zeer stipte levering

zeer goed product voor onderhoud parket

Supervlotte bestelling

product zeer snel en vlot kunnen bestellen en de levering was eveneens zeer snel; 100% tevreden

Snelle levering, maar product werkt niet

De levering was erg snel, na enkele dagen. 2 producten gekocht: rust free en cementverwijderaar (allebei voor buiten op de natuursteen). Wel jammer dat de producten geen effect hebben op de natuursteen. Roest is niet weg, ook niet na 3 maal te herhalen. Jammer....

Gewoon goed!

Besteld en redelijk snel gekregen. Helaas had ik niet goed opgelet bij bestellen en foutieve versie van olie besteld. Retour formulier invullen lukte niet maar toen ik belde werd ik goed geholpen en het werd meteen opgelost. Correcte product binnen 2 dagen ontvangen. Retourzending ging soepeltjes en geld terug gestort.

Goede service en snelle levering

Zeer goede service en uitleg over producten! Snelle levering

Supersnelle service!

Ik bestelde (on-line) producten voor het onderhoud van mijn geoliede parket. Alles verliep ontzettend snel: van de bestelling tot de levering! Prima service, bedankt daarvoor.

Jammer dat de goede geur veranderd is

Ik heb dat product speciaal gaan opzoeken op internet, waar ik het opnieuw kon aanschaffen omdat ik er bijzonder tevreden over was en omwille van de zeer aangename geur. Ik heb het nu opnieuw en het zit idd in dezelfde verpakking, maar de geur is gewijzigd wat ik jammer vind

Goede en snelle service

Duidelijke website en alles vlot verlopen

Super behulpzaam en goede levering.

Super goed advies gekregen. Ze nemen de tijd om je goed te helpen. Snelle levering en goede klantenservice!

Produits de qualité et livraison très rapide

Les produits proposés sont de qualité professionnelle. Pour ma dernière commande, la livraison fut très rapide: commande le 1/6 et livraison le 6/6.

Vriendelijke bediening, zeer goed advies, goede website en snelle levering

Ik kreeg onmiddellijk een zeer duidelijk antwoord op al mijn vragen en kreeg zeer goede raad voor het onderhoud van mijn eiken tafel zodat ze niet een nieuwe laag vernis nodig had. Zeer goede productkennis. Ik ben héél tevreden.

Prima service via webshop

Bedrijf in België gezocht dat tijdens Corona specifiek product aan huis kon leveren. Gevonden bij Ardeco Parket: overzichtelijke website, aangename communicatie, snelle levering, stevig verpakt.

Goede ervaring

Correct en vlug bediend!!!!!

Aanrader!

Snelle levering, vlotte communicatie, scherpe prijs.

correcte en snelle levering

eerste kennismaking met bedrijf en online winkel. Overzichtelijk en klantvriendelijk.

Goede en snelle ervice

Heb 02 bussen van 1 liter Polish Protector Rénovateur Métamat® van Blanchon - mat besteld. Had het product eerder gebruikt en was er zeer tevreden over. Bestelling online gedaan en 02 dagen later geleverd. Snelle service en goed verpakt ontvangen.

Topservice & producten

Ik ben zeer goed begeleid bij de keuze van de producten. Zeer persoonlijke aanpak met daarboven een snelle levering en heel goede kwaliteit van de producten.

Perfect advies, snelle verzending

Gebeld voor wat advies, direct alle info gekregen die ik nodig had. Daarna alles op de webshop besteld en een paar dagen later had ik alles in huis.

Super vlotte service en communicatie

Een zeer vlotte communicatie voor adviezen en sneller voorzieningen van de materialen.

Alles perfect verlopen

Produkt beschikbaar, website correct, levering snel. Top! Zeker in deze Corona-tijd.

vlotte bestelling én levering

Vlotte bestelling én levering

Snel en efficiënte levering zelfs tijdens corona

Snelle en efficiënte levering zelfs tijdens corona

Prima! Uitgebreid aanbod en snelle levering!

Voor herhaling vatbaar!

Zeer goed product en snelle levering

Waterstraat 7 A

8710 Wielsbeke