Très bon accueil à Krefel Couillet

Personnel accueillant et compétent :-)

Subliem

Een correcte en heel vlotte bediening, alsook de nodige informatie en bij het ophalen van de producten een goeie afhandeling

Wacht al meer dan twee manden op een terug betaling na annulatie.

Op 14 april een Aple Watch gekocht voor 459 euro, na herhadelijk mailen en bellen zegt men dat niet in stock is . Dan annulatie gedaan en wacht nu nog altijd op terug betaling van 459 euro. Al een aantal e-mails gestuurd geen antwoord en gebeld dan zegt men dat men dit gaat door geven aan de boekhouding ; Op 24 jullie heeft boekhouding gezegt dat men het zeker die dag ging terug storten op mijn bankreking. NOG ALTIJD NIETS. Johan

Arm filiaal te Kampenhout als je zo'n verkoper hebt...

Als een klant binnenkomt om 2 nieuwe smartphones te kopen met een totale waarde van ongeveer €2000 zou je toch mogen verwachten dat de verkoper even achter zijn toog uitkomt om een hoesje te tonen? Nee hoor, "daar achter de hoek staan ze... ga maar eens kijken"... Voor de 2de telefoon dan bovendien proberen om er eentje met minder geheugen (maar wel in stock) aan te smeren. "ik had het verkeerd verstaan" lijkt mij vreemd bij de getallen 128GB en 64GB. Heb nog altijd spijt dat ik niet gewoon opgestapt ben en rechtover bij Vandenborre binnen gegaan.

service deplorable

j ai laissé un appareil en réparation chez eux. après avoir reçu une lettre sans aucune autre explication que "irréparable", j ai essayé de contacter le magasin d achat de l appareil. Aucune personne ne souhaite décrocher. Je me rends sur place explique mon cas, on me dit que seul le gérant peut faire quelque chose. Apres une attente de 45 min, le gérant me reçoit, je réexplique mon cas et Monsieur envois un mail au réparateur. résultat, une phrase qui ne correspond en aucun cas a ce que j ai explique au gérant et depuis trois semaines, aucune nouvelle malgré mes relances. Appareil et contenu probablement détruit. Service après vente et clientèle déplorable

• Nous recommanderiez-vous? Non

Krëfel un service après-vente inexistant

Après avoir déjà commandé plusieurs électro chez Krëfel c’est la première fois que j’ai dû contacter le service client pour solutionner un problème avec une commande. Et malheureusement cette première expérience m’a fait perdre toute confiance dans cette enseigne. En bref, j’ai commandé un nouveau téléviseur début du mois avec une demande d’installation et de livraison confirmée. Le jour du rendez-vous le chauffeur est venu pour me signaler que son collègue était malade et que seul il ne pouvait pas effectuer l’installation et la livraison. Il est donc reparti et on a refixé un rendez-vous. Par la suite pas moins de 4 autres rendez-vous ont été annulés sans jamais avoir été averti. Deux semaines après, Krëfel est venu installer un modèle que j’ai constaté être un modèle d’exposition en me disant qu’il était quasi neuf. Sans me proposer de remise et ayant payé un modèle neuf je demande que l’on procède à un échange et on refixe le jour même un rendez-vous pour la semaine suivante. Rendez-vous qui a été à nouveau annulé. J’ai alors été dans le magasin Krëfel, j’ai envoyé deux plaintes qui sont restées sans réponse et à chaque fois j’ai dû contacter leur service client pour avoir des infos. Et on tombe sur un call center ou on doit réexpliquer son problème à des personnes qui ne sont pas du tout impliquées. Pour une enseigne qui se permet de dire “Krëfel les prix les plus bas le service en plus”, je peux vous dire que le service est malheureusement nul et inexistant....

• Nous recommanderiez-vous? Non

Efficacité et rapidité à résoudre mon problème.

Je remercie Krefel Anderlecht pour m'avoir aidé à mon problème de climatiseur DéLonghi.

Klantonvriendelijk

Online een tv aangekocht van 700 euro maar blijkbaar geen bestelling doorgekomen, wel het geld van de rekening. Contact opgenomen met Krefel waarop het bewijs van betaling werd gevraagd. Zij vonden echter niets in het systeem. Mail doorgestuurd maar geen nieuws. Krefel gebeld die reeds op zoek moesten naar de mail en zogenaamd zou hebben doorgegeven aan de boekhouding. Drie weken later, met veel mailen en bellen, nog steeds geen geld teruggekregen en Krefel die vraagt weer alles opnieuw op te sturen want ze weten daar van niets. Regelrecht een schande!

veel te lang wachten op herstelling

Wij krijgen veel te weinig informatie over het verloop van de herstelling en moeten veel te lang wachten. Mijn samsung A70 heb ik binnen gedaan op 10 juli. Ik weet nog steeds van niets. Ik krijg altijd te horen dat het door corona komt. Sorry maar dat vind ik geen excuus.

livraison rapide.

Ustensile impeccable. Livraison rapide .

COMMANDE AVANT 22H LIVRE LE LENDEMAIN MEME LE DIMANCHE

Tout est dans le titre Ne croyez surtout pas Krefel essaie de faire de la livraison comme d'autres mais n'y arrive pas Nul de nul Bien sur la réponse formatée "Bonjour, Toutes nos excuses quant à votre expérience négative chez Krëfel. Pouvez-vous nous envoyer un e-mail ( [email protected] ) avec plus d’informations ? Nous examinerons ensuite votre plainte. Bien à vous, Krëfel "

Als het goed is....

Moet het dus ook gezegd worden. Na twee negatieve ervaringen (en voordien wel enkele positieve ervaringen) opnieuw een positieve ervaring. inbouwkoelkast besteld, geleverd op het juiste tijdstip en werkt perfect. Prijsverschil teruggekregen door middel van een aankoopbon dus dat is ook OK. Ook de telefonische klachtendienst was OK en hulpvaardig al duurde het wel even om binnen te geraken. De volgende bestelling is in aantocht.

Very cool

Service est hyper-cool et j’aime ce magasin

Schandalig

Eerst een diepvries gekocht, na 2 maanden al kapot. Dit model was dan niet meer beschikbaar. Dan een ander model gekozen. Die pas na 2 maanden leverbaar ging zijn. Plots al na 1 week krefel aan mijn deur met die diepvries. Ik moest nog 120€ bijbetalen (duurder model). Ik keek toen op de site en ze was ondertussen met 70€ gedaalt in prijs. Na een halfuur weg en weer gebel dan toch maar 50€ moeten betalen aan de chauffeur. Bij het lostrekken van de verpakking bleek het om een expo model te gaan want er zat een deuk in met een zwarte kras. Erg onbeleefd behandeld geweest door krefel via mail. Compensatie? Een voucher van amper 30€...? Niet de eerste slechte ervaring met krefel

EEN RAMP

Meest slechte service ooit gezien. Afleveren zonder factuur. 10 maal contact genomen zonder resultaat

Votre Société ne peut pas mettre votre clientèles dans de pareils situations.

Madame, Monsieur, Je souhaite vous faire part de mon mécontentement. Le 30 Juin 2020, je me suis rendu dans le magasin Hifi International à Pommerloch (Luxembourg), celui-ci faisant partie du groupe Kréfel. Ceci, afin de faire l’acquisition d’un frigo Samsung, pour lequel, j’ai marqué mon accord, avec paiement intégral pour être livré en belgique par Kréfel avec une livraison prévue au 10 Juillet 2020. J’ai donc rempli ma part du contrat, acheter et payer l’intégralité de mon achat chez vous. J’insiste sur le fait que je suis un client fidèle de vos différents établissements que cela soit en tant que acheteur privé ou via ma société, il est important de préciser que je suis, pour chaque achats, toujours pris en charge en magasin avec professionnalisme. Malheureusement, vous me voyez dans l’obligation de vous écrire, car à ce jour, je n’ai toujours pas reçu mon frigo et je suis depuis la date du 10/07 sans cet outil essentiel dans un ménage. Suite à mes différentes relances téléphoniques je viens d’être en contact, oserais-je dire enfin, avec votre service livraison Kréfel qui me propose une livraison le 15/07. Je ne souhaite pas savoir quelle est la personne responsable de ce manque d’attention, d’oubli. Mais, il me semble que vu le délai largement dépassé, vous pourriez faire l’effort de me le livrer encore ce jour par livraison expresse. Je vous remercie toutefois pour la proposition d’un bon d’achat de 50€, mais je souhaiterais que celui vous soit plus utile pour mandater une un transporteur avec livraison expresse. Cordialement

Slechte ervaring nummer 2

Diepvriezer besteld, meer dan twee maanden gewacht, uit miserie de bestelling geannuleerd en wij wachten nu al meer dan een week op ons geld. Blijkbaar was de diepvriezer zelfs niet meer leverbaar. Op het ogenblik dat wij de bestelling geannuleerd hebben, was hij ook meteen van de site verdwenen. Dus, momenteel geen diepvriezer en geen geld om een nieuwe te bestellen.

onbegrijpelijke trage reactie bij defecte frigo die onherstelbaar verklaard werd

Om toch met een positieve noot dit kritisch bericht te starten is dat ze beroep doen voor sommige reparaties op Asogem, welke van mij wel een 5 sterren review gekregen hebben! Het is jammer dat een toestel van 4 jaar het koelelement volledig doorroest, gelukkig heb ik 5 jaar waarborg maar omdat het economisch onherstelbaar is dien ik nog een restwaarde (aankoop-afschrijf) te ontvangen De wachttijd voor een herstelling van een cruciaal en niet zomaar zonder te kunnen toestel als een frigo duurde ruim een week, echter was dit niet echt een probleem voor mij om even "creatief met eten te zijn" en had ik hier ook begrip voor (corona, achterstand, ...) Maar als men uiteindelijk komt voor reparatie en er wordt vastgesteld dat het toestel onherstelbaar is verwacht ik ook onmiddellijk over te kunnen gaan tot de aankoop van van een nieuw toestel. Om te zorgen dat er niets fout kon lopen zoals vertraging in communicatie of een herstelrapport dat uit het oog verloren zou worden heb ik alles doorgebeld en doorgemaild met de vraag of ik een nieuwe frigo kon bestellen. echter dien ik te wachten op een waardebon. Hierop volgend ben ik naar de winkel gegaan met de vraag of ik niet gewoon een frigo kon bestellen en volledig betalen en dat men mij dan achteraf de restwaarde van mijn vorige frigo kon terugstorten. Echter moet men hiervoor toelating van het hoofdbureau hebben. Hiervoor heb ik dinsdag, woensdag en donderdag (meerdere keren)gebeld zonder antwoord te kunnen krijgen van hen!!!! Dit kan echt niet, dit is nog meer dan een week zonder frigo of sluitend antwoord!!!! Nu sta ik met de rug tegen de muur en ben ik genoodzaakt elders een frigo te gaan halen die ik direct uit de stock kan meenemen omdat het niet houdbaar is om dagelijks boodschappen te doen, geen overschotjes te kunnen bewaren en dus hierdoor te veel junkfood en diepvries maaltijden te eten. (en met kinderen is dit helemaal geen lachertje) dossier 16060501673861

Service client inexistant

Suite à un achat effectué en ligne lors du confinement, l'article commandé est arrivé abimé. J'ai signalé le problème le jour même et depuis, plus aucune nouvelle. Contact par téléphone ou mail...jamais de réponse Contact sous des publications facebook...pas de réponse non plus Contact messenger...victoire! quelqu'un va faire quelque chose ...mais en fait ...non...rien.... J'ai rarement (voire jamais) vu un service client aussi peu efficace!

Personnel très compétents

J'ai acheté un aspirateur au Krefel de Fléron, j'ai été conseillée d'une façon très professionnelle ! Je recommande ce magasin.

Fait de la publicité mensongère

J'ai commander un article le vendredi avec livraison le samedi, car ils disent que ils livre le samedi et le dimanche, le samedi matin je reçoit un mail comme quoi mon article sera livrer dans la journée et je n ai jamais rien reçu, impossible de les contacter le dimanche et le samedi j ai essayer de les joindre avant la fermeture du services client ... Il m'ont mit en attente et a 18h pile on clôturer l appel. J ai ensuite été voir sur leur site et dans leur condition générale il fait marquer qu ils s engagent a livré dans les 2 jours ouvrables !! Ce qu il veut dire qu il n est la plus question de livraison le weekend !! Fait donc attention il vous invites a acheter en disant commander maintenant vous serrez livrer demain et livraison samedi et dimanche mais c est faux !!!! C est pour vous inciter a acheter et après ils diront a mais il fait bien marquer que dans nos conditions générales c est 2 jours ouvrables !!!! Attention a l'arnaque !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Gestion des commandes désastreuse.... honteuse!!!????

Commande faite sur leur site. Livraison annoncée endéans les 2ou 3 jours. Le choix de commander ce produit chez eux a été fait car leurs concurrents annonçaient une livraison dans la semaine et que j'étais pressé pour la réalisation d'un cadeau. Paiement réalisé et puis plus de nouvelle. Suite aux recommandations faites sur leur site, j'ai envoyé 10 mails.... Pas une seule réponse!!!!??? Je croyais que c'était une société sérieuse... je me trompais!!! Morale de l'histoire, pour mes prochains achats, je vais chez leurs concurrents (sans citer de marques) qui, eux répondent et donnent des explications à leurs clients.

• Nous recommanderiez-vous? Non

opgelet, indien het toestel defect raakt!

ik heb zeer slechte ervaring, vaatwasser defect (nog in garantie) , je moet via de website een herstelling aanvragen , echter dat lukt niet, dan naar de winkel , daar kunnen ze het ook niet.... verschillende mails naar krefel: nooit antwoord, daarom klacht ingediend via de ombudsman, wachten nu op resultaat.... ik denk dat krefel tot nu de slechtste service van alle winkelketens heeft. De ombudsman heeft de klacht aanvaard, en we zullen verplicht zijn, om schade vergoeding te eisen.

Niet tevreden over leveringsmoment

Ik ben echt niet tevreden over het leveringsmoment dat op de website was vermeld, voor de kookplaat die ik besteld en betaald heb, maar niet op de vermelde datum ontvangen heb. Vandaag moest deze volgens de website geleverd worden,niet dus. Nadien ikzelf contact heb opgenomen, komt men mij te vertellen dat er vandaag geen levering voorzien is,omdat het niet op stock was, ik heb daar geen enkelbericht gekregen,terwijl ik voor deze levering!!!,een dag verlof moest nemen, voor niets dus.hopelijk laten ze mij tijdig weten ,wanneer het nu wel op stock zal zijn en geleverd zal worden !! zodat niet nog eens een dag verlof moeten nemen voor niets !!

Aankoop zonder uitleg

Beste, Zoals in vele grote ketens ,krijgt men geen uitleg bij de aankoop ( stooomgenerator in mijn geval ) koop iets en trek uw plan of zoek het op internet dat is momenteel het motto. Verkopen kan iedereen, maar service leveren dat is er niet meer bij. Enkel de omzet is van belang.

Steenstraat 44

1851 Humbeek