Goede website, snel en netjes bezorgd

Nette en snelle service. Duidelijke website.

Snel en persoonlijk

Heel attent met persoonlijke boodschap erbij

Love my purchase!

Beautiful bag, next day delivery! Thank you!

Het is een fijne spray om je handen schoon te maken en ruikt niet zo vies

Amazingly quick

Friendly service. Very fast delivery seeing as it was from the Netherlands to the uK. Would recommend and order again.

Betrouwbaar, snel geleverd

Ik heb een Mizu M5 besteld en deze was op voorraad. Bestelling ging snel en de volgende dag al in huis. Prima, niks op aan te merken!

zeer goede en vlotte service

Onlangs per vergissing een horloge besteld in de verkeerde maat. Dankzij de goede en vlotte service van de klantendienst het juiste product snel, veilig en verzorgd ontvangen. Aan te raden!

Vriendelijke en goede service!

Er was iets misgegaan met de levering van een zonnebril maar dat is tot volle tevredenheid met een vriendelijk telefoontje opgelost.

Zou iedere on-line shop zo maar werken, perfect!

Op een duidelijke webshop is het gemakkelijk winkelen en je keuze wordt heel snel geleverd. Ik heb er 4 horloges gekocht en de kleine “Bedankt” op de pakbrief maakt het uitpakken een feestje!

Ik had mijn horloge vrijdag na 16u besteld, dus dacht dat het wel een paar dagen zou duren ivm het weekend, maar het werd de volgende dag al bezorgd! Super blij mee :-)

Net en goed contact, snelle levering

Vraag per e-mail werd dezelfde telefonisch !! beantwoord. Levering volgende werkdag. Kortom; netjes.

Superrr!

Mooie stijlvolle producten en bovendien duurzaam. Knappe selectie keer op keer. En snelle reactie op mijn vraag.

Utmärkt !

Snabb leverans och trevlig kontakt!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snelle levering en persoonlijk

Zelfs in deze tijd was mijn bestelling snel in huis. En met een persoonlijk briefje, bedankje er bij. Heel attent!

top service snelle levering

Ik ben super blij met mijn Kapten&Son rugzak! Snelle levering, netjes verpakt. Echt een aanrader.

Snelle levering! Super fijn product. Ruikt lekker, maar niet overheersend en fijn mee te nemen. Ook in de te kleine damesbroekzakken:-)

Goede service en communicatie !

Bestelling was verlaat maar ik was goed op de hoogte gesteld! Tevens gaven ze een goede uitleg met de reden dat de bestelling was verlaat, kortom prima service! En blij verrast met een handgeschreven boodschap en verrassing bij mijn bestelling :)

Goede levering, goed product

Alles was optijd en volledig. Product zelf ziet er beter uit dan op de foto.

Jullie zijn heel goed bezig.

Ik ben heel tevreden over se servie en mijn bestelde producten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Livraison rapide

Sac comme sur les photos

Super goede service en prachtige en verantwoorde producten!!

Super goede service en prachtige en verantwoorde producten!!

Vlotte en persoonlijke levering, goed product

Nadat ik een tas had ontvangen wat een klein productiefoutje had, heb ik fijn mailcontact gehad met het team van Thundercraft. Ze hebben een snelle en vriendelijke oplossing aangeboden. De tas is trouwens van goeie kwaliteit!

Goed,snel en vriendelijk geholpen

Goed,snel en vriendelijk geholpen

Snel & goed!

De bezorging was snel en zelfs met een track&trace code, wat erg fijn was. Het product was precies zoals aangeboden. Ik ben heel tevreden.

020 - 210 1170

Over Thunderkraft

Thunderkraft blijft op zoek naar hippe merken die anders zijn dan de mainstream producten. Minimalistische en duurzame producten staan bij ons voorop. Wij willen je daarom graag een verantwoord en eco-friendly aanbod bieden die het leven nog een stukje leuker maakt!