Filtre

Top klantenservice!

Fijne webshop en de bestelling was er snel! Bij het bereiken van de klantenservice kreeg ik snel een reactie en dachten ze echt met me mee! Dikke aanrader om hier iets te bestellen dus

Snelle en nette bezorging!! Blij met de nieuwe tas. Duidelijke communicatie en goede prijs.

prima ervaring: mijn product is zeer snel en zonder problemen geleverd

De website ziet er een beetje vaag uit en sommige prijzen zijn lager dan op andere websites. Dus ik twijfelde of ik wel bij hen moest bestellen. Maar mijn ervaring is super goed! Er waren geen problemen met de levering en ik ben erg blij met de jas dat ik heb gekocht. Echt een aanrader!

Parfait!

La commande a été expédié très rapidement et au meilleur prix trouvé sur internet. juste un problème avec le livreur GLS qui a déposé la commande au mauvais point relais

Prima Service

Schnelle Lieferung zu einem Superpreis!

Hervorragendes Shoppingerlebnis

Zielführende Suchergebnisse, gute Abwicklung, schnelle Lieferung, top Ware, sehr guter Rückabwicklungsablauf. Vielen Dank. Ich komme wieder.

schnell, zuverlässig und seriös

schnell, zuverlässig und seriös

Parfait!

Le colis est arrivé parfaitement comme la description, en plus il était +/-20% moins cher que les autres sites.

Alles prima!!!

Sehr schnelle Lieferung

Levering is goed gekomen

Ik heb tijdens de Kerstdagen een jas besteld, hier meer dan €700 voor betaald, maar nog steeds niet ontvangen. Wel telefonisch en via email contact met Thunderkraft gehad over dit probleem. Het probleem zou bij Post.nl zitten, maar ik wil daar niet de dupe van zijn. Eigenlijk is het plezier al van de jas af en maak ik me zorgen omdat ik wel betaald heb maar niets ontvangen. Hopelijk komt het allemaal goed. Gelukkig heeft Thunderkraft een nieuwe jas afgestuurd en die was binnen 24 uur binnen. De jas is mooi, heel licht in gewicht en de maat small is goed. Speciale dank aan Rudi.

Produkt correct omschreven en snel geleverd

Website geeft producten goed weer

Super kundenservice

Immer schnell geantwortet und alles wichtigen Infos mitgeteilt. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

No way to follow my order, not even sure I will get it

Everything is in the title…

• Nous recommanderiez-vous? Non

Lisez mon commentaire!

Depuis, j’ai eu un interlocuteur agréable et efficace au téléphone, qui m’a expliqué le pourquoi de ce retard et le sac est enfin arrivé hier. Bonne journée et bonne année.

Service rapide et professionnel

Bons produits, équipe efficace

Snelle levering, goede prijs, betrouwbaar.

wonderful

I bought a coat for my wife last year from ThuderKraft, and she loves it, so I decided to invest in a similar item this year, which arrived yesterday after a lengthy delay due to a courier error. However, Thunder-craft pulled out all of the stops and ensured that my coat arrived safely and in time for my Christmas morning walk. It’s an amazing, good-quality coat. ThunderKraft are amazing and a special thanks to Rudi.

alles bestens!

preiswert, unkompliziert, sehr gute Ware

Snel en duidelijke communicatie

Snel en duidelijke communicatie

Totalement satisfaite du sac. Il est élégant, pratique et ergonomique

Commande passée facilement et livraison rapide !

Fast delivery

Fast delivery

Sehr netter und guter Service.

Sehr schnelle Lieferung und Top verpackt. Kommunikation mit Thunderkraft schnell und sehr sehr freundlich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, schitterend assortiment, zeer vriendelijke klantenservice

Ik ben blij met een heel mooie jas, die snel verstuurd werd. Mijn vragen werden snel en heel persoonlijk beantwoord. Heel prettig.

Site très ergonomique, produits de qualité, prix intéressants

Commande facile et livraison rapide

Netjes, snel en mooie producten

Bestellen ging gemakkelijk en snel. Retourneren en ruilen ging makkelijk en communicatie was snel en duidelijk. Wacht nog op ruil product maar verwacht geen problemen.

Kiyoh Anmeldelser