snel en goed !!

besteld en meteen snel en goed geleverd. mooie bril iedereen i mijn omgeving vindt het mooi. ik blij !! heel belangrijk

Correct en zeer snelle levering

Goede prijs en de bril was de volgende dag hier

Rug tas

Goed product

Snelle bezorging Goed op de hoogte gehouden van de verzending Top

Zeer zeer slecht

Ik heb mijn bestelling nog niet gekregen en krijg geen info

Uitstekende service

Omdat mijn bestelde product niet op voorraad lag, maar dit verkeerd geregistreerd stond, kon ik de bestelling niet direct ontvangen. Hierover kreeg ik en persoonlijk mailtje en werd meteen aangegeven wanneer het artikel weer binnen zou komen. Wat overigens asnkg erg snel was. Jammer natuurlijk dat het product niet voorradig was, maar door het mailtje en de geboden oplossingen heb ik mijn bestelling, het contact en de afhandeling bij Thunderkraft als zeer prettig ervaren!

tout c'est bien passe

Commande facile respect des délais livraison ok produit conforme

Top bedrijf snel en accuraat

Top bedrijf snel en accuraat

Fantastisch geholpen door Rudi!

Bij mijn zoektocht naar een roll top rugtas ben ik uitstekend geholpen door Rudi. Hij nam de tijd, dacht met me mee en kwam met alternatieven en oplossingen. Verder een enorm aanbod aan goede artikelen. Aanrader!

Geweldige keuzes

Snelle levering, goed verpakt,

highly customer oriented - strong service

It turned out that the rucksack I ordered was not the correct one, mistake with shelves... I got offered a discount and another color. The color was not the one I like too much, so I returned it. All so easy and flexible. I can highly recommend Thunderkraft, both for the products, high quality and the service and high performance.

zoals het hoort te zijn..

prima koop, duidelijke beschrijving

Snel en kwaliteitsvol

Thunderkraft bleek de beste prijs aan te bieden, inclusief snelle levering, van duurzame stuks. Ook de betaling was gemakkelijk, en alles was overzichtelijk op de website. Enkel de 'gerelateerde producten' zouden voor mij iets beter gekoppeld mogen worden, zodat je in één oogopslag sneller kan switchen tussen kleur, model of size. Verder een zeer fijne eerste ervaring met Thunderkraft.

Superrrr snel geleverd exact zelfde als op site enorm blij mee bedankt

Guter Preis, schnelle Lieferung !

Bin sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

SAV très réactif

Le produit qui m'avait été envoyé n'était malheureusement pas le bon. Après avoir contacté le SAV j'ai reçu mon produits dans les jours qui on suivi. Tres satisfait de la réactivité. Dommage pour l'erreur initiale mais réparé depuis

vlotte bediening, tevreden van het product

- bediening en communicatie was top - het product voldoet aan de verwachtingen. mooi design en afwerking Fijn dat alles ook zo compact verpakt werd!

Un délai de livraison ultra rapide

Tout est conforme à ce qui est annoncé. Merci!

Mijn order was de volgende dag al afgeleverd!

Achat tranquille

Exactitude du produit, suivi de livraison clair et complet, délai rapide (3 jours) pour la France.

Mooi, kwaliteisvol, minimalistisch, handig en stijlvol

Exact wat ik nodig had voor het werk, er kan genoeg in, inclusief mijn laptop, kan tegen de regen maar ziet er toch netjes en professioneel uit. Lijkt ook echt kwaliteitsvol, ik ben benieuwd hoeveel jaren die zal meegaan. Een absolute aanrader.

snelle levering, mooi verpakt

snelle levering, mooi verpakt

Uitstekende service!

Goede service, duidelijk in de communicatie, ook de bezorgdienst van het bestelde product is top! Voor mij een onbekende nieuwe leverancier waar ik zeker opnieuw een product ga bestellen. Bedankt voor jullie service!

Fancy, practisch, mooi, alles in één!

Snelle levering van een super netjes en mooi product!

Commande rapide et conforme

Tout ok livraison et matériel

020 - 210 1170

Over Thunderkraft

Thunderkraft blijft op zoek naar hippe merken die anders zijn dan de mainstream producten. Minimalistische en duurzame producten staan bij ons voorop. Wij willen je daarom graag een verantwoord en eco-friendly aanbod bieden die het leven nog een stukje leuker maakt!