Uiterst vlotte service

Heldere site - Zeer snelle levering

Super snel! Bedankt!

Dacht dat er Farmaline zou opstaan. Was eventjes in de war met mails van Pharma Budget. Voor de rest prima ! Op naar meer.

Alles was ok.

Alles was ok.

Positief

Foute artikel geleverd. Zonder probleem omgeruild en enkele dagen reeds corredte product ontvangen

Alles snel geleverd.

Overzichtelijke website en supersnelle levering! Top !

Ik ken Pharma Budget nog maar even doch ze hebben de producten van La Roche Posay in huis, prima producten. Als dan de levering ook nog snel gebeurt, dan is het voor mij een topper.

Écrivez-moi et envoyez-moi tout courriel ou courrier en français, svp

Allés in ‘t Frans aub

Uitstekende levering

Uitstekende levering

Vlot en correct verlopen !

Vlot en correct verlopen !

Top !!!

Top !!!

Snelle zending , alles perfect

Bestelling, opvolging en levering verliepen perfect

*****

*****

Vlugge levering en goede communicatie

Super....

Zeer goed.

Snelle levering, goedekwaliteit. Top

uitstekend

alles tip tot top in orde alleen de betaling vindt ik minder goed via dat bedrijf dat betalingen regelt, niet eenvoudig genoeg.

Très bon service

Service rapide et efficace

Goedkoop en snel geleverd!

Ik kon de kortingen op de producten bijna niet geloven! Ze zijn tot 60% goedkoper dan de andere gebruikelijke winkels waar ik eerst mijn producten ging kopen. Het was dan ook nog eens zeer snel geleverd. Het enige dat ik kan opmerken is dat de verpakking iets beter kan omdat 1 verzorgingsproduct een dikke deuk had maar het was gelukkig niet open gebarsten. Dankzij Pharmabudget heb ik €30 bespaard dus ik ben meer dan tevreden!

CORRECT

DE PRIJZEN ZIJN HEEL GOED HET IS GOEDKOPER DAN ERGENS ANDERS GOEIE SERVICE VLOTTE LEVERINGEN ALLES ZOALS HET HOORT EN PERFECT

Perfect verloop van de levering

Alles perfect verlopen. Bestellen, leveren...

super

Snelle afhandeling & levering.

Vlotte levering

Super service

Een eerste bestelling bij Pharmabudget en een heel positieve ervaring. 16 euro bespaard. Supersnelle levering. Aanrader.

Snel geleverd en zeer goede prijs

32 Krommewege 32 D1

Maldegem 9990