Parfait

Rapide efficace Matériel commandé de bonne qualité À voir dans le temps

Fast shipping

Livraison rapide et coforme ; leurs conseils, tres réactifs,m ont orienté vers le bon produit bon

Tres satisfait pour une premiere commande

Goede prijs, snelle levering

Ervaring was goed

Hele goeie service

Onderdelen paste niet, maar deze waren zeer makkelijk en zonder problemen te retourneren. Kreeg keurig mijn geld terug en werd ook prima geholpen door klantenservice.

Super goede levering

Ik heb even moeten wachten op de bestelling, maar dat kwam door post nl. Product was goed verpakt. En ik bedank choppershop voor de leuke stickers. Super service.

Allemaal goed geregeld.

Onderdelen waren volgens de omschrijving en voldeden aan de verwachting. Het retourneren/omruilen is eveneens perfect geregeld.

Dik in orde

Goede communicatie goed product snelle levering

perfect

clean and perfect so far. I will keep on order at this shop even when i am living in Sweden i am dutch

Einfach nur super

Bestellvorgang Versand ect. alles bestens und sehr unkompliziert auch Versand in die Schweiz hat wunderbar funktioniert werde Euch weiterempfehlen und bei Bedarf wider bei Euch bestellen

Ease of order and correct parts

!!!

In één woord TOP

Artikel gevonden via google en daarna gemakkelijk een account aangemaakt op de website. Het afrekenen en afhandelen van de order ging ook simpel en een snelle verzending waarna ik het onderdeel kon plaatsen.

Produit conforme à la description, bon prix et livré dans les délais. Rien à dire.

Very good customer support in difficult circumstances

During lengthy delays with your supplier you kept me fully informed during the whole process. Eventually we agreed to cancel the order and re order with a different but similar part, whilst providing an decent discount and offer of free shipping which was really appreciated. Now I’m very happy that the part has arrived. Thank you Team Choppershop!

helemaal goed , beter dan verwacht

Ik ben huiverig voor aanbod van "goede" spullen , die keurige troep blijken te zijn. Choppershop levert puik spul. Dankjewel

snel en goed

zeer tevreden goede kwaliteit matriaal en snelle levering top gewoon

Mittelmässig

Ich habe einen Motorradschlauch bestellt, Es kam ein Schlauch mit mit falscher Grösse an. Nachdem ich dem Absender eine E-Mail mit Bild der Größenbezeichnung zukommen lasse, wie ich jetzt vorgehen soll, höre und lese ich nichts mehr. Naja...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super snelle levering en uiteraard de juiste band.

Top service, snelle levering , en uiteraard de goede band. Wat bij veele banden leveranciers nog al een verkeerd gaat.

Good, quick

Fast delivery

Goed geholpen

Zeer goed, makkelijke site

Wonderful

Very good

Product is snel en keurig afgeleverd.

Product was op voorraad en snel en keurig afgeleverd. Super.

47 Ulgersmaweg

Groningen 9731BK