In 1 woord alles perfect

Zeer behulpzaam en vriendelijk en meteen verzonden , volgende x weer

Super schnelle Lieferung!

Super schnelle Lieferung. Alles prima!

Persoonlijke communicatie

Hallo, fijn om zaken met een webshop bedrijf te doen waarnaast persoonlijk contact ook mogelijk is. Aandachtspunt: bij omzetten order naar een lager bedrag dan reeds betaald is vanwege beschikbaarheid van bestelde producten, zou creditatie eerder mogen plaatsvinden. Het gaat om een klein bedrag maar is wel zo netjes. Advies: mogelijk maken om in 1 bestelling zowel producten uit Choppershop als Caferacer te kunnen bestellen. Mvg, Mik

Entreprise très réactive avec rapidité et efficacité

J'ai découvert avec plaisir cette entreprise de pièces moto. Ils sont très rapides pour traiter une commande et envoyer les pièces commandées. Ils sont également rapides et efficaces pour le service après-vente. Il est un peu dommage que les gardes-boue commandés soient un peu rayés et abîmés et qu'ils aient besoin d'une retouche peinture. Je recommande cette entreprise

Super goed en snel geleverd

Snel en goed thuis bezorgd

Uitstekend !

Ruime keuze. Prima prijzen. Kwalitatieve producten. Snelle verzending.

Prima product!

Zoals de titel zegt, sidemount zag er prima uit, goede kwaliteit en paste meteen. Levertijd was ook dik in orde!

Didn’t get the tire i ordered

Got wrong tire

Super.

Total unkompliziert.

Relais was snel bezorgd, nog niet,kunnen proberen.

Goede qualitjd

Snel leveren

Leuke site, je kan blijven speuren naar toffe unieke items. Zeker een aanrader.

Leuke site. Je kan blijven speuren naar toffe unieke items. Items die jij niet snel vindt op andere Nederlandse sites. Verzending netjes op tijd binnen gekregen. Zeker een aanrader.

Super, gerne wieder!

Super, gerne wieder

Te lang moeten wachten .

Na moeten lopen met mail , telefoon ging niet , en zelf iedere keer contact moeten leggen,over hoe het nu zat.das jammer.

super et rapide

super et rapide

Goede en snelle service

Als zeer prettig

Mijn bestelling van een fatastisch mooi lederen solo zadel

Nog geen 24 uur na mijn geplaatste bestelling zag ik dat er een korting zou worden gegeven op bestellingen. Ik heb een mailtje gestuurd met de vraag of ik ook in aanmerking kwam voor de,ze korting. Een dag later een mailtje terug gekregen waarin mij de korting werd gegund. De korting werd een paar dagen later teruggestort. Erg sportief van Choppershop.com. Dan het zadel, hij is nog mooier dan ik mij had voorgesteld. Ik stuur jullie snel een fotootje.

Altijd top!

Website is duidelijk en producten zijn al jaren zoals omschreven en nooit teleurstellen. Nu een klein zwart spatbord dat zo gemonteerd kon worden en met een beetje poets was eruit ziet of t net gespoten is.

Goed en duidelijk

Voor de eerste keer besteld hier. Snel geleverd eerlijke prijs én kwaliteit.

Goede en snelle service !

2" zadelveren besteld, maar waren helaas te slap.

1ere commande

Envoi rapide et bien emballée le site est super bien fait, recu des autocollants, sympa christophe en shovel

Gooood

Very very good quality products. Fast delivery ! 1 yeak !! Recommended for sure!!

Super kwaliteit

Choix qualité rapidité

Site internet clair livraison rapide petite attention dans le colis.

Un peu partagé : choix, réactivité, livraison sans problème, mais petit défaut sur le produit livré.

Je suis partagé : tout s'est très bien passé quant à ma commande et sa livraison. Depuis, j'ai remarqué un tout petit choc sur le filetage du robinet d'essence que j'ai acheté. J'attends de l'installer pour savoir si il va pouvoir fonctionner : l'étanchéité, sur ce modèle, est assurée par une conicité du pas de vis. Est-ce que ce défaut (minime) va l'empêcher ? Verdict dans les heures qui viennent.

47 Ulgersmaweg

Groningen 9731BK