Vlotte afhandeling

Snelle verzender, eerlijke prijs, top service

Snelle verzender, eerlijke prijs, top service

Zoals besteld en op tijd geleverd en geïnformeerd

Zoals besteld en op tijd geleverd en geïnformeerd

Goede service en snelle en goede opvolging

TOP!

Thomas heeft zeer veel kennis over het vak en was zo vriendelijk om al mijn vragen te beantwoorden, nogmaals bedankt. Vlotte levering ook, de bestelling werd 's anderendaags geleverd.

zeer goed

Thomas drietalig, pro, snel,... :-)

Top prijs , product

Ik kende het product al sinds een aantal jaren Ardeco : gewoon super

geen opmerkingen, levering was prefect in orde

niet twijfelen om daar te bestellen

Zeer correcte afhandeling

Duidelijke website met ondubbelzinnige informatie. Correcte info na bestelling Zeer snelle levering Geen negatieve punten te melden

Toppie

Olie besteld, 2 dagen later geleverd, alles super vlot, vriendelijk en duidelijk

Klant- en servicegericht. Persoonlijk. Snelle levering.

Basin No-Visible Oil besteld. Goede prijs kwaliteit verhouding. Fijn en persoonlijk contact, reageert snel op vragen via mail, snapt heel goed hoe je klanten moet bedienen én behouden.

Snel geleverd en correct, scherpe prijs

Wisch fix 5 l aan scherpe prijs gekocht en levering binnen 2 dagen. Alles perfect verlopen.

Vlotte uitleg indien Telefonisch contact

Gewoon schitterende en snelle service . Altijd bereid om raad te geven voor alles!

Zeer goede service

Mooie producten en goede uitleg Zeer tevreden.

heel goed produkt ter bescherming van buitenhout

heel goed produkt ter bescherming van buitenhout

snelle en goed verzorgde levering. goede prijs

snelle en goed verzorgde levering. goede prijs

Interventie was gewoon top !

Ik heb toch al enkele producten besteld bij Ardeco Parket en helaas de laatste met een ietwat minder goede ervaring doch die we zéér waarschijnlijk wel kunnen toeschrijven aan problemen tijdens het vervoer. Maar dit hebben we kunnen oplossen en ook de communicatie getuige van authentieke klantvriendelijkheid. De vijf sterren geef ik ook aan de producten zelf. Ik heb mijn rekening geplunderd om duur parket te kunnen leggen en ik moet zeggen dat de gebruikte producten het parket en de uitstraling echt wel ten goede komen. Dus ja, absoluut een tevreden klant !

Zeer goede ervaring.

Goede website, scherp geprijsd product en zeer snelle levering en geen verzendingskosten.

Alles wat tiptop in orde

ik heb mijn bestelling op tijd en helemaal correct gekregen. ik zal hier zeker nog bestellen.

Vlot en snelle levering

Vlot snelle levering en top produkt

Uitstekend!

Snelle en juiste service!

Goed.

Bestelling prima,verzending prima. Postpunt was minpunt . Bij het afhalen van pakje was dit volgens het postpunt niet geleverd alhoewel de postbode mij verzekerd had dat het er was (hadden de codes vergeleken ) Namiddag heb ik een bericht gekregen via app dat het er was ,maar in postpunt was het niet en werd gezegd dat dat altijd met de postbodes was .Ik stond er op dat ze nog eens opnieuw keken en plots hadden ze het wel en werd mij gegeven zonder excuses.Ben zelf 40jaar postbode geweest en dat was er over,collega’s hadden wel goed werk geleverd. Groetjes André

Snelle levering en in orde !

Snelle levering en in orde !

Vlot en correct

aanbevolen,niet twijvelen doen

Tijdige, vlotte levering zonder problemen

Aangename kennismaking

Waterstraat 7 A