Een online koop ervaring zoals een koop ervaring hoort te zijn …!

Ik was al tevreden van de aankoop die ik online verricht had … Maar de service en vriendelijkheid die ik erna heb gehad telefonisch deed mijn ervaring als klant toch net dat ietsje meer respect hebben voor een winkel zoals deze … Keep up The good work ….

Klantgericht

Bestellen ging gemakkelijk en (in mijn geval) de jas werd snel verstuurd. Na het passen heb ik besloten om de jas toch terug te sturen. Dat ging zeer gemakkelijk en kosteloos. Op dezelfde dag dat Thunderkraft de jas retour ontving, werd het aankoopbedrag gecrediteerd.

Hele goede service

Goed en persoonlijk contact

Snelle levering en duidelijke communicatie

Horloge besteld voor een gunstige prijs. Deze werd snel geleverd.

Product voldoet aan de verwachtingen

Top website!!!

Absoluut mooie, hippe spullen! Daar kun je gewoon mee thuiskomen. En niet alleen dat, ook een hele snelle afhandeling. Besteld op zondag, maandag geleverd. Blijk ik zelf niet de juiste cover gekozen te hebben, zonder problemen kon ik het omruilen. Hoef ik niet opnieuw een bestelling te plaatsen. Goed mailcontact en begrip. Dus ook een hele goede aftersales.

Ottimo, tutto ok!

Tutto perfetto e come previsto! Il prodotto arrivato è conforme alla descrizione e privo di difetti. I tempi di spedizione sono stati pienamente rispettati e l'imballaggio era adeguato al suo contenuto. Non posso dunque che ritenermi soddisfatto della mia esperienza di acquisto.. consigliato!

• Ci consiglieresti? Si

Very smooth process overall

I ordered a komono watch, everything went very smooth

Fast

Very fast delivery!

Makkelijk besteld, vlot geleverd en heldere communicatie.

Fijne regenjas die er ook nog een beetje leuk uit ziet

Al aantal keren bij wandeling met de hond en op de scooter over winterjas aangehad. Doe waar ik hem voor heb gekocht, nl de regen tegenhouden. Ben er nu al blij mee.

Mooie website

Aankoop zonnebril, heel mooi verpakt, vlugge levering, produkt ga ik alvast houden

Super schnelle Lieferung! Produkt gefällt! Rundum zufrieden. Einzige Einschränkung: Produktbild stimmt nicht mit ausgewählter Farbe überein. Die Farbe war also anders als erwartet. Das Problem ist aber auch auf der Herstellerseite zu finden. Daher wohl kein Fehler seitens Thunderkraft. Dennoch volle Punktzahl, da andere Produktfarbe okay.

vriendelijke en snelle service

Behulpzaam aan de telefoon, goed bereikbaar. Mooi duurzaam product.

Topper

Dinsdag om 17,00 besteld woensdag 12.00 binnen. Thunderkraft doet wat ze beloven. Erg blij met de Rugzak,mooie kwaliteit.

Mega toller Service, super nettes Team!

Ich war begeistert von der super tollen und sehr freundlichen Beratung und Serviceleistung! Der gesamte Bestell-und Kaufprozess lief reibungslos ab! Ein neuer Laden auf meiner Lieblingsliste!

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit, vrij snelle levering, vriendelijk. Erg gericht op service. De maat van de tas klopte niet helemaal, maar de laptopmaat die erbij stond klopte wel. Tevreden!

Top service !

Het slotje van mijn zo net aangekochte horloge was stuk. Dit werd zeer professioneel en op korte termijn opgelost. Bedankt voor de goede service.

Top top

Service ultra rapide !

Snel en correct

Onmiddellijke verzending, materiaal zoals op de foto's en een korringsbonnetje erbij. Tof!

Helemaal goed

Bij Thunderkraft een mooi horloge gekocht. Zie er super goed uit, keurig verpakt. Heel blij mee. Ook zeer tevreden met de communicatie van levering en de snelheid er van.

Uitstekende service

Goede service en snel, persoonlijk contact.

Snelle service!

Ik vond een horloge die al heel lang (terug) op mijn verlanglijst stond terug op de website van Thunderkraft. Makkelijk om te bestellen, snel geleverd, top!

Snelle service mooie tas!

Goede uitleg op de site over de tassen, na bestelling snelle levering!

Schnelle Lieferung!

Gute Auswahl.

020 - 210 1170

Over Thunderkraft

Thunderkraft blijft op zoek naar hippe merken die anders zijn dan de mainstream producten. Minimalistische en duurzame producten staan bij ons voorop. Wij willen je daarom graag een verantwoord en eco-friendly aanbod bieden die het leven nog een stukje leuker maakt!