Duidelijke website

Duidelijk, goedkoper dan de concurrent

Prettig in communicatie. Snel in leveren en afhandeling retouren. Klant is hier echt klant

Bestelling was een dag later al binnen.

Snelle levering. Het gehele proces liep perfect!

Service et produit de qualité

Commande expédiée rapidement, produit d'origine très bien protégé. Merci !!

Correcte en stipte levering

prima internetbedrijf

De jas die ik besteld had, werd binnen 1 dag geleverd, keurig verpakt. Helaas paste de jas niet, dus geretouneerd. Ook toen weer binnen 1 dag een reactie met de mededeling dat de betaling werd teruggestort.

Erg mooie tas gekocht. Nette en snelle verzending. Niets op aan te merken.

Première expérience

Le colis est arrivé à la date prévue et l’article correspond à mes attentes

Super snel geleverd

Super snelle levering. Heb rains jas om 1600 uur besteld en het is dezelfde dag verstuurd. Op de pakbon werd ik ook bedankt voor de aankoop. Heel attent dus van mij een goede review. Hier zal ik dus vaker bestellen!

Uitstekend service, prachtige tassen!

!

Alles toll geklappt!

Nachhaltiges stylisches Produkt.

Prachtige tas

Prachtige tas gekocht, absoluut niet duur. Vlot verstuurd en netjes verpakt.

Vlotte vezending,blij met mijn aankoop!!!

In mjjn ogen waren beide horloges op voorraad, maar bij levering had ik er maar eentje.

In minder dan 24u geleverd.

Goed verpakt. En supersnel geleverd. En goedkoper dan andere winkels.

Great seller, highly recommend.

Fast shipping, item came as described.

Goede service! Mooie producten!

Ik wilde een product terugsturen vanwege de kleur die toch niet beviel. Omdat deze in de SALE was, moest ik eigenlijk de verzendlabel zelf betalen. Ik kocht een duurder product (dezelfde tas maar dan een andere kleur) en gelukkig hoefde dit, toen ik ernaar vroeg, toch niet zelf te betalen. Ik kreeg daarnaast ook een snelle reactie. Erg fijn. Daarnaast een overzichtelijke website.

Sehr gern wieder!

Sehr schöne Auswahl an hochwertigen Artikeln und schnelle Lieferung. Gern wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Correct en vlotte levering.

Zeer aangenaam verrast. Gebruiksvriendelijke site. Vlugge verzending. Niets op aan te merken . Voor herhaling vatbaar .

Top und super freundlich!

Schnelle und freundliche Abwicklung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie jas en snelle verzending

Mooie jas goede kwaliteit

Automated emails, even review request, still no delivery!

Please do not send all sorts of automated emails, whilst the service and delivery has not been completed. So therefore this negative review, since I did not receive my order yet.

• Would you recommend us? No

Praktische tas en zier er mooi uit. Ook mooie stof.

Top website!

De reviews waren allemaal zo positief… Dat ik gewoon ging twijfelen of het niet te mooi was om waar te zijn. Maar de reviews zijn zeker terecht. Bestellen ging erg makkelijk. Ik heb voor de zekerheid betalen via Afterpay gekozen, maar dat was niet nodig hoor. Het horloge was de volgende dag al in huis en gewoon helemaal goed! Erg blij met deze aankoop!

Duidelijke site en snelle levering

Gemakkelijk digitaal shoppen van mooie producten

Kwalitatief en mooi!

Snelle levering en heel mooi product. Design en jonge uitstraling!

020 - 210 1170

Over Thunderkraft

Thunderkraft blijft op zoek naar hippe merken die anders zijn dan de mainstream producten. Minimalistische en duurzame producten staan bij ons voorop. Wij willen je daarom graag een verantwoord en eco-friendly aanbod bieden die het leven nog een stukje leuker maakt!