Heel snel vooruitgang

Ik vond het erg leerrijk! De filmpjes zijn kort maar krachtig en nadien heb je veel oefenruimte. Knap gedaan!

No nonsense, aangename typcursus

Goed opgebouwde leercursus. No nonsense. Was fijn om te doen. Fier op mijn diploma :)

Je leert op een leuke manier typen

Je leert goed typen en het is dan ook nog leuk.

het wad op een leuke manier typen

de spelletjes tussenin waren leuk

ik vond het goed om iemand blind te leren typen.

ik vond het leerrijk en ik heb er plezier aan gehad.

Ik vond het programma heel leerzaam.

In het begin ging het niet zo vlot want ik moest nog even nadenken. Maar na een maand ging het steeds vlotter en beter. ik ben heel blij dat ik dit heb gehaald ik vond het een top programma

het was een leuke ervaring

het was een leuke manier om te leren typen

leuk om zo te leren typen

het was intressant op stapsgewijs te leren typen en nieuwe dingen te leren.

het was leuk om te leren

Het was een leuke ervaring om te leren en oefenen blind typen. Dank u.

Ik vond het leuk en leerzaam.

Ik heb elke dag graag de oefeningen gemaakt. Ze waren niet te moeilijk.

ik leer snel ticken.

mijn ticken is veel sneller dankzij ticken.

super

Wij hebben deze cursus als super gevonden ,en het examen in twee keer gehaald .

leuk

vlot verlopen

Het was moeilijk.

Het was moeilijk om mijn diploma te halen. De eerste lessen waren ook moeilijk.

super!

deze typcursus is TOP!

Süper

Niet te geloven dat ik in 6 uur diploma heb gehaald, ik heb wel een beetje ervaring met blindtypen, maar dankzij de ticken kon ik nog beter!

Typen

Ticken heeft mij geleert typen. Sinds klein zag ik mensen snel typen op computers en ik wilde dat ook. Zelfs als het soms latig een saai was deet ik het toch. Nu ben ik super blij om mijn diploma te behalen en te kunnen typen.

ik ben heel trots op mijzelf!

bedankt ! nu kan ik sneller typen.

Heel leuk om met jullie te typen .

Heel leuk om met jullie te typen .

top

Het was heel leuk om deze typecursus te volgen Het waren soms wel moeilijke teksten, vooral deze met de vele franse woorden.

leuk, maar ik vond het examen lastig, maar de curcuc wel leuk

soms stres momenten maar meestal leuk

Eindelijk kan ik het.

Na dertig jaar te typen met twee vingers en met mijn hoofd naar mijn toetsenbord gericht, heb ik me er eindelijk toe kunnen zetten om vol te houden en deze cursus te volgen. De cursus is zo opgebouwd, dat je, zonder dat je het merkt, telkens beter wordt.

ik vond het heel leuk

ik vond het super leuk en heb het een paar jaar geleden ook wel al eens gedaan. Maar alsnog vond ik het leuk om het nog eens te herhalen. Super in elkaar gestoken het was echt super!!! Ik heb er van genoten. Soms ging het al eens iets moeilijker dan anders. Maar ik ben blij dat ik het heb gehaald.

Ik ben blij dat ik nu kan blind typen

Op school had ik daar ook een beetje leren blind typen maar hier leggen ze het beter uit.

Jacob van Lenneplaan 22

3743AR Baarn

Over Ticken.be

TICKEN: DE SNELSTE TYPECURSUS Je leert razendsnel blindtypen met de TICKEN Typecursus – Geschikt voor iedereen! Wil je binnen no-time alle letters blind kunnen typen en snel je typediploma behalen? Ontdek de TICKEN Typecursus, de snelste weg naar feilloos blindtypen dankzij onze revolutionaire Typereflex® leermethode. Al na ongeveer 10 uur beheers je alle letters en ben je binnen 15 uur voorbereid op het type-examen. Ideaal voor consumenten, scholen en bedrijven: Onze online typecursus is perfect afgestemd op zowel individuele leerlingen als onderwijsinstellingen en bedrijven. Bovendien is TICKEN uitermate geschikt voor mensen met dyslexie, dankzij onze duidelijke en toegankelijke leermethoden. Interactief en Motiverend: Met 30 lessen, heldere instructievideo’s, interactieve oefeningen en leuke typegames houdt TICKEN je gemotiveerd. Je leert niet alleen snel, maar het proces is ook nog eens leuk en boeiend! Flexibiliteit in certificering: Na afronding van de cursus kun je kiezen om deel te nemen aan ons 7-minuten durend online type-examen en het officiële TICKEN typediploma te behalen, maar dit is geheel optioneel. Jij bepaalt je eigen leerpad. Erkend en Betrouwbaar: TICKEN is niet alleen gecertificeerd met het Thuiswinkel Waarborg en de NRTO (Ned. Raad voor Training en Onderwijs), maar ook geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Als erkende onderwijsinstelling conform de Europese btw-richtlijn zijn onze cursussen vrijgesteld van btw, wat TICKEN een voordelige keuze maakt.