heel goed

Het was in de verwerking van mijn bestelling helaas mis gegaan, kan gebeuren. De twee artikelen die ik wilde waren er helaas toch niet meer. Werd heel goed opgepakt en kreeg snel betere alternatieven aangeboden. Door juiste reageren en afhandelen ben ik erg tevreden.

heel goed

Laat geleverd en twee keer verzendkosten

Bij het bestellen van twee hockeyhandschoenen stond vermeld dat deze voorradig waren. Helaas bleek dat niet het geval en heb ik anderhalve week moeten wachten op de levering. Bij het retourneren van één van de twee handschoenen moest ik wederom verzendkosten betalen. Ik heb dus 2 x € 4,95 aan verzendkosten betaald voor een handschoen van € 15,-. Nooit meer!

Laat geleverd en twee keer verzendkosten

Goede verves. Lekker optijd.

Lekker optijd. goede serves en in goede staat. Ben er blij mee

Goede serves lekker optijd

Lekker optijd. Gorde serves en in goede staat. Ben er blij mee.

Snelle levering!!

Snelle levering, de volgende dag in huis. Ook bij terug sturen snelle afhandeling.

Topservice!

Snelle verzending, correct verpakt! Een aanrader!

Topservice!

Snelle verzending, correct verpakt! Een aanrader!

Goede prijs, correcte levering

Hocketytas besteld. Nergens ander goedkoper gevonden voor de specifieke tas die ik zocht. Twee dagen later geleverd.

Goede prijs, correcte levering

Correcte prijzen en snelle levering

Bij hockeypoint kan je rekenen op correcte prijzen en een snelle levering. De medewerkers halen duidelijk alles uit de kast om de belofte ‘wij versturen dezelfde dag’ waar te maken.

Snel en correcte prijzen

Mooie en handige website, snelle levering

Snelle levering zoals aangegeven op de website. Mooie website, mooie producten en makkelijk in gebruik. Verder vriendelijk te woord gestaan bij vraag over ruilen/ retourneren.

Wiebachstraat 25 c

6466NG Kerkrade