Mooi item. Snelle levering,super service!

Fijne ervaring met Thunderkraft. Niet gedacht dat de levering zo snel zou zijn,ondanks de kerstdrukte en corona. Hopelijk blijft dit ook zo voor de toekomst.

Professioneel aangepakt en zeer correcte prijs-kwaliteit verhouding.

Zelfde als zin hierboven.

Correcte en snelle levering

Eerste keer bij deze webwinkel besteld. Niets op aan te merken. Aanrader!

Geweldige service!

Rudi is ontzettend vriendelijk en attent. Echt geweldige service!

Super professionnel

1ere commande, très satisfaite, très belle qualité

geweldig

bestelmethode zeer gebruikersvriendelijk. Informatie duidelijk. Snelle service en verzending. Heel goed ingepakt.

Mooie site en snelle service!

Bestelling werd binnen een uur persoonlijk afgeleverd. Het was zelfs al ingepakt als cadeautje. Bedankt!

Uitmuntend

Had per ongeluk 2 dezelfde tassen besteld. Ik kreeg direct persoonlijk 'n mail daarvan plus heldere uitleg hoe dat ongedaan te maken. Superfijn ! Toon in de mail was ook heel vriendelijk. Mij heb je dan. Top !

Mooi product

Snelle en nette aflevering. Mooie aanbieding

Très rapide

Très impressionnée par la qualité et la rapidité du service!

Snel, goed, zoals gehoopt

Mooie tas zoals op gehoopt. Snelle levering zoals beloofd.

BUITENGEWOON ! Producten & service zijn top!

De producten zijn zorgvuldig uitgekozen en hun passie weerspiegelt zich ook in de service die ze bieden. Een speciaal bedankje aan Rudi, voor het meedenken aan een alternatief nadat de oorspronkelijke keuze niet beschikbaar was in grote oplage, het opvolgen van de track & trace voor de korte deadline en het persoonlijk halverwege overhandigen van de bestelling! SUBLIEM!!!

Commande et livraison rapide

Très bonne promotion lors du weekend black friday, bonne sélection de produits et expédition rapide.

Merveilleuse

Très bonne expérience ! Reçu très très rapidement (étranger)

Fijne communicatie. Netjes afgeleverd met een persoonlijk briefje met excuses vanwege de aangekondigde vertraging van de levering.

Joli sac banane bleu

Joli sac banane, couleur bleue sympa, bonne qualité, suffisamment de place pour un smartphone, des clés, une gourde 50 cl... Juste un bémol, la lanière, j'aurais bien aimé qu'elle soit avec un clips. Je recommande.

Fantastische producten en service!

Voor een verjaardag een mooi artikel besteld van Thunderkraft. Hierbij gevraagd of het mogelijk was deze in te pakken aangezien het een cadeautje betrefte. Niet alleen hebben ze dit gedaan, maar de verpakking was ook nog eens super strak en mooi! Topproducten en top service! Hier bestel ik zeker weer.

Snelle verzending en je word duidelijk op de hoogte gehouden, leuk arsortiment!

Ik vond het eerst wat onduidelijk omdat deze webshop nieuw voor mij was, toch waagde ik de gok en ik ben NIET teleurgesteld! Prima service!

Zeer correct en snelle levering

Correct en snel

Supersnelle, vriendelijke en gepersonaliseerde klanternservice!

Ik ben erg tevreden over de klanternservice bij Thunderkraft! ik contacteerde hen ivm een artikel van Rains dat binnen het jaar stuk was. Ze hebben me zonder problemen een nieuw expemplaar opgestuurd en ze waren daarenboven ook nog erg snel en persoonlijk in hun e-mails. Much appreciated! Dank jullie wel!

Mooi horloge, snel geleverd

Enige minpunt was de verpakking van het doosje. Het doosje zag er niet uit, het leek wel of hij al 10x door het magazijn was gegooid. Het horloge zelf zag er goed uit! Heel blij mee.

Heel erg goed!

Snel en goed verzorgd.

Uitstekend produkt

Snelle levering en informatie mbt verzending. Mooi produkt en super handig in gebruik.

Goede website, snel en netjes bezorgd

Nette en snelle service. Duidelijke website.

Snel en persoonlijk

Heel attent met persoonlijke boodschap erbij

020 - 210 1170

Over Thunderkraft

Thunderkraft blijft op zoek naar hippe merken die anders zijn dan de mainstream producten. Minimalistische en duurzame producten staan bij ons voorop. Wij willen je daarom graag een verantwoord en eco-friendly aanbod bieden die het leven nog een stukje leuker maakt!