LEUK !!!

zeer vlot geleverd

Kwaliteits spullen voor acceptabele prijs.

Tankontroester en coating besteld; snel bezorgd en makkelijk te verwerken.

Snel en correct en volgens afspraak geleverd

Dikke tevredenheid. Artikel zoals afgebeeld op de site. Kwaliteit is goed

Mail gestuurd voor retourzending maar geen reactie

Ik had iets verkeerds besteld. Heb ik een mail gestuurd voor retourzending, maar geen reactie gekregen. Heb t onderdeel verder nu terug gestuurd exact volgens de aanwijzingen op internet….ben benieuwd of ik iets hoor of dat ik m’n geld terug krijg.

Alles tip top

Schnelle und reibungslose Lieferung

Snelle levering en perfect product

Blij mee

Helemaal top

Bonne expérience

Proposer un pack clignotant plus résistance pour un passage à led serait un plus .

Snelle, correcte afhandeling.

What you see is what you get.

Bijzondere beleidsvoering

Dit bedrijf ontmoedigd gericht bestellingen met meerdere producten die een klant wilt uitproberen. In mijn geval per e-mail. Bestelling is uiteindelijk ook geannuleerd omdat dit niet kan volgens hun retour afdeling, ondanks het verzoek om de artikelen, in dit geval helmen, te laten proberen.

Alles super

Lieferung war schnell, Wualität ist gut. Danke. :-)

Snelle verzending!

Wordt snel verzonden en komt dan ook de volgende dag aan. Helaas verkeert product geleverd maar snel en klantgericht opgelost. Zal hier zeker weer bestelen!

Perfect fast delivery

Recommend this shop

Goede en snelle service

Bestellen is eenvoudig. Indien op voorraad en besteld vóór 2100 uur, wordt het direct ingepakt en verstuurd. Goed bereikbaar.

Snel verzonden, leuke prijzen

Tevreden. Snelle levering.

Schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben,

Alles perfekt, werde wieder im Shop bestellen

Livraison rapide et tarif compétitif.

Large choix de produit, livraison rapide ,et tarif compétitif

Goede webshop, snelle levering, mooi ingepakt!

Goede webshop, snelle levering, mooi ingepakt!

Zoals het hoort!

Artikel zoals verwacht maar de behandeling van de bestelling was perfect, overal bericht over, heel snel ingepakt Whoohoo!! binnen 20 uur bezorgd met track and trace, precies zoals het hoort. Tot de volgende keer.

Goed en snelle levering

Product is zoals geadverteerd En een snelle levering

Prima winkel

Zag een kevlarbroek die ik al een tijdje wilde aanschaffen. Met het googlen kwam die het voordeligst uit bij Choppershop.com en werd meteen verstuurd. Volgende dag binnen, zeer netjes verpakt. Zou er zo weer bestellen als ze iets hebben wat ik nodig zou hebben

Teleurgesteld

Product was niet op voorraad tijdens het lange wachten te weinig informatie over de status. Wel enig begrip maar informatie helpt de klant.

Goed maar traag

Het door mij gekozen artikel ben ik zeer tevreden over, helaas niet op voorraad en een maand op moeten wachten. Tussen tijds ben ik goed geïnformeerd.

correcte en snelle service

***

Mooi spul zoals omschreven.

Goede ervaring

47 Ulgersmaweg