Heel slechte ervaring

Ik heb op 21 Juli een iPad voor mijn kindje besteld met de bedoeling om deze me erop vakantie te kunnen nemen in het vliegtuig de iPad ging op 23 juli aankomen nu zijn we 26 juli en deze iPad is er nog steeds niet wel een mailtje gekregen met excuses maar daar ben ik niets mee als de iPad er niet is voor 29juli zal ik dan ook mijn bestelling annuleren en deze ergens anders gaan kopen , heel spijtig en zeer teleurstellend

Mitigé

Je me suis rendue au magasin de krefel dans le but d’avoir des renseignements sur le frigo américain Samsung family hub au prix de 2148€. Nous sommes tombés sur un vendeur prénommé Jean François « Francis ». Une personne très serviable qui nous a vraiment mis en confiance. J’ai des réductions importantes chez Samsung mais je n’arrivais pas à choisir les options de livraison et pour un gros article aussi cher nous voulions être sur de NE PAS avoir de pépins… DONC nous avons choisis krefel avec la total dont l’assurance de 5 ans et un lift avec l’installation. Livraison prévu 3-4 j après. Les livreurs arrivent à 9h30 du matin. Les places étaient là. Le lift aussi. Nous avons vidé notre ancien frigo que je précise était TJRS fonctionnel mais nous avons demandé qu’il soit récupéré par les livreurs. Le petit bijoux de frigo que nous avons payé 2376€ nous l’avons vu être mis sur le lift comme un sac par un seul livreur. CHOQUÉE! Mon mari m’a dit on va vérifier, il doit y avoir un coup! Le frigo arrive à l’étage un deuxième livreur avec. Le frigo est sorti du lift chez nous. Puis ils chargent notre ancien frigo. celui-ci a été également mis sur le lift comme une épave au point que le métal a été ouvert sur le côte. Il a été détruit de l’extérieur. Bref, un livreur a déballé le nouveau frigo et surprise sans en être une! La porte de gauche du frigo été complètement plié sur le coin! Je signale au livreur que je ne prendrais pas ce frigo dans cet état il me dit qu’il peut faire changer la porte par une nouvelle, je refuse et il appel un « manager » il assure qu’une nouvelle porte sera livrée! Mon ancien frigo étant détruit et sachant je suis diabétique (insuline) et enceinte de 35 semaines je ne pouvais pas rester sans frigo! Les portes devaient être démontés mais ça n’a pas été fait. Livreur n’avait pas de matériel. Il a refusé de brancher l’arrivée d’eau… bref, scandalisée par le comportement des livreurs! Je me suis sentie complètement impuissante face à cette situation!

Déçu

Reçu j'ai acheter les écouteur bien évidement pas possible de les essayer et bien évidement ils ne les reprennent pas si ils ne convient pas super bien sur je viens de perdre 223 euro bonne journée. Je n'y retournerait plus

Excellente

Je me suis rendue au magasin de la louvière et j'ai une fois de plus été ravie du service! Le vendeur qui s est occupé de moi, à savoir Quentin, à fait preuve d une gentillesse et d un professionnalisme exemplaire. Il est à l écoute et très patient. Je recommande sincèrement ce magasin et n hésitez pas à demander Quentin.

Goed product maar levering op het nippertje

Spijtig dat jullie voor Pc's met BPost werken want het ging bijna fout bij de levering... Ik woon in Bédoin (Vaucluse) en kwam speciaal voor een Vlaamse PC naar België met een vlucht van TUY op vrijdag en terug op maandag. Levering moest dus vrijdag of zaterdag gebeuren...op vrijdag kwam een wagen van BPost langs maar vondt het pakje niet...één uurtje later was hij er weer en had het pakje gevonden! Een GROOT carton voor een PC, daar kijkt men toch niet over in een KLEINE camionette... Enfin, al bij al toch gelukt en het product is top. Beste groeten, Erik Jonckers, F-84410 Bédoin

Infos, service, amabilité

Lave-vaisselle en panne le 10/7/22. Accueil détendu au magasin de Bouge. Informations précises de la part du vendeur nous permettant un choix réfléchi, rapide et sans pression. Enlèvement du produit le 13/7/22 et placement le jour même. Que demander de mieux ? Plusieurs achats dans ce même magasin avec la même satisfaction.

Alles wat ik nodig had

De perfecte toestel om dagelijks draadloos te stofzuigen.

Efficiënt en vriendelijk

Wij kochten in de winkel in Genk een diepvriezer. Bij levering bleek deze echter enkele cm te hoog te zijn voor onze ruimte. Geen probleem voor Krefel: de diepvriezer werd mee teruggenomen en enkele dagen vervangen door een kleiner exemplaar, en dat zonder meerkost. De levering gebeurde precies zoals afgesproken met vriendelijk en gedienstig personeel. Top.

top toestel met top advies

Ik had een calor stoom systeem gekocht , niet tevreden , omgeruild voor een beter passend toestel met advies van topverkoopster Sanne Q (Hasselt ) zeer tevreden Een vrouw die weet wat ze doet .En ze doet heel veel moeite om de klant zijn wensen te vervullen ,Doe zo verder !

achat d'un fer à repasser, d'un appareil BBQ et duo téléphone fixe

Très satisfaite de l'accueil reçu, politesse et sourire en plus! Aide et conseils prodigués pour l'usage personnel souhaité. Orienté vers un autre magasin Krefel proche afin d'obtenir l'article en promo(plus disponible à Hannut)!

geen begrip voor de klant

Heb een paar jaar geleden een complete keuken gekocht bij Krefel. Onlangs online koolstof filters besteld voor de dampkap. Bleek niet de juiste filter te zijn, dus heb ik hem teruggestuurd. Maar krefel wil hem niet terugbetalen of ruilen omdat ik blijkbaar de wettelijke termijn van 30 dagen niet heb gerespecteerd. Dat is inderdaad waar, gezien ik voor 3 maand in het buitenland was voor mijn werk. Maar enig begrip voor de klant had ik toch verwacht ipv het gescherm met wettelijke bepalingen. Het gaat hier om een koolstoffileter van 22 euro en ik heb een complete keuken gekocht!

garantie

PC ACER utilisé 8 mois et rupture d'une charnière, retour au magasin et envoi chez ACER. Résultat réparation gratuite sous garantie, merci Krefel et merci Acer.

zeer teleurstellend

Winkel Lokeren aankoop diepvriezer, was volgens website niet in voorraad-> naar winkel gebeld, mits ter plaatse te komen bestellen en betalen en levertijd 2 weken=OK Volgende dag ter plaatse gegaan en daar een zeer onvriendelijke verkoper gehad die enkel kon zeggen; ge ziet toch dat deze uitverkocht is; situatie uitgelegd en dan wou hij toch eens verder kijken-> blijkbaar OK, maar dan begon de miserie, of ik geen verlengde waarborg wou, 5x heb ik vriendelijk gezegd van neen maar de situatie was toen al in een grimmige sfeer terecht gekomen, uiteindelijk de bestelling afgewerkt en betaald. 4 weken nadien een seintje van een vriendelijke magazijnmedewerker dat het toestel kon geleverd worden en dat ik moest langskomen om de afspraak van levering te maken, op mijn vraag of een datum en uur niet telefonisch kon geregeld worden heeft hij mij doorverbonden naar de desk en er was geen enkele optie om dit simpel telefonisch te regelen, uiteindelijk ben ik dan weer naar Lokeren moeten rijden en het was weer die plezante medewerker van de eerste keer. Op mijn vraag waarom ik nu persé naar Lokeren moest komen vermits alle gegevens toch al genoteerd waren en alles reeds betaald heb ik geen antwoord meer gekregen, wel nog 2 pogingen moeten ondergaan om een verlengde waarborg erbij te nemen. Levering kon pas vanaf de volgende week (3 weken over tijd) terwijl op de website het toestel terug in voorraad was en nog kon geleverd worden binnen de 2 dagen. Kortom, anno 2022 tijden van internet, smartphones, allerhande communicatiekanalen en op momenten dat brandstofprijzen de pan uit springen vinden ze bij Krefel Lokeren dat ze de klanten wat kunnen sarren en lustig onnodig laten rondrijden. De echte reden leek mij meer te liggen bij het niet nemen van de verlengde waarborg. Vorige week heb ik contact genomen met Krefel Belgie en de situatie uitgelegd, ze vonden dit ook niet kunnen en gingen van alles doen om dit in de toekomst te vermijden, niks meer van gehoord echter.

Schitterende aankoop- en leveringservaring

Een AEG fornuis aangekocht. Eerst op de overzichtelijke website mijn keuze gemaakt aan de hand van de afmetingen en technische beschrijving. Heb direct gevonden wat ik nodig heb aan een interessante prijs. ( prijs vergeleken met de site van de fabrikant zelf ). De winkel in Brugge bezocht aan B-park Blankenbergsesteenweg, waar ik heel vriendelijk ben bediend. Alle vragen onmiddellijk en deskundig beantwoord, zowel de vragen over het product, de accessoires als de uiteindelijke levering. zoals beloofd en afgesproken exact op het juiste tijdstip een mail gekregen met leveringsslot van 2 uur. Levering correct tijdens het leveringsslot, door 2 vriendelijke, correcte en deskundige technici. Toestel geplaatst en getest op goed gebruik. zowel de mensen van de verkoop als de technici van de plaatsing hebben schitterend werk geleverd, volledig volgens de afspraken. Zowel de aankoopervaring als de levering en de plaatsing van Krëfel beveel ik ten stelligste aan. Bij mijn volgende aankoop ( en die komt er aan...) van elektromateriaal ga ik zeker en vast terug naar Krëfel B-park in Brugge. zij verdienen 6 sterren!!!

Uitstekende service

Vandaag werden 2 wasmachines geleverd tot op verdieping-1 , was allemaal geen probleem, dat verdient een dikke pluim vind ik , je kan ook kiezen of het in de voor of namiddag geleverd wordt zonder meerkost. Ben zeer tevreden over krefel en zijn personeel die doen pas echt alles met een glimlach

Ping pong entre les services au détrimpent du client

Krefel Andenne et SAV Krefel. J'achète un appareil à expresso avec un rabais parce qu'il fuyait au niveau du réservoir d'eau et que la panne était réparée par le fabriquant. Malheureusement, même problème de fuite une fois à la maison. S'en suit un refus de remplacer l'appareil. Retour en garantie donc potentiellement le même problème au retour. Le manager prétend ne pas pouvoir faire de geste commercial alors que le call center prétend l'inverse. Et le client la dedans ?

sastisfait à 99%

acceuil et information professionelle sur les produits excellent "ici pour lave linge aeg" vendeuse disponible et très aimable a pris son temps pourtant proche de l'heure de fermeture , nous avons été servi et conseillé par ELOISE D. aux grand prés à mons livraison à domicile et installation correcte par l'équipe de livraison.

Bestelling niet geleverd zoals afgesproken - geen info

Bestel een monitor in de winkel in Dendermonde. Ik vraag uitdrukkelijk of deze op voorraad is. Men kijkt dit na in de computer en men zegt ja,in een andere krefel winkel. Men zegt, geen probleem. We laten deze vandaar thuis bij u leveren de dag nadien. Dag nadien. Niets. Tweede dag. Ik neem contact op met klantendienst. Zegt men dat het toestel niet in voorraad is enkel voor online shop. Men gaat proberen het toestel uit de online voorraad te laten brengen. Dame zegt, ik stuur u er zo meteen nog een mail over. Niets ontvangen. Enkele uren laten nog eens met de winkel gebeld. Man vroeg, over welk artikel gaat het. Ik geef artikelnummer door. Zegt de man, ik bel nog even met het hoofdkantoor om te zien of ze u niet vergeten zijn. Heeft geen enkel gegeven meer gevraagd van mij. Hoe kan die weten dat het over mij gaat??? Kortom. Artikel is niet op tijd. Heb geen verdere info of het nu morgen al dan niet komt. De online status is ook niet meer aangepast. Wat een gedoe allemaal terwijl mijn eerste vraag was of het toestel voorradig was en waarop ja werd gezegd. Geen krefel meer voor mij.

Bestelling niet geleverd zoals afgesproken - geen info

Zeer goede bediening en zeer vriendelijk. Bedankt Sven c

Uitstekende klantgerichtheid!

Ik bezocht gisteren Krëfel Schoten met mijn zoon om een tv-toestel en een stofzuiger voor hem te kopen. Verkoper Hugo luisterde aandachtig naar onze wensen, gaf ons deskundig en vriendelijk uitleg over de voor-en nadelen van verschillende modellen en dacht constructief mee. Hij was bereid om de tv, waar van het gekozen model in promotie nog maar één exemplaar beschikbaar was, een dag opzij te zetten omdat mijn zoon nog een dag over extra aankopen wou nadenken. Vandaag ging ik de koop afsluiten. Hugo was net in pauze, maar onderbrak die om onze bestelling verder af te ronden. Ik kreeg een correcte rekening en nuttig advies i.v.m. het gebruik van de gekochte artikelen. Ik ben kritisch ingesteld, maar voor deze klantvriendelijkheid geef ik 10/10!

Extrêmement déçu

J’ai commander un four un ligne, il m’est arriver en piteuse état, il l’on repris et censé m’en livrer un autre mardi avec une ristourne de 10%, c’est déjà mieux que rien, je prend congé exprès et personne n’est venu. Je téléphone et il me dise que le four n’est plus en stock. Et même pas un coup de fil pour me prévenir. Du coup je reprend un rdv mais cette fois ci pas question de reprendre un jour de congé et j’insiste bien que je suis à la maison à partir de 14h. Ils sont venu à 11h40 pfff. je téléphone et leur demande de repasser et me réponde que leur tourner de livraison est fini et me donne un autre rdv dans une semaine. Du coup hyper énerver d’être sans four pendant presque 3 semaines j’ai exiger un remboursement et je suis aller à la concurrence qui sont beaucoup plus sérieux. Krefel moi c’est fini à jamais.

Personnel efficace

Sweet

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer goede service

Zeer tevreden, goede service Correcte uitleg over aangekocht product Levering op vastgelegde datum, berichte ontvangen van aankomst Vlotte installatie met nodige uitleg

click en collect-absoluut te mijden - geld geblokkeerd gedurende dagen en geen levering mogelijk

voor tweede keer op rij wordt click en collect bestelling zonder boe of ba geannuleerd. 3 werkdagen wachten vooraleer betaald bedrag teruggestort. Kan het zo moeilijk zijn om stockbeheer correct te doen.

Steenstraat 44

1851 Humbeek