I’ll be back for more!

Super fast delivery… top service! Thank you chopperchop!

Prima webshop

Geleverd zoals verwacht

Très rapide (-24h !!) belle qualité des produits

Très bien très rapide la selle est très belle bon rapport qualité prix et livré en moins de 24 h !! Je recommande fortement

Viel Auswahl, einfache Bezahlung und sehr guter Support

Habe schnell das richtige Produkt gefunden, und bei meinen Zahlungsfehler wurde trotz der sprachlichen Unterschiede schnell und einfach geholfen ohne viel hin und her.

Prima geregeld.

Geleverd volgens afspraak,alles past. Prima.

Gewoon goed.

Bestelling binnen in de verwachte tijd. En producten passen goed op mijn chopperbike.

Top geregeld

Goede omschrijving op website, precies het product wat ik moest hebben voor mijn Duc, super tevreden.

Goede snelle levering

Goede en snelle levering, helemaal blij

Super Shop

Gute Ware alles Super

Sehr schnelle Abwickelung der Bestellung. Die erhaltene Ware ist 1A. Gerne wieder!

Top ,alles perfect verlopen

Alles vlot verlopen.

Niet super maar soms wel snelste optie

voordelen: -De site werkt goed -Een actuele en vaak kloppende voorraad te zien bij artikelen -Reviews bij artikelen -Over het algemeen snel verstuurd Nadelen: -Als iets langer duurt laten ze niks weten -Ze zijn soms vrijwel onbereikbaar, -Reactietijd op de mail is soms laat (schiet niet op als je moet wachten op een onderdeel en met spoed wil weten hoe snel het er is omdat je het anders ergens anders bestelt.) -Er worden goedkope spullen die op Aliexpress te vinden zijn voor het vierdubbele verkocht. (Daarom opletten wat je koopt) frustratiepunt: de telefoonlijn hangt automatisch op na herhaaldelijk bellen (dagen op rij) zonder dat iemand je te woord staat. Regel dan een voicemail of bel-me-terug knop, hang niet zomaar na 10 seconden op, daardoor voelt een klant zich niet gewaardeerd… In het begin van mijn ervaring met de site werden mails snel beantwoord als er een probleem was, echter soms duurt het wat langer. Heb eerder een ervaring gehad dat ik een week lang aan het mailen/bellen was om ze te pakken te krijgen. Nu heb ik ook een simpele vraag en krijg ik niemand te pakken. Ik zou de site alleen aanbevelen mits je goed onderzoek doet naar wat je koopt, echter weet ik niet of ik na deze keer nog iets bestel, dan zoek ik liever een site die wel goede service levert. Hoop dat er iets mee gedaan wordt… pas je telefoonprogramma alsjeblieft aan.

Prima en snelle service

Meerdere keren onderdelen besteld Altijd snel en goede levering

Leider bis heute noch keine Ware erhalten und keine Reaktion

Leider bis heute noch keine Ware erhalten und keine Reaktion

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Opzich wel een prettige site met genoeg keuze , en makkelijk met bestellen

Jammer dat er niet bij de dempers staat dat je er 2 moet bestellen zoals het op de foto’s staat lijkt het of je een set besteld Verder wel ok redelijk snelle service

Heel plezierig super service

Klantvriendelijk en met passie bij mijn bestelling twee stickers met op de achterkant met hand geschreven dank je wel jan willem hoe leuk is dat. Dikke tien van mij. Eerste ervaring en gevoel top bedrijf met passie voor motor en klant

Snelle en goede service, kortom ikke blij.

Snelle en goede service

Perfect op tijd geleverd. Heel goed product zoals beschreven op de site

Zeer klantvriendelijk

Geven snel en netjes antwoord op alle vragen. Denken met de klant mee. Super.

Nice

Good stuff fast shipping

Besteld en enige dagen later geleverd, prima geregeld

Prettige ervaringen met dit bedrijf

Bestelling was snel binnen...

Mooie producten. Snel geleverd

Goeie ervaring snel geleverd

Snelle levering goede service

Prima levering en goede prijs

Makkelijk online bestellen Binnen een week geleverd Goede prijs Bedankt!

47 Ulgersmaweg

Groningen 9731BK