Hele goede en snelle service, zeker aan te raden!

2 paar wanten. Snel geleverd. Alles o.k.

Efficace et rapide

Produkt zu unvergleichlichem Preis, schnell geliefert

Snel en klantvriendelijk

Ik bestelde online in de avond en het werd in de ochtend al geleverd. Verder kreeg ik snel reactie via mail op een vraag. Topservice. Fijne jas ook !

Perfekt gelaufen.

Von Bestellung bis Auslieferung alles geklappt. Wunderbar. Weiter so!

Supersnelle levering

De door mij uitgezochte tas was op voorraad en werd de volgende dag al geleverd!

Mooie jas, zeer snelle levering

Kwalitatief product dat snel is geleverd.

Mooie producten en supersnelle levering!

Mooie duurzame producten. Heel veel keus waarbij goed vermeld staat of een product op voorraad is en hoeveel er nog leverbaar zijn. Vervolgens een hele snelle levering.

Tutto perfetto

Puntuali nella consegna, tutto perfetto

• Ci consiglieresti? Si

Superservice!!

Door een blooper van mijn kant had ik mijn emailadres verkeerd ingevoerd. De telefonische service om e.e.a. te corrigeren was helemaal top! De bestelde rugzak is ook perfect. Helemaal tevreden dus.

Top jas top bezorgd!

Echt n heel goed ontwerp deze winterregenjas. Over alles is nagedacht: mooi rits systeem, manchetten met duimgat. Capuchon die verschillende standen heeft Waterdicht ECHT! Vriendelijk bontje voor de schouders mooie kleur! Kortom n urban topper deze jas met toch n zekere mooie lijnvoering!

So geht Kundenzufriedenheit!

unkomplizierte Navigation im Shop, sehr schnelle Bearbeitung der Bestellung und Auslieferung, toller

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Simple, livraison rapide, bon rapport qualité prix

Très bon rapport qualité prix, livraison ultra rapide

Top et efficace

Top super rapide et la qualité est là

Achat sac à dos nickel

Super expérience

Schnelle Lieferung und tolle Ware

Die Ware wurde super schnell geliefert und die Qualitativ lässt keine Wünsche offen. Tolle Jacke.

alles problemlos geklappt

Ich war erst etwas skeptisch, weil ich die Seite nicht kannte. Es hat aber alles super geklappt. Die Ware war super schnell bei mir und wie beschrieben. Immer wieder gern.

Prima shoppingservaring

Prima bestelling en leveringservaring. Loved the shoes!

Sehr zuvorkommender und kundenfreundlicher Service!

Auf Grund von veränderter Größen des Herstellers wurde die Ware ohne Umstände und voller Verständnis als Retoure akzeptiert und eine Lösung inkl. neuem Newsletter Rabattcode angeboten. So fühlt man sich als Kundin gut betreut! Dankeschön!

Super expérience

Tout a été parfait : de la commande à la livraison, qui a été très rapide ! Le sac à dos acheté correspond à mes attentes et à la description faite sur le site. Merci !

tuut tuut lijkt Overtoom wel

Vandaag besteld, morgen al in de bus. Helemaal top. Nog nooit zo snel iets geleverd gekregen, behalve dan bij Overtoom haha.

Très bon service client

J'ai eu un conseiller très aimable sans aucun temps d'attente par téléphone, qui a su me guider pour que je puisse récupérer mon colis.

Schnell und problemlos

Hat alles schnell und problemlos funktioniert. Genie wieder.

rapide, envoi soigné, produit conforme

rapide, envoi soigné, produit conforme

020 - 210 1170

Over Thunderkraft

Thunderkraft blijft op zoek naar hippe merken die anders zijn dan de mainstream producten. Minimalistische en duurzame producten staan bij ons voorop. Wij willen je daarom graag een verantwoord en eco-friendly aanbod bieden die het leven nog een stukje leuker maakt!