog erger te maken neem ik zowel telefonisch al via contact. En ik krijg maar 1 telefonische reactie, dat ik omwille van mijn werk niet kan beantwoorden. Kous af zegt Krefel bij zichzelf. Na enkele dagen neem ik opnieuw weer zelf contact op. Want uiteindelijk is alles al betaald en zitten jullie er goed bij. Durven jullie nog te reageren met de melding dat jullie het nodige gedaan hebben maar geen reactie kregen. En dat ik nu zelf contact moet opnemen. Wat ik reeds gedaan had. Zwaar teleurgesteld! En ga nooit nog een aankoop doen bij deze firma.

Prima winkel

Online kopen is gemakkelijk en veilig.

Prijs kwaliteit en service OK

Zelfs in Corona tijd liep alles zéér goed

Très bien

Bon accueil bon service très satisfait de l’équipe agréable et bon manager

Super tevreden

Zeer goede service, vriendelijk en behulpzaam !!

Samsung eco bubbel

Als eerste de Samsung eco bubbel wasmachine gekocht in Wetteren. Slorpt energie en bovendien om de 2/3 maand is het slot stuk! De reparatie dienst lacht er mee kijk we hebben een ganse doos van die sloten in de camionet zeggen ze we moeten niet anders doen dat dat slot vernieuwen. En inderdaad toestel nu net uit garantie een voor de 6x mag het slot vernieuwd worden. Je zou beter een nieuwe kopen zeggen ze dan

Achat micro onde

Vraiment un magasin au top vendeur super sympa je recommande vivement ce magasin

Livraison après pré commande et service client

J'ai commandé un smartphone en pré commande. Le téléphone est disponible ensuite sur tous les sites concurrents. Après plus de 2 semaines, des emails envoyés restés sans réponse, des appels au service client qui se clôturent automatiquement sans avoir eu de conseiller en ligne!... je n'ai toujours pas reçu le téléphone! C'est inadmissible.

• Nous recommanderiez-vous? Non

zeer vlotte afhandeling en on time delivery van product

Via online tool Krefel een aankoop gedaan, correcte afhandeling en apprecieer correcte delivery time. Goed zo.

Dommage que certains clients ...

Période de coronavirus oblige, pour nous permettre de faire nos achats, Krefel met en place un système clic and collect efficace. Malheureusement, certains clients ne lisent pas et ne respectent pas les consignes. Résultat, au lieu d’être servi rapidement (5 min par client pour donner la ou les boites et documents de garantie), des personnes qui ne respectent pas les règles réussissent à perturber l’organisation en place. Ils se montrent à la fois grossier envers le personnel de Krefel et envers les clients qui ont fait leur réservation et paiement en ligne avant de se présenter au clic and collect. Le personnel reste Zen et professionnel. Merci et bon courage

Magnifique

Magasin propre, beaucoup de choix, le personnel est super pro, agréable et souriant... Rien à dire... A conseillé vraiment le magasin de Flemalle équipe au top

bon renseigement

bon conseil par tel cher les vendeurs magasin car quand on plut âgée se n'est pas toujours facile de faire un choix a distance car notre génération est plut visuelles merci

Ik wou een Philips Senseo kopen omdat de mijne het had opgegeven. Ik woon in Vilvoorde en heb er de filiaal gebeld om een Senseo te reserveren. Die waren niet meer in voorraad en de bediende heeft voor mij de kortste filiaal opgezocht waar en nog een Senseo van mijn keuze in voorraad was. Dat was dan Boortmeerbeek. Hij heeft mij hun telefoonnummer gegeven en ook het artikel nummer zodat de bediende in Boortmeerbeek vlug mijn Senseo kon vinden. Ik ben die direct gaan afhalen. Toen ik eraan kwam stond hij al klaar aan de kassa, heb betaald en ben vertrokken. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en ook over het bekwaam en vriendelijk personeel. Chapeau. Groetjes,M. Bekaert van PSKM VZW.

Steenstraat 44

1851 Humbeek