Prijs kwaliteit prima.

Snelle levering, prijs kwaliteit is prima.

Snel en goed

Mooi product en snelle levering

Scherpe prijs en correcte levering

5 euro goedkoper dan concurrentie en gemakkelijke levering in pakjesautomaat van Bpost. Voor herhaling vatbaar.

Alles was goed verlopen.

Hele snelle levering

Uitstekende service

Korte zendtijd en product stevig verpakt

Scherpe prijzen en snelle levering

Twee keer producten besteld en beide keren snel geleverd. Goed verpakt.

Prijs kwaliteit prima, snelle levering. Zeer tevreden.

Super service

Vlot besteld en snel geleverd.

Zeer prettige ervaring. Heel goede prijs en snelle levering

Alles top

Goede keuze producten aan top prijzeN

Goede prijzen, snelle levering. Onbezorgd bestellen dat is wat de klant wenst.

Klantvriendelijk en goede artikelen

Voor het eerst hier besteld.Fijne website en scherpe prijzen.Steeds updates over de status.Helaas zelf verkeerd artikel besteld.Contact opgenomen met de klantenservice.Zeer vriendelijk te woord gestaan en alles wordt meteen geregeld voor de retourzending.Retourkosten voor eigen rekening, maar deze vallen erg mee, slechts €2,95.Ook na retour meteen bevestiging van ontvangst.En zeer snel terugbetaald.Direct het juiste artikel besteld en vlot in huis.Ik raad Pharma budget zeker aan!

Voel me nog niet beter

Ik ben nog altijd honger en niks helpen! Ik wil minder honger maar kan niet helpen! Ik vind erg jammer en dacht helpen dan toch niet helpen ! Ik moet pillen door ! Mvg Nadine Vercruysse

goede prijs en levering

Zeer scherpe en laagste prijs voor het product dat ik nodig heb. Ik ben tevreden dat ik bij jullie kan bestellen.

Vlotte en juiste levering

Binnen 24 uur geleverd

Perfekt

Alles is vlot en veilig verlopen.

Goede service en snelle levering als ook alles goed en netjes ingepakt daarvoor mijn dank!!!

Lange k

Lange levertijd is sneller geleverd als ik in NL bestel

Correct en snel

Correct en snel

Snelle en correcte uitvoering van bestelling!

Goef

Goede en snelle levering. Voor mij was het assortiment Kineslim niet uitgebreid genoeg.

Snel in huis

Precies wat ik er van verwacht, en snel in huis top.

Tevreden

Snel, goed service

Zowel de bestelling als de levering is heel vlot verlopen. Tevreden klant!

Wrong quantity received, Pharma Budget won't make up for their mistake

I ordered 200 g of kale powder and received a bag of 120 g. I contacted Pharma Budget and asked if they would send me another bag or issue a partial refund, they acknowledged their mistake but did no such thing. I'm out almost half the product I ordered, which I would have bought somewhere else for much cheaper if they had not wrongly advertised this price.

• Would you recommend us? No

32 Krommewege 32 D1