Bus shampoo van 1 l met pomp was uitgelopen. Andere bussen hingen ook vol. Jammer.

Super snel keurig verzorgd

Ik heb hier voor het eerst besteld. Had alles supersnel in huis, netjes verpakt. Tot de volgende keer en bedankt!

Vlug geleverd en alles ok

Geweldig!!

Er was iets te kort in mijn bestelling, ik heb dit gemeld ze hebben het onderzocht en ik kreeg een mail met antwoord. Exact 1 dag later werd het artikel geleverd!!

Prijs en kwaliteit zeker en vast Vlotte service en een snelle levering Top

Goede en snelle service

Pharma budget levert een uitstekende service en de website is ook gewoon heel duidelijk en overzichtelijk. Ik zou hier zeker opnieuw producten bestellen.

uitstekend

overzichtelijke website, gemak van bestelling ,opvolging en levering. ,

Prima eerste ervaring gehad met Pharma budget. Blijkbaar zit HBB24 hier achter, daar koop ik al ettelijke jaren mn shampoos en ben ik ook tevreden over.

Snelle verzending en levering en zeer scherpe prijs

Correcte service!

Correcte service!

Zonnecrème gekocht

Voordelige prijzen en snelle levering, super content!

zeer goed

corrent bestelling geleverd

Ongelooflijk promoties. Prima levering

Zeer goede prijzen en snelle en goed levering

Ik kan mijn pakket niet vinden

Ik was niet thuis toen Post NL probeerde te bezorgen, ik heb het papier meegenomen om het afhaalpunt te controleren maar de code werkt niet, ik ben al naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt geweest, mijn pakket is er niet. Zeer slechte Post NL service.

Heel snelle levering van mijn bestelling

Alles prima!

De afhandeling van mijn bestelling ging vlug en de service was prima.

Toppie!

Toppie!

super

alles verliep vlot zoals beschreven

Zeer positieve ervaring

Zeer positieve ervaring, stipte levering, degelijke communicatie en snelheid om bemerkingen aan t pakken en op te lossen.

perfect en uiterst snel !!!

alles perfect gelopen en perfecte en enorm snelle levering !!! Echt aan te raden!!!!

Eerste kennismaking met aankoop, PERFECT

Zoals hierboven vermeld !

plus en min

website heeft geen goede zoekfunctie. Het product bleek aanwezig te zijn na heel wat zoekwerk. Huisnummer is enkel numeriek in te voeren. Dit is voor mij problematisch. De toevoeging "A" hoort bij de huisnummer en is GEEN busnummer. Na de bestelling loopt alles op wieltjes. Snel; Duidelijke info enz.

Correcte levering

Correcte levering

Bestelling was prima!

Het was 1 dag later dan voorzien!

Goede ervaring.

Product gevonden dat ik zocht. Goede afhandeling. Een tweede bestelling plaatsen lukte echter niet, tot mijn spijt.

32 Krommewege 32 D1

Maldegem 9990