prima webshop

prima webshop , goede service , snelle levering en beste prijs

Snelle levering en goede prijs

zie bovenstaande

Agréablement surprise

Les prix sont super avantageux ! J'ai été livrée ultra rapidement ! Quel plaisir !

De ideale webshop!

Snelle levering, Stevige verpakking Veel voordeliger dan elders!

Zeer vlotte levering

Vlotte en juiste levering

Super ervaring! Heb jullie al aangeprezen bij familie en vrienden!!

Al mijn kennissen en familie heb ik laten kennismaken met jullie website! Supersnelle en correcte levering! Niets als lof!!

Tip Top

Heel tevreden

De bestelde goederen werden mij correct geleverd. Degelijk verpakt. Binnenin zodanig voorzien zodat de goederen (en hun verpakking) niet beschadigd konden geraken. Zeer scherpe prijs.

Goede ervaring maar nog niet perfect

De verpakking kan beter, de kartonnen doos met de producten was gescheurd maar gelukkig zijn de goederen in de doos niet beschadigd. Dit door de stevigheid van de plastieken flessen. Al het overig was prima.

Geen negatieve punten

zeer tevreden

tevreden

Mijn pakket was laat maar ik werd snel geholpen en alles is goed gekomen.

Heel tevreden klant!!

Ik gebruik al een tijdje de producten van Vichy. Het prijsverschil kreeg mijn volle aandacht... Als alleenstaande is het mooi meegenomen om mijn favoriete producten aan democratische prijzen te kunnen kopen. U heeft er een vaste klant bij, en ik vertel het door. Ik merk al heel goed het verschil, mijn huid is echt mooi aan het worden.

La Roche-Posay Redermic R doet wat het belooft !

Zachte en lichte crème, wordt goed door de huid opgenomen. Niet plakkerig of vet; fijne structuur ; geen zwaar geparfumeerde geur. Ook goed voor de gevoelige huid. Mooi resultaat! Echt een aanrader .

zoals meegedeeld bij bestelling

was de eerste keer dat ik bestelde; planning klopte zoals aangekondigd bij het bestelproces

Très satisfait

1 remarque son site avec point BE ce là donner de la confiance. 2 contacter avec le service facile, joignable. Et merci.

Correct

Groot aanbod - goeie prijzen, correcte levering van bestelde producten op zeer snelle termijn (volgende dag al)

Super snel geleverd

De ene dag besteld, en de volgende dag al in huis om te gebruiken. :-)

Zeer tevreden vlugge levering maar heb mijn product niet zo dikwijls nodig. Gelieve mij verder geen reclame te sturen. Indien nodig zal ikzelf reageren. Met vriendelijke groeten. Jacques Hoet.

Pakket geopend

Doos is open afgeleverd door de post, gelukkig was alles nog aanwezig en de potjes creme verzegeld, denk dat als het parfum was geweest de verpakking wel zou leeg zijn.

Geen enkel probleem

Alles zeer goed verlopen vanaf bestelling tot levering geen problemen .Bestelling zeer vlug en op tijd geleverd

Lage prijs

Alles is vlot verlopen. Er stond op de website geschreven 1 dag later in huis . Dat klopte niet anders hadden ze 5 sterren gekregen.

Snel en correct

Snel correct voor een scherpe prijs. Het is wel even zoeken op de website.

Snel en correct

20ste besteld en 21 st geleverd in stevige verpakking, duidelijke mails i.v.m. verzending, meer moet dat niet zijn

32 Krommewege 32 D1

Maldegem 9990