Het werkt echt heel goed!

ik vergeet de letters niet en ik kan nu echt al heel goed blind typen het was zeker het geld waard

Veel makkelijker dan uit een boek.

Handig.

Het is goed

Het is een goede site. Ze leggen dit goed uit

Na week twee gaat het voorlopig goed

Ik ben reeds twee weken bezig met Ticken, voorlopig gaat het goed.

goeie opbouw van het programma

Het is leuk om te leren "ticken".

Ik kan beter typen.

Ik kan beter typen.

Het is leuk,en je kunt er veel uit leren.

Mevrouw legt het goed uit, ik kan al veel beter typen.

Heel leuk om te leren

Het wordt leuk uitgelegd en de spelletjes zijn heel leuk. Zeker aan te raden!

Het spelletje vind ik een beetje minder.

Het spelletje vind ik een beetje minder.

Handige tool om te leren typen

ik kan al veel sneller typen

De zeer goede

Ik vind het een zeer goed programma je leert stap voor stap de letters er zitten ook spelletjes tussen wat het leuk maakt

het is zeker een aanrader, ik kan nu heel goed typen.

het is zeker een aanrader, ik kan nu heel goed typen.

handig en gebruiksvriendelijk

Goede service, werkt goed, duidelijke uitleg en uitgebreide oefenmogelijkheden.

Een online typcursus die werkt

De zoon heeft twee jaar geleden met succes deze cursus afgewerkt, hij typt nog steeds blind en vlot. Nu is de dochter gestart.

dit is beter dan dat ik de eerste keer in het vijfde les kreeg

in het vijfde volgde ik ook lessen voor ticken maar dat ging niet, en nu de lessen hier snap ik het wel en is het makkelijker om het te leren je kunt steeds opnieuw proberen en oefenen in het vijfde was dat niet zo Cheyenne Nog een fijne dag

ik heb al redelijk goede typreflexen dankzij ticken

ik kon vroeger nog helemaal niet typen door de dactylo op onze school,ze gebruikte daar ticken en ik heb er al veel van bijgeleerd

Tot nu toe werkt Ticken voor mij.

Zelfs al heb ik moeite met het onthouden van dingen, dit programma werkt ook voor mij. Ik heb alleen een klein probleem met de ENTER toets aangezien er op mijn toetsenbord twee knoppen staan tussen de M en de ENTER. Voor de rest werkt de constante herhaling goed.

Duidelijke informatie over het resultaat van mijn dochter

Duidelijke informatie over het resultaat van mijn dochter

super, geen saaie eentonige lettercombinaties

je gaat snel van start met echte woorden en combinaties, de vorige dingen worden genoeg herhaald, zodat je snel het gevoel hebt dat je veel bij leert

simpel

het is leuk en simpel echt een aanraader

Het was erg leuk om dit hiermee te kunnen oefenen.

Het heeft veel moeite gekost, maar ik ben blij dat ik doorgezet heb.

Leuke handige en nuttige cursus

Op eigen ritme kan je de cursus volledig doorlopen en perfect met 10 vingers typen na afloop!

goede tips en leuku ervaring

het is een makelijke site waar je handige dingen leert. ik leer er heel veel van en vind het aangenaam,soms vind ik het een beetje saai omdat heel de tijd de zelfde oefening is maar dat is ook maar een tip. ik zal wel doorzetten.

Zonder gedoe, eenvoudig leren typen! Wanneer je zin hebt en op eigen tempo!

Fijn om je kinderen thuis te leren typen op hun tempo!

Zeer goede en waardevolle cursus!

Supercursus! Onze twee kinderen (leeftijd lagere school) hebben nu elk via Ticken hun typdiploma behaald! De typlessen zijn zeer goed opgebouwd. Constante herhaling of hernemen van eerdere lesjes is mogelijk. Tip: doe elk lesje (minstens) drie keer, dan ben je nóg beter getraind... voor het leven!

Jacob van Lenneplaan 22

3743AR Baarn

Over Ticken.be

TICKEN: DE SNELSTE TYPECURSUS Je leert razendsnel blindtypen met de TICKEN Typecursus – Geschikt voor iedereen! Wil je binnen no-time alle letters blind kunnen typen en snel je typediploma behalen? Ontdek de TICKEN Typecursus, de snelste weg naar feilloos blindtypen dankzij onze revolutionaire Typereflex® leermethode. Al na ongeveer 10 uur beheers je alle letters en ben je binnen 15 uur voorbereid op het type-examen. Ideaal voor consumenten, scholen en bedrijven: Onze online typecursus is perfect afgestemd op zowel individuele leerlingen als onderwijsinstellingen en bedrijven. Bovendien is TICKEN uitermate geschikt voor mensen met dyslexie, dankzij onze duidelijke en toegankelijke leermethoden. Interactief en Motiverend: Met 30 lessen, heldere instructievideo’s, interactieve oefeningen en leuke typegames houdt TICKEN je gemotiveerd. Je leert niet alleen snel, maar het proces is ook nog eens leuk en boeiend! Flexibiliteit in certificering: Na afronding van de cursus kun je kiezen om deel te nemen aan ons 7-minuten durend online type-examen en het officiële TICKEN typediploma te behalen, maar dit is geheel optioneel. Jij bepaalt je eigen leerpad. Erkend en Betrouwbaar: TICKEN is niet alleen gecertificeerd met het Thuiswinkel Waarborg en de NRTO (Ned. Raad voor Training en Onderwijs), maar ook geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Als erkende onderwijsinstelling conform de Europese btw-richtlijn zijn onze cursussen vrijgesteld van btw, wat TICKEN een voordelige keuze maakt.