Betrouwbaar, snel en efficient

Vlekkeloos zonder problemen en met goeie deskundige begeleiding

Zoals het hoort

Product verkeerd

Was zeer snel geleverd, maar kreeg een verkeerd product toegestuurd . Heb dit telefonisch laten weten en kreeg de raad een email met foto te sturen heb dit ook zo gedaan. Nu een week later heb ik nog steeds geen antwoord gekregen.

Altijd gemakkelijk te bestellen, goede & vriendelijke communicatie.

Thomas is altijd bereid om te helpen, communiceert duidelijk en komt steeds afspraken na. Steeds veel voorraad, dus nog nooit moeten wachten op een product. En bij afhaling krijg je er gratis raad bij (;

Top, een tevreden klant!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling, overzichtelijk factuur, en vooral de snelle levering. En het goed verpakken van de bestelling, alles was in orde, doe zo verder. Groetjes

slechts 8 spuitbussen ontvangen ipv de betaalde 10!???

onvoldoende geleverd

Goede telefonische ondersteuning

Levering zoals beloofd en op tijd ontvangen.

OK

OK

Vlot

Bestelling is heel vlot verlopen. Snelle levering.

Kan niet beter

Producten besteld en de dag erop ontvangen. Was ideaal voor mijn poetsvrouw die ze dringend nodig had.

toch wel goede ervaring

Na een kleine mis communicatie over de levering/levertijd is alles helemaal goed gekomen. bedankt. Probleem werd telefonisch duidelijk uitgelegd en alles werd snel opgelost. keurige mail of artikel ne wel naar tevredenheid geleverd was....prima!

Goede prijs en service

Goede ervaring met deze aanrader. Ook service telefonisch

Ik wacht nog steeds op jullie levering.

De bestelling via jullie website ging vlot. Ik wacht echter nog op jullie levering, en ook de aangevraagde productfiche van het product Bona Polish Mat heb ik nog niet ontvangen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Behulpzaam!

Behulpzaam!

Snelle levering van het product

Zal verder op deze manier het product blijven bestellen.

TOP!

Super service!

Ik heb de lak besteld, naar Nederland bezorgd , binnen 2 dagen al binnen! Super goede kwaliteit. En goede hulp gehad! Bedank voor de service!

Goede ervaring en prima service

Verzenden bestelling duurde langer dan aangegeven

De bestelling zou normaal snel geleverd worden, ik kreeg ook de bevestiging dat mijn pakket ingepakt was en klaar lag om te verzenden door Bpost. Na enkele dagen was de bestelling nog steeds niet verzonden. Zelf contact opgenomen met Ardeco, en bleek dat er nog 1 item ontbrak. Jammer dat ik daar niet van op de hoogte werd gebracht.

Heel eerlijke en vriendelijke service

Snelle en vlotte communicatie. Door een vergissing van mijn kant moest een bestelling worden geannuleerd, maar dit kon snel en probleemloos zonder kosten. Top-service!

top

alles is correct en zeer vlot verlopen .

Correcte afspraak en uitvoeringen v

Correcte afspraak en uitvoering van de bestelling

Product om parket te kuisen.

Mijn aankoop is hetzelfde als wat ik vroeger in een andere winkel kocht en is even goed, dank u.

Alles perfect verlopen

Bestelling perfect afgewerkt!