Top: 1A-Ware, schneller Versand, sehr gute telefonische Beratung - gerne wieder!

Sind noch neu im Hockeysport und in einigen Bereichen der Ausstattung unsicher. Wurden telefonisch sehr freundlich und gut beraten. Und die bestellte Ware ist ebefalls einwandfrei und turboschnell angekommen! SUPER!

Alles bestens, super schnelle Lieferung!!

Super Bearbeitung.

Alle lof , wat een geduld

Ik ben een niet hockeyende mama van 3 kids die wel hockeyen. Ik weet er helemaal niets van af dus heb de klantenservice gebeld voor hulp. Wat een geduld hebben die mensen om mij alles uit te leggen en de juiste spulletjes voor Amy, Rick en Sanne uit te zoeken. Alle lof. Ik zal overal reklame maken voor jullie want dit is niet een gewone internetwinkel maar een winkel met hart voor de klanten.Zou ik een 11 kunnen geven dan zou ik dat zeker doen. Groetjes Mariska Bloemen

Alles Bestens!

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles Bestens!

Alles prima! Von der Bestellung bis zur Zustellung

Ich war jederzeit bestens informiert. Super Kundenservice!

Te laat bezorgd

Had gehoopt dat het bestelde artikel er voor de kerst zou zijn, niet dus , kerstcadeau dus na de kerst gegeven , jammer

Zeer behulpzaam en makkelijk te bereiken.

Het pakketje was teruggestuurd door de bezorger. De service medewerkster heeft er alles aan gedaan om er voor te zorgen dat ik alsnog, op tijd het pakketje ontvangen heb. Geweldige service.

So soll es sein

Die Bestellung kam schnell, der Artikel war wie beschrieben und passte - alles gut.

Hoewel de website het bij het regelen van de betaling af liet weten ging het na telefonisch contact en via de toegezonden link wel goed. Levering prima en snel.

Snelle levering goede service

Last Minute voor kerst nog dingen besteld - binnen 24 uur geleverd.

Good experience

Trading with Hockey Points was a good experience. home page has many descriptions of their products. It can be very complex to buy hockey equipment when you can't try it. But with the good product description and size guide you will find the desired product easily. However, a size guide on helmets is missing. It was the first time we traded at Hockey Points. So it was with some narcosis. We are the sites in Denmark and you cannot buy this kind of equipment in here. So we have to use the big internet. So for us it was a big fact that there was a security code on payment. so we make sure there is security for us when we go shopping on a foreign website. It was also a good security for us that we could follow our package all the way from the Netherlands and to Denmark via mail and SMS. So this is not the last time we shop at Hockey Points.

bagatelliserende reacties

bij Hockeypoint verschillende zaken besteld. TK kickers die veel later aankwamen dan de bedoeling was en deze waren ook nog beschadigd. Na een beoordeling te hebben geschreven over het beloop kreeg ik een mailtje dat ik de levertijd niet zou hebben begrepen en er alleen optische schade zou zijn en een kortingsbon zou krijgen als ik mijn beoordeling zou herschrijven. De linkt zat erbij van de herzieningsreview. Ik wil geen product met optische schade. Ik heb de beoordeling herschreven(enorme spijt van). Niet een dank voor het herschrijven of de kortingsbon gekregen. De mail die ik had gekregen was een bagatelliserende reactie die ik niet op prijs kon stellen. Ik koop nooit meer iets bij hocketpoint, Onplezierige ervaring.

problemlose, freundliche Kommunikation, schnelle Lieferung

Tolle Hockeyware, freundlicher Service, faire Preise, schnelle Lieferung Jederzeit gerne wieder!

Snelle, goede verzending met leuk extraatje

Snelle, goede verzending met leuk extraatje

Snelle en correcte service!

Alles bestens, gerne wieder

Sehr schneller Versand

Alles top!

Sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis, schnelle Lieferung, unkomplizierte Retourenregelung.

👍🏑

Schnell; kompetent und Zuverlässig

Snel geleverd in solide doosje.

Super schnell und unkompliziert

Auch wenn ich die Sendung weil die Tasche nicht passte wieder zurück schicken musste....sowohl Bestellung und Versand als auch Abwicklung der Rücksendung waren schnell und unkompliziert. Zu empfehlen Torsten

Jederzeit wieder 😀

Wie immer schnelle und zuverlässige Lieferung.

Zeer klantvriendelijk

Nu al de 5e keer hier iets gekocht. Steeds erg klantvriendelijk en daarbij iedere keer een leuke kleine geste bij het pakket. Ben erg tevreden en heb reeds al veel gekocht in webshops en hockeywinkels in de 15 jaar dat ik hockey speel. Maar deze shop weet steeds alle verwachtingen waar te maken. Zal zeker hier blijven kopen. Fijne feestdagen en zeker tot volgend jaar.

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd

Perfekt

Habe versehentlich zu viele Artikel bestellt. Es war überhaupt kein Problem die Order schnell zu korrigieren. Sehr kundenfreundlich! Vielen Dank und frohe Weihnachten.

Katastrophal lange Lieferzeit

Die Bestellbestätigung ist rasch da, aber dann passiert 10 Tage gar nichts mehr. Bisher keine Lieferung und keine Nachricht erhalten. Resultat: Der Shop wird für zukünftige Bestellungen gestrichen. Zum Glück haben wir nicht direkt den Mannschaftssatz geordert.....

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Wiebachstraat 25 c