na 35 jaar er eindelijk werk van gemaakt

Na 35 jaar geloof ik dat het me ooit zal lukken om blind te leren typen ! Nog 10 lessen te gaan.

Super cursus om blind te leren typen.

Een fijne cursus waarbij je snel vooruit gaat in het blind leren typen.

Ik kan nu blind typen!

Dankzij deze cursus, die ik tijdens de lockdown gevolgd heb, kan ik nu blind typen. Dit geeft me op school een grote voorsprong. Bedankt!

Exact wat ik verwacht had

Als volwassen persoon voldeed de cursus volledig aan mijn verwachtingen. Een vlot tempo om te leren. Al doe je dit natuurlijk naar eigen wensen. Het bijhorende matje voor op je toetsenbord vond ik geen meerwaarde. Misschien dat sommigen dit gemakkelijk vinden om niet naar je toetsen te kijken, maar persoonlijk vind ik het niet nodig.

Zeer goede site om te leren typen

Toffe site om je zoon of dochter te leren typen. De filmpjes en spelletjes zorgen dat het voor kinderen leuk is.

Alleen soms vervelend met het extra toetsenbord.

saaie teksten

vind dat de teksten wat meer op het niveau van interesse van de jongeren mag zijn

het was beetje moeilijk maar ook makkelijk dankjewel om mij te leren blind typen

ik was aan panikeren in de exame

heel leuk!

ik vond het heel leuk, ik kan nu heel goed blind typen

Het is wel veel oefenen maar het loont de moeite.

goede lessenreeks met voldoende oefenkansen

De lessenreeks van 30 lessen biedt voldoende inoefening om goed te leren typen. Nog niet volledig blind, maar wel heel vlot. Het examen is jammer genoeg met aftellende klok, wat veel stress veroorzaakt. De klok zou evengoed weg kunnen, biedt geen meerwaarde. In de lessenreeks was deze klok er nooit, dus daar werd wel rustig ingeoefend.

leerrijk

ik heb veel geleerd

Ik kon op mijn eigen tempo leren typen.

Ik vond het handig dat ik mijn lessen zelf kon inplannen.

Das viele Üben lohnt sich!

Mit "Ticken" konnte ich das 10-Finger-Tippen super lernen. Die Übungen sind effektiv und man hat sofort Lernerfolge. Wenn man täglich lernt kann man den Kurs schnell abschließen. Ich habe ca. einen Monat gebraucht...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hard werk, Grote beloning.

Eerst vond ik de typecursus moeilijk om te maken en saai. Maar na een tijd wanneer ik weer begon met het te maken in de quarantaine besefte ik dat het wel heel belangrijk is om snel te kunnen typen dus heb ik in een paar weken goed vooruit geduwd en het gehaald. Ik ben nu heel tevreden met hoe ik nu kan typen en vond het een leuke ervaring

slecht

ik vond het te veel

Ik vond het heel leuk alleen vond ik het soms wel iets te stresserend.

Ik vind het heel cool dat ticken bestaat! Bedankt dat ik dit kon, doen ik raad het iedereen aan!

SUPER tof

Leuke oefeningen

Leuke afwisseling door de spelletjes.

Heel fijn dat het online kan. En leuke spelletjes, goed voor de afwisseling.

leerzaam en typen heb je vaak nodig dus een leerzaame ap

ik heb het goedt ervaaren

Ideale manier om zelfstandig te leren blind typen.

Ticken.be biedt de mogelijkheid om op een gestructureerde manier zelfstandig te leren blind typen. De cursus is goed opgebouwd en de games tussendoor zijn een leuke afwisseling. Aanrader!

Ik heb bijgeleerd over typen met tien vingers.

Ik ben blij dat ik nu kan typen met tien vingers. Ik kan nu ook sneller typen op deze manier.

een gemakkelijke typcursus om te leren typen.

Het gaat zeer vlotjes met de cursus van Ticken.be!

Leerrijke cursus

Ik vond de typecursus heel boeiend! Ook de teksten waren heel interessant. Ik ben heel blij dat ik blind kan typen en dat ik mijn diploma heb behaald.

ik vond het heel leuk dat we leerden blindtypen

en nu ben ik heel blij dat ik kan blindtypen

Jacob van Lenneplaan 22

3743AR Baarn

Over Ticken.be

TICKEN: DE SNELSTE TYPECURSUS Je leert razendsnel blindtypen met de TICKEN Typecursus – Geschikt voor iedereen! Wil je binnen no-time alle letters blind kunnen typen en snel je typediploma behalen? Ontdek de TICKEN Typecursus, de snelste weg naar feilloos blindtypen dankzij onze revolutionaire Typereflex® leermethode. Al na ongeveer 10 uur beheers je alle letters en ben je binnen 15 uur voorbereid op het type-examen. Ideaal voor consumenten, scholen en bedrijven: Onze online typecursus is perfect afgestemd op zowel individuele leerlingen als onderwijsinstellingen en bedrijven. Bovendien is TICKEN uitermate geschikt voor mensen met dyslexie, dankzij onze duidelijke en toegankelijke leermethoden. Interactief en Motiverend: Met 30 lessen, heldere instructievideo’s, interactieve oefeningen en leuke typegames houdt TICKEN je gemotiveerd. Je leert niet alleen snel, maar het proces is ook nog eens leuk en boeiend! Flexibiliteit in certificering: Na afronding van de cursus kun je kiezen om deel te nemen aan ons 7-minuten durend online type-examen en het officiële TICKEN typediploma te behalen, maar dit is geheel optioneel. Jij bepaalt je eigen leerpad. Erkend en Betrouwbaar: TICKEN is niet alleen gecertificeerd met het Thuiswinkel Waarborg en de NRTO (Ned. Raad voor Training en Onderwijs), maar ook geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Als erkende onderwijsinstelling conform de Europese btw-richtlijn zijn onze cursussen vrijgesteld van btw, wat TICKEN een voordelige keuze maakt.