Perfecte prijs-kwaliteit verhouding

Ik ben heel blij met de aankoop van mijn nieuwe Bosh droogkast. Deze heeft een laag verbruik, doet wat hij beloofd en onze kleding voelt extra zacht aan. Ook fragielere kledingstukken behouden hun vorm en kwaliteit. De verkoper van Krëfel Mechelen heeft mij naar het juiste toestel geleid, ik ben een gelukkige klant.

geen levering

na 14 dagen nog geen levering. (zou maar één dag duren) de helpdesk geeft geen uitleg, enkel de optie "annuleren of wachten".

geen levering

Altijd een excellente service.

Super vriendelijke verkopers ben daar al jaren klant.

Service client catastrophique

Commence online effectuée il y a 3 semaines (avec promesse de livraison le lendemain) et impossible de savoir ce qu'il se passe avec cette dernière. Aucun service compétent en ligne. Extrêmement déçu !

ZEER GOED

heb al veel gekocht bij krefel in olen en altijd zeer tevreden geweest vandaag nog een wasmachiene gekocht waar ik weer jaren geniet van ga hebben want de service en garantie is prima supper goede medewerkers vriendelijk en behulpzaam dat is iets dat zeker mag gezegt worden ik ben zeer blij met mijn aankopen ben bijna vaste klant (lach)

Vandaag een friteuse en senseo koffiemachine gekocht . Heel vriendelijk verder geholpen door de plaatselijke medewerker in het filiaal van genk. Een puntje mss ... te weinig personeel maar dat zal wel geweten zijn Ik kom terug als ik weer electro nodig heb

Service après-vente PITOYABLE !

Achat d'une imprimante de près de 400€ qui perfore quasi toute mes impressions. Personne ne m'aide, ni le magasin, ni le customer service, ni la marque. Ils se rejettent tous la balle ! Je n'ai toujours pas récupéré mon imprimante que j'ai laissé déjà 2X en réparation ! 2X 3 semaines d'attente pour finalement me la rendre toujours avec le même problème ! J'envoie des mails, mais je m'adresse toujours à une personne différente qui ne prend AUCUNE ACTION CONCRETE pour m'aider. On me fait tourner en rond !!! A FUIR !!!!

Geen levering van frigo ondanks bestelling 2 maand geleden

Ik heb 2 maand geleden een frigo besteld en ondanks herhaalde telefoontjes met de helpdesk waar steevast beloofd wordt om dit na te kijken, doet krefel niet de minste moeite om me terug te contacteren met voorstel van een datum van levering

Zeer slecht

Begin oktober bestelden wij een twindos navulsysteem. Omdat deze bij kregel het goedkoopst was bestelden wij deze met click&collect. Na een maand wachten en 14! mails te hebben ontvangen dat het product verzonden is hebben we nog steeds niets ontvangen. We namen al reeds contact op met de klantendienst, maar worden ook daar aan het lijntje gehouden. De laatste keer vroeg ik het geld terug, wat wij tot op heden ook nog steeds niet hebben ontvangen. Ook hebben we nog geen jaar terug een koffiezet gekocht. Na een klein defect brachten we de koffiezet binnen, omdat deze nog steeds in garantie is. Eergisteren kregen we een mail om te melden dat deze in de winkel lag. Wanneer we vandaag om de koffiezet gingen, lag deze ook nog niet in de winkel. Ons zien ze hier niet meer terug! Wij zijn zeer ontevreden!

Geen service

Nieuw wasmachine...eerste was opgezet...5uur gedraaid...er zal iemand komen kijken...sorry maar aan een nieuw toestel moet al niet aan gesleuteld worden. Europese wetgeving zegt directe omruiling!!! 2weken geen propere was en waarschijnlijk geen propere kleding om mee op vakantie te nemen. We vertrekken voor 3 weken naar buitenland. Dus?? Mijn probleem dan maar?!

Goed product maar zeer slechte levering en lege beloftes

Mijn fiets is recent helaas gestolen daarom had ik dus dringend nieuw vervoer nodig en ben ik opzoek gegaan naar een goede elektrische step. Ik besloot om hem bij krefel te bestellen omdat zij die enige ware waar hij normaal indien voor 22u besteld de volgende dag geleverd werd. Goed de volgende dag komt en ik wacht speciaal een hele dag thuis aan het raam (want onze bel werkt niet wat ik wel in de opmerkingen had gezet maar toch) maar een hele dag niemand gezien. Ik bel daarom naar de klantendienst maar daar kunnen ze me alleen de track and trace van bpost geven. Als ik deze open deed kwam er alleen op in verwerking. De volgende dag dan krijg ik een mail van bpost dat ze aan de deur geweest zijn maar er niemand is komen opendoen (was wel thuis) wat logisch is als er geen geluid is van de bel. Ben dit gaan nakijken en blijkt dan dat de opmerking niet eens wordt doorgegeven aan bpost. Nu kan ik dus nog een dag wachten en het zelf in het postkantoor gaan afhalen (zonder vervoer te hebben). Hartelijk bedankt krefel.

Nous avons acheté un lave-linge

Nous sommes allé dans un 1er temps pour faire des comparaisons de produits. Sebatien est à l'écoute de nos attentes, il fait preuve de professionnalisme. Pas frustré que nous n'ayions pas fait notre achat directement. Quant à la livraison de notre produit, les livreurs ont respecté le timing. Il ont procédé à l'instalation de la machine. Egalement très professionnels.

Produit réputé, cher mais économique à l'usage, bien fini, spacieux pour sa taille. Client satisfait

Plusieurs expériences positives avec Krefel (délais de livraison respectés, amabilité/serviabilité du personnel, prix dans la norme), sans quoi, il est absolument certain que je n'y serais jamais revenu.

Goede en vriendelijke service

We hebben al veel keer gekocht bij jullie en ervaren steeds de beste service

Miele stofzuiger cat &dog

Uitstekende zuigkracht en goede afzuiging . Zeer content . Ook over de verkoper goede uitleg en hulp

Zeer toffe winkelervaring

Bij deze wilde ik verkoper Jordi een dikke pluim geven voor zijn uitstekend advies en zeer vriendelijke hulp bij het aankopen van mijn smartphone. Fijn om te weten dat er nog steeds enthousiaste, gedreven vakmensen bestaan om op al je vragen een duidelijk en correct antwoord te geven. Dikke merci!

Toestel onder waarborg

Toestel werd binnengeleverd onder garantie. Na een maand heb ik zelf contact moeten opnemen. Kreeg te horen dat het toestel niet hersteld kon worden en ik een waardebon kreeg. Alleen moet ik nu plotseling extra betalen voor het toestel te kunnen kopen. Uitleg het leven wordt duurder. Is dit geen oplichting voor een toestel dat onder waarborg was?

Alles correct zoals telefonisch overeengekomen.

Zeer goede uitleg en werking bij telefonisch contact en alles ook vlot en correct verlopen. Met alle nodige documenten en uitgebreide uitleg en informatie!

degoutant

Op 3/9 een TV gekocht en betaald die in stock was. Na 3x bellen na bijna een maand nog steeds geen levering ontvangen. Uiteindelijk order geannuleerd en terugbetaling zou binnen de 15 dagen gebeuren...we zijn na bijna nog een maand nog steeds wachtende op ons geld. Zeer degoutante praktijken. Laatste aankoop ooit daar! 0.0 eerlijke service...

service après vente incapable

5 semaines pour la réparation de ma watch, lorsque je la récupère elle défectueuse, aucun geste positif du service clientèle. Aucune proposition constructive si ce n'est une attitude de robot dans les reponses. Rien est fait pour contenter le client fidèle que je suis. Un client définitivement perdu.

Perfecte klantenatitude!

Krefel Oostakker: niet onze eerste keer dat we daar aankopen doen, laat ons stellen dat het voor electro onze vaste winkel is! Bovendien heel vriendelijke dame aan de desk die ons probleem onmiddellijk begreep en ons begeleidde naar de stand van Dyson en ons proffesionele uitleg gaf. Graag vermeld ik ook dat haar collega’s die we tegenkwamen in de winkel ook vriendelijk gedag zeiden. Dus we kunnen terug beamen: Krefel Oostakker blijft onze favoriet! Gil Gent

Flexibele en heel klantvriendelijke ondersteuning

Mijn koopervaring bij Krefel Hasselt deze morgen 15/10/'22) is heel vlot verlopen. De assistent manager in Hasselt ( filiaal grote ring) heeft me heel goed & vriendelijk geholpen deze morgen n. a. v. een diepvries-aankoop, ook bij de omruiling (ondanks de nieuwe aankoop 200€ goedkoper was). Fingers crossed dat mijn diepvriestoestel nu ook nog met grote voorzichtigheid en zorg volgende week geleverd wordt. Mijn vorige toestellen werden er ook gekocht en ben er nog steeds tevreden over.

Leugens!

Ik bestel een iPhone 14 Pro in Krëfel Lokeren waar ze mij verzekeren dat alle bestellingen chronologisch afgehandeld worden. Nu bijna een maand later staat er gewoon 1 toestel zo te koop in Borsbeek maar als ik vraag om het over te laten brengen naar Lokeren is het ineens weer gereserveerd met voorschot. Waarom zou iemand een voorschot geven op een iPhone die binnen is? Dat zijn gewoon regelrechte leugens die jullie je klanten wijs maakt omdat jullie er niet in slagen de toestellen daadwerkelijk chronologisch te leveren.

Steenstraat 44

1851 Humbeek