Correct verlopen geen enkel probleem

Uitermate goede plaatser Zeer vlot en proper werk afgeleverd Dit kan niet verbeterd worden Fantadch goede en vlotter plaatser. Een dikke proficiat voor deze man

Maar matig tevreden

De keuze voor zonnecellen bij de installatie werd aanbevolen door de installateur. Achteraf bleek dit een probleem te zijn wegens te weinig zon om op te laden . De rolluiken moesten een voor een overgeschakeld worden op het electriciteitsnet . Het eerste rolluik werd onder garantie veranderd , wat later was ook het tweede defect , oorzaak was onvoldoende capaciteit van de zonnecellen. Hierbij werd wel een kost aangerekend . De technieker heeft dit goed uitgevoerd alleen de onkosten die ermee gepaard gingen vond ik niet helemaal correct .

Uitstekende kwaliteit.

Mooie en stevige lamellen. Telefonisch vlot geholpen met enkele technische vragen. Levering ok. Tevreden klant

Uitstekende service

Heel gemakkelijk om de gewenste rolluiken te bestellen. Gebruiksvriendelijk website en de levertermijn klopt. De levering zelf wordt persoonlijk opgevolgd, wat als klant een heel fijn gevoel geeft!

Vriendelijke en getalenteerde vakman

We hebben al meerdere keren van Creazza gebruik gemaakt en daar nog nooit spijt van gehad.

ben zeer tevreden !

De plaatsing van de 3 velux-ramen verliep prima.

Snelle plaatsing

Vriendelijke plaatser die al uw vragen beantwoord en zijn werk is piekfijn in orde. Rolluiken werken perfect en degelijk afgewerkt.

Mooi product en goed geplaatst

Alles was perfect in orde en Jurgen Denul heeft alles perfect geplaatst en afgewerkt

De afspraken die gemaakt zijn worden nagekomen .

Wat een moeilijke start was bij ons , is dan uiteindelijk perfect opgelost door een technieker (Mario) die weet waar hij mee bezig is . mercikes aan Mario

wat beloofd wordt wordt ook effectief gedaan

Heel correct eerste contact en vervolg. De plaatser houdt mij op de hoogte van vermoedelijk aankomstuur. Hij werkt proper. Geeft duidlijke uitleg. Is vriendelijk

top service

Communicatie is top. dienst naverkoop ook top.

perfecte weg om makkelijk rolluiken te bestellen

Prima service en zoals ze beloven op tijd geleverd. Goede kwaliteit voor betaalbare prijzen.

Correcte informatie en levering

Volledige informatie op de website; correcte prijzen en levering op tijd. Tevreden klant.

Creazza is top in hun branche.

De mannen van Creazza zijn stuk voor stuk professionele vaklui die snel, efficiënt en vakkundig oude velux dakvensters hebben uitgebroken en nieuwe, inclusief voorzetrolluiken op zonne-energie en automatische opening van de dakvensters, in no time geplaatst. Opkuis inbegrepen. Ons vertrouwen meer dan waard. Top service.

Goede communicatie in de verschillende fasen, afspraken werden stipt nagekomen en werk was verzorgd

Tevreden over ganse lijn

vriendelijke medewerkers ,zowel technieker als administratief

alles correct verlopen

Topservice !!

Tevreden , komen afspraken na, fijne service bij plaatsing en telefonisch contact ! Bedankt !

Tevreden klant

Bestelling en plaatsing verliepen zeer vlot.

Top,

Perfecte info/ opvolging van jullie en uitstekend van jullie leverancier die mij dag ervoor opbelde om af te spreken ivm coördinatie levering. In de toekomst zal ik jullie zeker opnieuw contacteren. Wat betreft product nog geen info. Deze open en plaats ik woensdag. Ik werwacht geen problemen.

Vlot verlopen.

Mooie samenwerking, na overleg kwestie prijsvergelijking alsnog een korting gekregen, ondanks dat er meerdere optie aangeboden wordt in hun pakket en kwaliteitsverhouding beter is (aantoonbaar). Zeker een aanrader!.

Degelijke kwaliteit en vriendelijk bezorgd!

Ik zocht een leverancier voor een nieuwe elektrisch bediende rolluik en nieuwe lamellen om een bestaand rolluik te renoveren. Die heb ik gevonden bij Creazza. De installatie heb ik zelf uitgevoerd en dat was een fluitje van een cent. Alle nodige accessoires werden meegeleverd. Alles was stevig en netjes verpakt waardoor de bestelling compleet en zonder beschadigingen bij mij arriveerde. De bestelde rolluiken zijn zeer degelijk gefabriceerd en exact volgens de specificaties die ik doorgegeven had tijdens het handige online bestelproces. Bovendien werd mijn bestelling door een vriendelijke, goedlachse bezorger geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Snelle, professionele service

Installateur is langsgekomen om een herstelling uit te voeren op een defect rolluik. Hij was in staat om op eenvoudige manier het rolluik te herstellen en niet ons een nieuw rolluik te verkopen. Prima service!

perfecte plaatsing

Afspraken werden stipt nageleefd. Installateur gaf duidelijke uitleg over de werking van het toestel.

Professioneel en vriendelijk

Nieuwe grote rolluik en motor laten plaatsen door Stefan en zijn collega. Vervanging van de oude. Professsioneel en heel vriendelijk. Alles werd na de werken netjes opgeruimd en meegenomen. Schappelijke prijs en goed advies.

ALLES GOED VERLOPEN

als gedurfd om creazza te contacteren.... een goed mail verkeer gehad en vervolgens een snelle bediening gehad door 2 super vriendelijke werklui die zeer professioneel waren e en ik zie ernaar uit nog even wachten maar hopelijk kan ik in oktober 2024 terug beroep doen op deze mensen alvast dank vriendelijke groeten gerda jennis

Bilksken 4 B

9920 Lievegem

Over Creazza

Bij Creazza kan je online buitenschrijnwerk kopen van A merken rechtstreeks af fabriek mét extra kwaliteitsgarantie. Alle rolluiken / zonwering / terrasoverkappingen / poorten / muggenhorren zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken welke we op de meest kwalitatieve manier worden geassembleerd. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen.