Snelle en vriendelijke klantenservice

Er wordt goed meegedacht vanuit de klantenservice en de verzending gaat ook supersnel. Top!

Supersnel met topkwaliteit en altijd op de hoogte

Besteld en binnen 1 dag binnen. Bevestiging en communicatie uitstekend. Doen we graag weer!

Tolle Ware schnell geliefert

Der Rucksack von Sandqvist sieht zwar etwas dunkler aus als auf den Bildern, wurde allerdings schnell geliefert und macht einen qualitativ sehr guten Eindruck.

Alles Top

Alles top. Artikel wie beschrieben. Schnelle Lieferung

Goede service!

Rugzak is top! En de service is beter. Er waren problemen met de aflevering van de rugzak. Op mijn vraag kreeg ik binnen een uur antwoord en ik werd op de hoogte gehouden. De rugzak is een dag later geleverd.

Klantenservice

Rugzak besteld en teruggestuurd doordat hij me toch niet helemaal beviel. Samen met de klantendienst een oplossing gezocht. Staan open voor communicatie.

super klantenservice

Door een fout van mij liep ik vast in het retourproces. De telefoon werd bij Thunderkraft snel opgenomen en ik werd direct vriendelijk, adequaat en coulant geholpen.

Amazing service

Wonderful service Great choices Fast shipping

Goede website, snelle levering en goede Track & Trace informatie

Goede website, snelle levering en goede Track & Trace informatie

Perfect!

Super veloci e disponibili. Davvero affidabili. Da aggiungere subito tra gli shop preferiti.

• Ci consiglieresti? Si

Snelle levering!

Alles goed geregeld.

Produit conforme à la commande,

livraison OK sous 6 jous.

Impressed

I was impressed how quick everything was put together to send me my coat, good communication very impressed

Snelle levering, mooie tas

De tas werd ontzettend snel geleverd. Goed verpakt ook en kwam heel netjes in een mooie zak aan. Zeker dar ik hier nog eens zal bestellen!

uitstekende service

Zeer snelle levering, en tevreden van het product

top produkt en vlotte levering

Bestellen en dag later had ik mijn uurwerk. Top geleverd met goede verpakking.

einfach, schnell und sehr gut

Weiter so..... immer wieder gern

Tolles Preis-Leistungsverhältnis, schnelle Lieferung

Das Preis-Leistungsverhältnis ist super und die Lieferung war sehr schnell. Tolle Leistung!!! Prima.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer behulpzaam, heel goed geadviseerd, prettig contact

Hat alles reibungslos geklappt!!

Ware wie beschrieben, sehr schneller Versand, alles Bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed geleverd netjes verpakt. En leuke tas.

Snelle levering goed product

Ik heb een tas van Kapten &Son gekocht. De tas was uitverkocht op hun website dus ik was erg blij dat ze hem bij Thunderkraft nog hadden. Ik kreeg dezelfde dag dat ik de tas had besteld nog de track en trace en de dag erna was de tas geleverd. Er zat mooie bescherming omheen en daardoor kwam de tas zonder enige teken van gebruik aan. Perfect.

Mooie tassen, duurzaam en strak!

Zeer goede klantenservice! Zeker aanbevolen.

Snelle levering, tof Ingepakt!

Helaas is de tas te klein voor mij, maar ga zeker bij Thundercraft op zoek naar een andere variant. Snelle levering & ook retourneren ideaal.

Parfait !!

Service ultra rapide et efface. Commandé un weekend, reçu le lundi. J'ai rarement vu ça. Merci

020 - 210 1170

Over Thunderkraft

Thunderkraft blijft op zoek naar hippe merken die anders zijn dan de mainstream producten. Minimalistische en duurzame producten staan bij ons voorop. Wij willen je daarom graag een verantwoord en eco-friendly aanbod bieden die het leven nog een stukje leuker maakt!