Von Bestellung bis Lieferung, alles Top:)

Von Bestellung bis Lieferung, alles Top:)

zeer slechte levering

zeer slechte levering wacht al bijna een maand op mijn spullen die op voor 21.00 besteld morgen in huis staan nu nog steeds?? En ook geen terug koppeling van de webshop dat het niet leverbaar zou zijn pas toen ik ging mailen waar mijn zending bleef

Uitstekende webshop

Snelle levering, ook indien in het weekend besteld. Goede feedback, zeker voor herhaling vatbaar

Snel

Super snel afgehandeld en als een van de weinige daadwerkelijk doen wat er geschreven word

waardevol

top dat de spullen zo snel geleverd werden waardoor ik weer verder kon met mijn project!

Zeer klantgericht

Mijn oorspronkelijke vraag zou plm EUR 500 hebben gekost. Door het doorvragen en meedenken van de medewerker ben ik nu voor EUR 105 naar volle tevredenheid geholpen.

Jederzeit wieder

Top. Super schneller Versand. Ware wie beschrieben. Kann ich nur weiterempfehlen

Top webshop

Product was juist omschreven en zoals beloofd de volgende dag in huis! De achterlicht is van verassend goede kwaliteit net als de side mount

10/10 service en goeie prijs

Super geholpen door Maaike. Bij dit bedrijf word er ook echt snel terug gebeld als je een vraag heb. helemaal top✌️

Sehr schlecht...

Die von mir bestellten Rücklichter sind dermaßen schlecht. Weder das Standlicht ist hell genug, noch passt die Beschreibung auf der Internet Seite. Denn die Rückleuchten sollen in Deutschland zugelassen sein. Nachdem Einbau habe ich gesehen dass die Blinker rot blinken. Ich habe die Rückleuchten beim Anbieter bemängelt, jedoch kann ich die Rücklichter nicht mehr zurück geben. Mir wurde keine Lösung angeboten. Nachdem ich eine etwas genervte Mail geschrieben habe, mit der Bitte um einen Nachlass bei der nächsten Bestellung, wurden mir 10% gewährt -.- .... So einen dermaßen schlechten support habe ich noch nicht gesehene...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snel

Andere dag thuis

Goede snelle levering

Product precies als omschreven en snel geleverd

Viel wat tegen

Volgens site zou het bagage rek passen op een 2008 Harley Fatboy, wat niet klopte. Heb het moeten aanpassen. Op de site staat voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis. Ik heb er incl weekend 4 dagen op gewacht. Mijn gevoel zegt, niet op voorraad en snel bestelbusje motorcycle store.

Excellent

Beaucoup de choix, des prix très attractifs, et une expédition très rapide.

Prima shop!

Snelle levering! En gratis Motorcycle Storehouse catalogus!

Super!!

Snelle reactie op vraag/ advies. Goede kwaliteit en snelle levering goederen.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering. Top.

Goede communicatie

Er was een onderdeel niet op voorraad, toen is na overleg de rest van de bestelling eerst opgestuurd, de rest kwam later.

prima service

Extra gedoe

Geleverde product zag er anders uit dan op de foto dus ik moest ruilen

Prima service zeer snel geleverd binnen 24 uur.

Heel positief

Ondanks niet in voorraad S&S hoge uitlaat Indian Ftr1200 . snelle levering

Très reactif

Poignées commandées le jeudi soir expédié vendredi reçu le lundi matin. Produit bien emballé. Je recommande sans problème

Top bedrijf

Snelle levering goede omschrijving

Clignotants et feu stop parfait pour ma moto

Très content de mes clignotants et de mon feu stop. Marchent parfaitement

47 Ulgersmaweg

Groningen 9731BK