Good and quick service

Overall good experience :)

Snelle levering en artikel naar verwachting

Very satisfied

Delivery was faster than expected. Packaging without any use of plastics! Definitely recommended.

Uitstekend!

Bestelling en levering verliepen top!

Not worth the hassle

I ordered a bag for 70 euro but cannot return it for free because it’s discounted... better make your orders elsewhere. In any case it is a headache to get a return label so save yourself the trouble.

Fijne klantenservice, goed geholpen

Was op zoek naar een leuke rugtas van Sandqvist, kon het alleen niet helemaal inschatten van de foto. Werd prima geholpen aan de telefoon. Vervolgens correct en snel bezorgd.

Ben zeer tevreden

great delivery and service

packaging is good, good timing

Overzichtelijk en goede levering

Overzichtelijke en goed functionerende website met mooie producten. Levering en updates daarover beide prima.

Zonnebril netjes ontvangen

Ik heb mijn zonnebril netjes ontvangen, hij is precies degene die ik wilde en alles was in orde (:

Prima ervaring

Snelle en correcte levering

Snelle en nette verzending, topservice

De jassen hadden een goede prijs, waren netjes verpakt en werden snel verzonden. Ook het contact met de klantenservice verliep goed. Ik twijfelde over kleur en had daarom 2 jassen besteld, het retourneren ging daarna prima.

Vriendelijk geholpen, zeer snel geleverd en prachtig ingepakt.

Good quality with rapid shipping

Good experience for the first purchase from this website, the quality of the good is really great and the delivery is also fast. Would definitely buy things from here again. Danke.

Super mooie site

mooie duidelijke site en zeer snelle levering!

perfecte service na aankoop

Cijfer aanduiding in horloge ging na 5 maanden kapot en zwerfde door wijzerplaat heen. Horloge werd direct teruggenomen en vervangen door een nieuw exemplaar! Perfecte service zonder zeuren. Zo hoort het gewoon te zijn en zo ging het dus ook. Dank daarvoor. Een dikke pluim!

Vriendelijk, behulpzaam en super service

Bij defect van een onderdeel van een product ben ik vriendelijk en adequaat geholpen. Top service!

Goede service en producten

De service was zeer goed, het enige verbeterpuntje dat ik heb is: het plastic in de verpakking te vervangen door iets anders zodat het duurzamer is.

Heel tevreden over het geleverde product (horloge Kapten & Son).

Heel tevreden over het geleverde product (horloge Kapten & Son). Gunstig geprijsd, snelle levering. Mooie site met een persoonlijk tintje en duidelijke informatie, dat shopt toch net even wat leuker :)!

reussi

reussi

great selection, fast delivery

Can't think of anything that didn't go well.

geweldige service en kwaliteit

De rugzak is precies zoals ik altijd een rugzak wilde hebben! het is chic en een betrouwbare metgezel, zelfs bij weer en wind tijdens een tour of voor een wandeling in de stad!

Effective and professional

First purchase, really satisfied

Uitstekende service, snelle bezorging

Via internet gezien dat de prijs bij Thunderkraft het laagst was. Vervolgens daar besteld. Snelle en prima levering!

Ware kam recht zügig, hat alles für gepasst.

020 - 210 1170

Over Thunderkraft

Thunderkraft blijft op zoek naar hippe merken die anders zijn dan de mainstream producten. Minimalistische en duurzame producten staan bij ons voorop. Wij willen je daarom graag een verantwoord en eco-friendly aanbod bieden die het leven nog een stukje leuker maakt!