Niet het goedkopste maar wat een diesnt... Snelheid van reactie en zending! super...idd zo moet het zijn!! een aanrader

Precies zoals het moet!

De levering verliep vlekkeloos, precies zoals we eigenlijk allemaal verwachten dat het zou moeten lopen. Pluim !

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Heel tevreden. Artikels op tijd geleverd en volgens bestelling.

Heel tevreden. Artikels op tijd geleverd en volgens bestelling

stipte en vlugge levering

postief

zoals het hoort

gemakkelijk te bestellen, heel snelle levering product zoals aangegeven op de site

Perfecte service

Snelle en correcte levering! Zeer vriendelijke en snelle ondersteuning als je hulp nodig hebt.

perfecte service!!

zowel de bestelling als de levering verliepen erg vlot. Correcte communicatie en opvolging, super!

Vlugge levering, zelfs in moeilijke coronatijden!

Zelfs tijdens de moeilijke corona tijd, vlugge levering. Telkens een e-mail met de stand van zaken. Prima service!

Ze hadden op voorraad wat bij anderen weken duurde om te bestellen, veel uitleg en ik kon meteen afhalen. Aanrader!

vlotte afwikkeling van de bestelling

snelle reply op vragen

Correcte en vlotte levering

Reeds meermaals besteld en steeds tevreden!

très bonne prestation (rapide et fiable)

rien à dire, sauf le prix un peu élevé du produit acheté

Snel & correct

De bestelde vernis was er nog voor ik m'n schildersgerief kon uithalen! Snel en correct!

Snelle levering van de producten

Snelle levering ook in deze moeilijke tijd dankjewel

spoedige en correcte levering

gemakkelijk te bestellen en veilig verpakt geleverd

Persoonlijk en professioneel advies (zelfs online!), snelle levering, scherpe prijzen!

Ik had heel wat vragen betreffende de aankoop van een specifiek soort vernis. De zaakvoerder was zeer behulpzaam en geduldig. De levering was snel gebeurd en het product (BASIN) was perfect! Bedankt!

Correct afhandeling van mijn bestelling

Duidelijk en snel geleverd, ook in Nederland.

Alles prima en snel geleverd.

Betrouwbare en professionele zaak met goede klantenservice.

Ik had twee liter Osmo besteld . Er werd snel geleverd laat ik kreeg maar 1 liter. Ik belde met de firma om de vergissing te melden en de volgende dag al had ik mijn andere bus Osmo. De vergissing werd dus zeer correct en direct rechtgezet.

Prima webshop en afhandeling

Door omstandigheden (Corona) werd de levering wat later gedaan, wat begrijpelijk is. De webshop is duidelijk en overzichtelijk. De info is prima. De prijzen concurrentieel. Over de kwaliteit van het product kan ik eigenlijk nog niets zeggen. De verwerking (olie buitenhout) is makkelijk, maar kan pas later mijn mening geven over de duurzaamheid.

duidelijke website, snelle levering en goede service goed product, dus aan te bevelen

Duidelijke website snelle levering goede service goed product dus aan te bevelen

correct

vlotte bestelling, vlotte levering, goed werkbaar product

het gekozen product goed ontvangen. De catalogus onderhoud die gratis ging worden bijgeleverd ontbrak

Waterstraat 7 A

8710 Wielsbeke