super service de la vendeuse bien souriante accueillantes superbe conseillère elle ma vendue un matériel extraordinaire un sont génial rien a en dire . j'avais un petit problème pour le raccordement un des vendeur super sympathique a vraiment fait la totale cherchez a tout pris pour que tout fonctionne a la perfection tout cela avec une grande gentillesse sympathique et toujours le sourire . rien a dire plusieurs fois je vais chez krefel HANNUT jamais été déçut bien du contraire . . .
op een week tijd had ik een nieuwe telefoon, samsung hoorden we niks, waren onze telefoon al 2 maanden kwijt bij samsung. Door krefel oostakker is het nu opgelost. bedankt aan Gilles en Seppe
J'ai acheté en magasin à Auderghem une Smart TV neo Led trop grande pour mes besoins. Ayant fait le mauvais choix , j'étais prêt à perdre 300 € et échanger cette TV 65pouces pour le même modèle 55 p . Mais même celà m'a été refusé par Krefel. Je n'aurais pas eu ce problème si je l'avait acheté sur le Web. J'ai du brader cette TV neuve sur eme main pour acheter le modèle 55 pouce. Evidement je ne l'ai pas aheté chez Krefel. Mon achat chez un concurrent pur web player s'est passé à merveille. Je ne remetrai plus jamais les pieds chez Krefel vu le mépris que l'on m'a témoigné malgré les 2000 Eur dépensés chez eux depuis le début 2022.
Bonjour, Toutes nos excuses quant à votre expérience négative chez Krëfel. Pouvez-vous nous remplir ce formulaire ( https://www.krefel.be/fr/contact ) avec plus d’informations ? Nous examinerons ensuite votre plainte. Bien à vous, Krëfel
Aankoop van Candy elektrische kookplaat. Bij installatie werkt de kookplaat enkel vanaf we 2 kookplaten aanleggen. Naar Krefel winkel geweest...... geen garantie door hen daar ik het toestel online heb gekocht (blijkbaar moet dit dan binnen de 5 dagen geïnstalleerd zijn). Als mijn installateur dit doet moeten ze het naar de hersteldienst sturen ?? Enkel garantie als Krefel toestel plaatst ? Na anderhalve week krijg ik bericht dat toestel hersteld is. Terug aangesloten..... nog steeds zelfde probleem. Terug naar Krefel. Daar zegt verkoper dat hij herstelling niet vind ? Dan opeens zegt hij dat het idd niet hersteld is, het moest niet naar hersteldienst daar het om inbouwtoestel gaat. Dus moet reparatie van fabriek komen. Nu afwachten tot ik bericht krijgt wanneer die komen. Maar Krefel ziet mij niet meer terug ! Zeer ontevreden !
Hallo, Alvast bedankt voor je bericht. Het spijt ons te moeten lezen dat je een negatieve Krëfel ervaring had. Kan je ons via dit formulier ( https://www.krefel.be/nl/contact ) meer informatie geven? We zullen dit vervolgens grondig bekijken. Met vriendelijke groeten, Krëfel
Zeer klantvriendelijk en goede service.
Ik heb 27/11 een bestelling geplaatst voor frigo's. Op 11/2 nog steeds geen frigo's en de communicatie van hen uit is nihil. Ik had meer klantgerichtheid verwacht (zeker bij problemen).
J'ai commandé le l'article suivant; un cadeau pour l'anniversaire de mon petit-fils ce 27/1/22. iPhone 8 Gris sidéral - 64 Go - Refurbished Code Krëfel : 51003858 Numéro de commande : 41569321 Numéro d'achat : 22012705536214 Depuis plus de 20 ans je suis client chez vous, enghien, sint pieters leeuw voire en ligne que ce soit pour des gros ou petits électro ménager, audio tv etc .. J'ai équipé mes enfants à leur installation via votre enseigne. Le gsm a été livré le 29/1 et offert le 1/2. Celui-ci présente depuis ce week-end un écran noir; on observe bien qu'il est allumé mais l'écran est noir. Plutôt gênant non ?? Ma fille s'est rendue ce mardi 8/2 au magasin de drogenbos; un de vos employés a proposé d'envoyer le gsm en réparation ...sans plus. Elle a eu la désagréable sensation qu'il traitait sa demande sans aucune empathie; un service après-vente que je qualifie de déplorable. Furieuse, elle est repartie avec le gsm que j'ai d'ailleurs récupéré. Ma fille avait souhaité commander chez "cool blue" où travaille mon fils; l'échange est immédiat dans les 30 jours qui suivent la commande! n'en n'est-il pas de même chez vous? quid de la garantie ??? en particulier pour un appareil reconditionné, forcément à plus haut risque! une véritable arnaque!! Quoi qu'il en soit, par la présente, je vous demande de prendre contact avec moi par mail et/ou tél. Je souhaite que le gsm soit remplacé; vous pouvez comprendre qu'une panne pareille après quelques jours d'utilisation ne laisse rien présager de bon pour la suite. Je ne veux donc pas de réparation pour un gsm livré depuis 10 jours à peine !! J'espère vous lire/entendre rapidement et qu'il ne sera pas nécessaire d'entreprendre d'autres démarches comme solliciter un avocat dans le cadre de ma protection juridique globale .... que je suis prêt à entreprendre par principe. Cordialement,
ik bleef een hele dag thuis omdat mijn bestelling die dag zou geleverd worden. Laat in de namiddag kreeg ik bericht dat mijn pakket nog niet eens verzonden was.
Speciaal via krefel besteld omdat ze beloofde het item diezelfde dag te versturen, om persoonlijke reden had ik het item de dag erna nodig. Blijkt dat het product nooit verzonden is, gaven ook geen bestelstatussen door en heb zelf de klantendienst moeten contacteren die geen oplossing aanbieden. Daarvoor tevreden maar zal nu niet snel meer bij krefel bestellen
Ik bestelde een product bij Krefel via Click&Collect. Om het product aan te schaffen, heb ik een voucher aangekocht en daarmee betaald. Het product in de winkel was echter onvolledig en er waren geen meer in voorraad. Dus werd er gemaild dat ze deze zouden terugbetalen (7 jan.). Ik heb meerdere malen de dienst moeten contacteren om te vragen om deze terugbetaling te doen naar mijn rekeningnummer ipv terug op de voucher. Ze hebben mij meermaals beloofd dat ze dit gingen doen. Helaas heb ik nog altijd het bedrag niet teruggestort gekregen. Ze hebben me gedurende >20 dagen, 4 maal beloofd dat het bedrag na enkele dagen op mijn rekening ging staan. Wanneer dit bedrag op mijn rekening staat, zal ik deze review aanpassen.
J’ai acheté mon portable chez Krëfel je suis très content.
Ik wil de medewerkster Cherity van de winkel in Wetteren heel erg bedanken voor de hulp op vrijdag 4 februari . Dankzij haar zijn de problemen met de levering van mijn wasmachine opgelost geraakt . Ik was op het moment zelf van de problemen heel erg teleurgesteld in Krefel ( vooral de mensen die de leveringen inboeken )maar de ongelooflijke inzet van medewerkster Cherity en de man die mijn wasmachine nog heel laat op de dag wou leveren maakte mijn dag terug goed ! Topmedewerkster !
zeer goede stofzuiger van Miele compl.2Blackp een sterke zuigkracht prijs kwaliteit een zeer goed toestel
In de solden een wasmachine gekocht. Aangezien het toestel slechts beperkt in voorraad was, kon het enkel met click-en-collect gekocht worden. Aankoop order ingegeven en bevestiging ontvangen dat "mijn" toestel in de winkel op me wachtte. Dit bleek echter niet het geval te zijn: het toestel was blijkbaar dubbel verkocht. Winkelpersoneel vond het eerder mijn probleem dan het mijne en scheepte me zonder oplossing af. Bij de klantendienst was men weliswaar wat meer begripvol, maar van met een oplossing kwamen zo ook niet. Na veel aandringen stemde mijn uiteindelijk in korting te geven op een ander toestel. Maar gezien het hele gebeuren zo moeizaam verliep (enkele reactie bij mailen en aandringen) heb ik mijn aankoop elders gedaan. Al bij al een zeer teleurstellende ervaring, zowel met het filiaal in Oostende ("meneer als ik u een ander toestel lever tegen die voorwaarden verlies ik mijn job" - maar mij een toestel verkopen en dat dan nog eens verkopen is blijkbaar wel ok) als met de klantendienst. De laatste is weliswaar vriendelijk, maar meer dan drie weken over een kristalheldere klacht doen en zelf niet het minste initiatief nemen is weinig KLANTvriendelijk.
Wij gingen kijken voor een digitaal fototoestel. We vroegen wat uitleg en kozen een model uit. Het model dat we hadden gekozen was er niet meer dus kregen we het showmodel mee. Thuis aan gekomen zat er GEEN batterij bij en het toestel om de batterij op te laden paste niet in het stopcontact omdat het toestel een Amerikaanse aansluiting had. In de doos zat ook geen adapter wat normaal er wel in had moeten zitten. Wij terug naar de winkel om dit te melden, enkel de batterij konden ze bestellen maar dus geen adapter. Dus je moet al thuis een reisstekker hebben om de batterij te kunnen opladen. Maar ze konden zelfs niet een andere batterijlader meegeven.
Bonjour. Ma commande 41397702 devait être livrée le 12 janvier. Krefel ne me donne plus d'infos depuis (à part qu'elle ne semble plus être en stock). Est-ce normal d'annoncer un article en stock puis de dire qu'il ne l'est plus une fois le paiement effectué? Dommage, j'essaie d'acheter belge, mais dorénavant plus Krefel.
via mail en klantendienst geen antwoord uiteindelijk naar de winkel en daar perfect geholpen ik moest zelf informeren of artikel al geleverd was in de winkel. Dus online communicatie kan beter en een simpel emailtje of sms bij beschikbaarheid, verhoogt de service. Wel top dat ze veel soorten betalingen aanbieden in de winkel
Acheter durant une période de soldes n'est pas l'achat le plus intelligent que j'ai effectué. En panne de lave linge le 2 janvier 2022, j'ai feuilleté la newsletter de Krëfel reçue le 3 janvier pour le début des soldes. Je découvre une offre en duo (machine à laver Siemens et lave-linge Siemens). Au lieu de commander en ligne, je fonce vers le premier magasin Krëfel. Après un temps d'attente de 25 minutes car abondance de clients, je suis pris en charge par une assistante de ventes. 15 minutes plus tard, on me remet un bon de commande en me demandant de payer la moitié de la commande ou 100%. Je reste un peu dubitatif, je paie toujours des acomptes lors de mes achats et pas la totalité. Dix jours plus tard, aucune nouvelle de Krëfel. Je me rends au magasin. Un assistant de vente me signale que la commande n'a pas été prise en charge! Je ne sais pas ce que cela veut dire, il me demande tous les documents reçus, il en fait des photocopies pour son manager. Je lui demande de me tenir au courant soit pour confirmer la commande soit pour me rembourser. 48H plus tard, toujours aucune nouvelle. J'appelle l'assistance Krëfel qui me confirme ne voir aucune commande à mon nom. Je reste calme car notre lave linge est en panne et il faut trouver une solution. Vendredi 14 janvier à 17h, je me rends chez Krëfel. Une assistante me signale que le matériel ne sera pas disponible en centrale avant fin janvier et livré chez le client mi-février. Elle m'offre la possibilité d'acheter un lave linge Bosch avec les mêmes caractéristiques à un prix identique (deux de vos concurrents ont le même prix) et un sèche-linge Bosch un peu moins performant pour un prix moindre. Je croise les doigts pour que la livraison soit effectuée le 18 janvier. Si pas, ce sera la case remboursement. Il aura donc fallu attendre 15 jours. En attendant, j'ai réparé moi-même notre vieux lave linge. Je suis déçu qu'un groupe comme Krëfel fasse une publicité pour des produits non disponibles.
Petit problement dans le magasin a Evere et le responsable a ete tres tres honnaite et a trouver une solution je recommende cette boutique dans la chaussé de Louvain ou le Client reste un client meme une fois qu'il a payé
- duidelijke coronaregels gemakkelijk na te leven door aangeduide afstand van anderhalve meters op grond bij het binnenkomen - Personeel maakt rustig de tijd om je te helpen en gepaste info te geven - goede sfeer tussen personeelsleden; Ze helpen elkaar. Ze verwijzen je naar een andere collega die over een product meer weet als dat nodig blijkt - omwisseling van een product dat ze je verkocht hebben en uiteindelijk niet geschikt was, gebeurt zonder problemen Het ging om een Smartphonehouder voor in de auto - op korte tijd reeds drie keer geweest en telkens een positieve ervaring aangename ervaring
Ik had via de site een pc desktop gezien maar wou die in een winkel kopen. In de eerste winkel, geen enkele desktop voorradig. Spijtig maar zei de verkoper "ik kan hem online bestellen en eind volgende week kan je hem dan afhalen". Dat was niet de bedoeling. Ik vroeg wat uitleg over de pc, maar verkoper kon mij niet helpen. Hij stuurde ons naar een andere winkel. Inderdaad, daar hadden ze nog het toonzaalmodel van de door ons gekozen model. Maar... de kabel was niet uit het rek te krijgen. Dus even wachten (lees 25 min.) voor de verkoper besloot om toch de doos van de pc gaan te halen. Wat bleek nu, er stak een kabel in de doos. Hoe kon dat nu. Er waren ons al een aantal mensen voorgegaan voordat we de zaak konden verlaten. Ik weet niet op welke basis Krefel hun personeel selecteert, maar in ieder geval, ik denk in de toekomst toch wel twee keer na voor ik hun winkel nog bezoek.
Les conditions de vente sont respecté et en cas de problème ils font le nécessaire
TV gekocht die correct werd geleverd en geïnstalleerd. Tevreden klant!
Rien à redire sur la qualité de l'appareil et son prix. Bon accueil également en magasin
tv gekocht op 5/1/2022 en is op 8/1/2022 gratis geleverd en geïnstalleerd door heel vriendelijk en bekwaam personeel