Super service voor mijn latop gekregen

Zeer bekwaam personeel (Genk) met name Wouter A. Ik heb zeer goede uitleg gekregen en suggesties voor de aanschaf van mijn MSI gaming laptop. Ook bij tones.be de pc hersteldienst van Krefel zeer goed geholpen geweest door Wouter A. Een zeer tevreden klant.

Service lamentable, en dessous de tout !!!

Commande le 4 juin pour être livré le 5 juin.... Nous sommes le 16 juin et je n'ai toujours rien reçu. Je demande l'annulation de ma commande et un remboursement immédiat mais Tim qui s'occupe de répondre sur Messenger refuse !! Avant de prendre contact sur Messenger, j'avais envoyé plusieurs mails sans résultat, j'avais poiroté 25 minutes en attente au téléphone sans avoir de réponse... C'est vraiment le dernier fournisseur d'électro-ménager chez qui aller. Le meilleur de tous, c'est coolblue : commandé à 16h00, livré le lendemain à 9h du matin et en vélo :-)

Absoluut ronduit slechte service

Absoluut een ongezien slechte service. Product had een levertijd van 10-15 dagen. Na 20 dagen wachten heb ik Krëfel gecontacteerd met de vraag of ze zicht hebben op wanneer dit product geleverd kan worden en het antwoord was, letterlijk "Dit toestel is nog niet in voorraad bij ons en we hebben geen leveringstermijn". Vervolgens heb ik nog eens 5 dagen later Krefel gevraagd om contact te nemen met de leverancier van het product, waarbij ik het letterlijke antwoord kreeg: "Ze kunnen geen termijn doorgeven". Vervolgens heb ik aangegeven mijn bestelling te willen annuleren. Hierbij dien je als eerste een formulier in te vullen en een mail te versturen waarbij je een artikel code en leveringsnummer dient mee te geven. Blijkt dan na uitzoeken dat artikelCode overeenkomt met de doorgegeven krefelCode en dat leveringsnummer overeenkomt met ordernummer.. Handig die transparantheid. Vervolgens had ik 15 dagen na het aangeven van mijn annulatie nog steeds geen terugbetaling ontvangen waardoor ik terug contact nam en vroeg wanneer ik de terugbetaling zou ontvangen, waarop ik het letterlijke antwoord kreeg: "Ik geef dit door aan onze boekhouding.". Vervolgens vroeg ik in datzelfde gesprek nogmaals wanneer ik de terugbetaling mag verwachten, waarbij ik als antwoord kreeg: "Van zodra onze boekhouding laat weten dat dit geannuleerd is, kunnen we dit terugbetalen". Hier kreeg ik dus wéér een niets zeggend antwoord. Dan heb ik nóg eens een week later nóg eens gehoord wanneer de terugbetaling zou gebeuren, omdat ik nog stééds geen bericht of geld had ontvangen, waarop ik weer exact het antwoord kreeg: "Van zodra onze boekhouding laat weten dat dit geannuleerd is, kunnen we dit terugbetalen.". En dan was ik het beu en heb ik test-aankoop moeten inschakelen. Drie dagen later kreeg ik bericht dat de terugbetaling is gebeurd. Krëfel biedt ronduit dé aller slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Je krijgt lege antwoorden die niets zeggend zijn en ze houden je aan het

Levering steeds uitgesteld zonder enige verklaring

De levering van de (vaste) telefoon die ik op 9 juni besteld heb en die de dag erop zou worden geleverd, wordt iedere dag verschoven naar de volgende. Het zou uitgezocht worden maar ik hoor niets. Al 4 maal een kwartier lang geprobeerd de telefonische klantendienst te bereiken maar daar neemt niemand op. Ik heb enorme spijt dat ik online deze bestelling bij Krëfel gedaan heb en al heb betaald, want ik vind dit geen manier. Als ik de koop ongedaan kon maken zou ik het onmiddellijk doen. Nooit meer Krëfel voor mij.

déplorable

bonjour, j'ai commander par internet un aspirateur sans fil neuf pour l'anniversaire de ma mère le 27 juin 2020 , j'ai reçu le 29 un aspirateur mal reconditionné et cassé , je me suis présenter le lendemain pour l'échangé et ils n'ont pas voulu car il ne m'avais pas encore envoyé la facture donc j'ai attendu la facture qui est arrivée le 4 juin. Le lendemain je retourne au Krefel de couillet avec la facture et ils ne veulent toujours pas l'échangé mais l'envoyer en réparation (sérieux c'est un cadeau) donc j'ai refusé l'échange et demander un remboursement refuser également sur place , heureusement je l'ai acheté via paypal qui eux ont accepter le remboursement mais attention je dois payé la livraison du retour malgré que c'est eux qui m'on envoyer un objet cassé

• Nous recommanderiez-vous? Non

Delais de livraison approximatif ...

Un beau site internet qui vous indique : En stock - commandé aujourd'hui avant 22:00, livré demain ... Commande le 11/06, nous sommes le 13 et pas reçu. Ne respecte pas ses engagements.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Besteld product nooit ontvangen, terugbetaling evenmin.

Besteld product nooit ontvangen, terugbetaling evenmin. Een vorm van diefstal dus.

Incapacité à tenir leurs engagements

Délais de livraison non respectés. Après une longue attente au call center, la personne semble ignorer le problème, ou le minimiser... Bref, je suis déçu et je ne reviendrai plus chez Krefel.

TELEFONISCH ONBEREIKBAAR

meerdere keren per dag gebeld, zelfs klantendienst maar onbereikbaar, excuses maar hebben het druk wordt er gezegd maar dit is zo al verschillende maanden waarin ik geprobeerd heb hun te bereiken.

Délais livraison pas respecté

Service client aux téléphones jamais de réponse

Livraison déplorable

J’ai commandé un grand frigo encastrable (67kg) et le jour de la livraison, le livreur s’est présenté seul et est reparti avec le frigo car il ne pouvait pas le placer seul. Rdv pris 4jours après pour venir le placer à 2 mais personne n’est jamais arrivé au moment convenu. J’ai passé 45 min en attente avec le service après-vente qui ne pouvait me livrer que 8jours plus tard. Pas moyen Pour eux de trouver un rdv plus tôt malgré que je sois disponible tout le temps et malgré leurs 2 erreurs...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Service après-vente inexistant !

J'ai commandé des lunettes Bose pour l'anniversaire de mon fils. Confinement oblige, je les ai fait livrer directement à son domicile. malheureusement, les lunettes étaient trop grandes et il les a renvoyées. Plus d'un mois et demi plus tard, je n'ai toujours pas reçu le remboursement malgré l'envoi de plusieurs mails et une vingtaine de tentatives infructueuses d'appel au 02/2550000. PLUS JAMAIS je ne ferai appel à leurs services (mais peut-on parler de service ?).

Superzaak

Zeer goede ontvangst ben er meerdere keren al geweest voor een inbouwfrigo want heb mijn keuken er in het verleden ook laten plaatsen ben altijd zeer goed geholpen door vriendelijke personeel op de Hasseltweg in Genk al er altijd blijven terug gaan voor mijn aankopen en raad het iedereen aan .

convivial

on a passer un bon momment avec le vendeur qui nous a bien diriger vers ce que nous avions besoin avec tous les informations.

First Time shopping excellent experience

Ordered item arrived in 1 day as promised, even I didn't believe for delivery on Sunday but it was nice surprise. Thank you.

Levering komt maar niet toe

Elke keer zal het de dag nadien toekomen maaaaar helaas .....

vraiment pas à recommander

commande passée le 18 mars, toujours pas reçue dans sa totalité et surtout AUCUNE réponse , ni aux différents mails envoyés , ni au téléphone ( je suis encore e ligne depuis 07 min 33 à l'instant sans réponse !!) Gestion lamentable Plus jamais

Uitstekend, Bose Soundbar 700 - 2 kanalen

Bose Soundbar 700 - 2 kanalen, aangekocht in Krefel Oostende, thuis geleverd en geïnstalleerd. In de winkel, zéér vriendelijk onthaal, duidelijke uitleg. Prijs, 749€/kwaliteit zéér goed. Snelle en stipte levering. Vlotte installatie met duidelijke uitleg.

Ondermaats

Ik bestelde online en ging vandaag mijn bestelling afhalen. Ik moest hiervoor 50 minuten aanschuiven.. Er werd 1 klant per keer toegelaten, de andere 2 medewerkers waren met ‘andere zaken’ bezig. Ik vraag me af wat het nut is van ‘click and collect’ als er geen afhaalservice is... Bij de lokale bakker kan dit, maar bij Krefel was het volgens de medewerkers ‘niet zo simpel te organiseren’. Tijdens mijn 50 minuten in de wachtrij verlieten verschillende klanten de rij. Allemaal potentiële klanten die elders zullen gaan in de toekomst.. Ik had alvast spijt dat ik al betaald had..

service nul

Commande passée début mai pour un four et un frigo. livraison prévue le 07/05. Appel téléphonique la semaine passée pour prise de rdv pour livraison le mardi 02/06 entre 12h et 17h (presque un mois de retard!). Il est 22h30, on attend toujours.... On ne sait pas si cette commande payée depuis 1 mois arrivera un jour.... good luck.... never again...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Professioneel, hulpvaardig, beleefd, uiterst scherpe prijs buiten concurrentie

100 % Tevredenheid voor de professionele en super vlugge behandeling van mijn bestelling, dank U Mevr. Dana. De prijs is uiterst scherp en buiten ELKE concurrentie .

Terrible service après vente

Le truc avec Krëfel c'est que quand ça va, ça va... mais quand ça ne va pas, c'est une autre histoire...plutôt catastrophique ! Nous avons acheté un lave linge en magasin juste après le confinement. Après installation, celui-ci s'avère défectueux. Le vendeur du magasin de notre ville nous a redirigé vers la centrale Krëfel qui ne RÉPOND PAS aux appels (tout mon crédit y est passé...). J'envoie finalement un mail, reçois une réponse automatique avec un formulaire à compléter, comme par hasard le formulaire ne s'envoie pas car "sois-disant" le numéro de série de mon article n'est pas valable (Or il l'est, j'ai vérifié avec le magasin). Je contacte Krëfel sur Facebook, on me dit que ma demande sera transmise au Service après vente. Cela fait maintenant plus d'une semaine que je n'ai pas de nouvelles et quand j'ai poliment redemandé sur Facebook ce qu'il en était, on m'a tout simplement laissée dans le vent. Si il faut déjà plus d'une semaine pour avoir un rdv je n'ose même pas imaginer le temps qu'il faudra pour la réparation... Et quand je vois le nombre de personnes qui vous ont appelé sans que personne ne décroche alors que cette ligne est payante, c'est honteux, vous devriez trouver une solution efficace plutôt que de faire l'autruche.

Déçu

je devais etre livrer le 30/05/20220 au matin mais voilà j'ai toujours par reçu ma machine a laver et pas reçu de mail et appelle téléphonique pour me dire pourquoi il sera pas livrer ??????????????????????????????????????????????????

Zondag

Ondanks corona zeer goede,vlotte en hygiënische bediening gekregen op een zondag!!! De aanpak was top en goed georganiseerd. Mijn zoon is blij met de aankoop van zijn nieuwe Go-Pro! Hij gaat weer fijne racefilmpjes kunnen maken en editten

Service Clientèle et commande en ligne Déplorable

Service Clientèle Téléphonique un gros "0" pointé. 2x 1/2h pour essayer de les joindre en date du 27-05-20 entre 17h30 et 18h00 et du 28-05/2020 entre 09h30 et 10h00, en tout 18 appels qu'on raccroche au bout de quelques secondes à plusieurs minutes. en plus 9 (neuf) e-mails envoyé pour une commande en ligne qui est impossible a passer et de soit faire livré à domicile ou soit de faire livré chez krefel près de chez moi. Je réclame via une plainte sur le site de Test-achats 15,00€ pour mes appels téléphoniques qui n'ont pas aboutis. Aucune réponse de krefel via E-mail. C'est Scandaleux. Service client et magasin à Fuir !. Vous serez mieux servi Chez Vanden Borre.

Steenstraat 44

1851 Humbeek