Snel en duidelijke communicatie

Snel en duidelijke communicatie

Totalement satisfaite du sac. Il est élégant, pratique et ergonomique

Commande passée facilement et livraison rapide !

Fast delivery

Fast delivery

Sehr netter und guter Service.

Sehr schnelle Lieferung und Top verpackt. Kommunikation mit Thunderkraft schnell und sehr sehr freundlich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, schitterend assortiment, zeer vriendelijke klantenservice

Ik ben blij met een heel mooie jas, die snel verstuurd werd. Mijn vragen werden snel en heel persoonlijk beantwoord. Heel prettig.

Site très ergonomique, produits de qualité, prix intéressants

Commande facile et livraison rapide

Netjes, snel en mooie producten

Bestellen ging gemakkelijk en snel. Retourneren en ruilen ging makkelijk en communicatie was snel en duidelijk. Wacht nog op ruil product maar verwacht geen problemen.

Eerste bestelling bij Thunderkraft en heel tevreden!

Eenvoudig gevonden wat ik zocht, makkelijk bestellen en snel ontvangen. Ik ben heel tevreden over Thunderkraft en kan het iedereen aanraden! Leuk assortiment, zal hier zeker meer vinden.

Colis non arrivé

Le colis n'a pas pu être livré car il manquait le numéro de la rue sur l'adresse. Objet à retrouver dans un centre chronopost.

Fijne tas, handig!

Fijne grote tas, stevig.

Sneller en beter bestaat niet!

Wat een goed bedrijf Snel, netjes verpakt en goede communicatie. Dikke tien

Vlotte afhandeling

Prettige communicatie, uitstekende service

De online bestelde jas bleek niet te traceren in het magazijn. Ik wilde dat speciale merk. Ander model uitgezocht; werd daarbij goed geadviseerd over stof keuze, model en maatvoering. De jas was een stuk duurder maar werd aangeboden voor dezelfde prijs als de oorspronkelijk bestelde jas. Top service! Telefonisch direct bereikbaar, fijne ervaring!

Schöner Mantel

Sehr schöner Mantel, der einen wertigen Eindruck macht. Versand erfolgte auch fix, sodass er rechtzeitig zum ersten Wintereinbruch da war. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Très beau produit, conforme.

Très belle parka, livraison rapide vers la France. Je l'ai juste retourné pour échange contre une taille plus petite. En espérant que la transaction s'effectuera correctement et dans les meilleurs délais. Merci.

Es hat einfach funktioniert von der Bestellung bis zur Lieferung.

Die gute Beschreibung der Ersatzteile hat es mir einfach gemacht das richtige Teil zu finden. Passte perfekt!

Alles war perfekt

Schnelle und informative Rückmeldungen.

Prachtige jas, goed geholpen

Ik was op zoek naar een kleurrijke stijlvolle dergelijke jas en kwam terecht bij Thundercraft. Het telefonisch overleg over de maat verliep erg plezierig. De jas heb ik nu een paar keer gedragen en is fantastisch. Ik ontdek steeds weer nieuwe weldoordachte details.

Positief!

Goede communicatie en opvolging, mooi aanbod.

de levering was in een krakkemikige open doos

de levering van het product was ibn een krakkemikige open doos,!

Wunderschöner Parka - leicht und eine Traum-Farbe

Mit der beste Parka - den ich je hatte. Und ich habe Elkline, Bergson, Didriksons u.a.

Goed communicatie

Product zoals geschreven en gestuurd zoals gezegd.

Extrem schnell und unkompliziert!

Danke

Veloce

Tutto preciso e spedizione veloce!

• Ci consiglieresti? Si

Snelle verzending . Toen ik het artikel wilde retourneren omdat ik het ergens anders goedkoper kon aanschaffen hebben ze het verschil terugbetaald zodat ik het niet terug hoefde te sturen . Echt zo geweldig

020 - 210 1170

Over Thunderkraft

Thunderkraft blijft op zoek naar hippe merken die anders zijn dan de mainstream producten. Minimalistische en duurzame producten staan bij ons voorop. Wij willen je daarom graag een verantwoord en eco-friendly aanbod bieden die het leven nog een stukje leuker maakt!