Horloge van Kapten & Son besteld, werd de volgende dag geleverd & had als het nodig was geweest ook weer gratis retour gekund. Naar mijn mening een veel betere service dan Kapten & Son zelf levert. Zou zeker weer opnieuw bestellen bij Thunderkraft.

Persoonlijk, goede prijs en levering

Een Ucon Acrobatics rugzak gekocht. Ze hebben veel soorten op voorraad en voor een goede prijs. De levering was snel met een klein persoonlijk berichtje bij de bestelling.

Vriend blij

Had een horloge gekocht voor mijn vriend, hij was er helemaal blij mee. Fijne levering en service.

Hele duidelijke website, met duidelijke foto's, zodat je weet wat je besteld. Daarbij werd de beloofde korting direct toegepast. Tenslotte ook nog een hele snelle levering, dus compleet tevreden. Het bestelde artikel, een rains weekend tas was cadeau voor mijn vriend, wat echt een schot in de roos was! Aanrader dus!!

Fijne en snelle service

Vanwege de drukke decembermaand kreeg ik een persoonlijk bericht over de verzending en eventuele vertragingen bij PostNL, heel fijn dat er wordt meegedacht! Nooit eerder meegemaakt bij een webshop, top!

fast delivery

Beautiful watch! got it in 24hrs!

Goed, niks op aan te merken

Doen wat ze beloven

Very reliable customer care

The delivery by Thunderkraft was fast. My questions regarding my order have been answered extensively. Overall, the customer service gives you a good impression and a feeling of reliability. I would order with Thunderkraft again.

Prima.

Bestelling op tijd geleverd en verder prima. Wel raar dat er pas na de bestelling duidelijk wordt dat afgeprijsde items niet gratis retour kunnen. Beetje vreemd.

Goede ervaring.

Prettig ervaren, goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Zeer praktisch!

Voorlopig zeer handig en waterdicht! Top!

Sandqvist

Fijn product, ik merk dat het van goede kwaliteit is. Ze zijn iets duurder dan andere rugtassen maar ik weet wel dat deze lang mee gaat.

Mooi scala aan producten, anders dan anders

Nice shop

Everything as expected

Vriendelijk

Contact opgenomen over een product, ik ben vriendelijk te woord gestaan en vervolgens mijn product besteld. Top!

Goed cadeau

Mijn dochter is erg blij met de rugtas. Ze had hem al even op het oog dus we wisten dat hij goed zou zijn. De bezorging en communicatie vanuit het bedrijf waren goed en vlot. We zullen zeker nogmaals bestellen.

Snelle levering, mooie zonnebril!

Snel geleverd, netjes verpakt en erg blij met deze zonnebril!

Alles ok

Nice!

Heldere website, zus is blij met haar tas.

Zonnebril was snel geleverd en voldeed aan de verwachtingen.

Delivery right on time, smooth experience

Delivery right on time, smooth experience

Alles

Fijn dat het met ophaallocatie kon

Leuke tas, goed vindbaar en navigatie op site werkte goed

Prima hoor

Geen commentaar, alles prima verlopen.

020 - 210 1170

Over Thunderkraft

Thunderkraft blijft op zoek naar hippe merken die anders zijn dan de mainstream producten. Minimalistische en duurzame producten staan bij ons voorop. Wij willen je daarom graag een verantwoord en eco-friendly aanbod bieden die het leven nog een stukje leuker maakt!