Geen transparantie

Bijzondere manier van werken, verzenden vanop andere loctie.

Gemakkelijk bestellen, vlotte levering.

Ik kan geen minpunten noemen.

Snel bezorgd, klantvriendelijke webshop, uitgebreide keuze! Aanrader.

Zie voorgaande

Zeer vlug opgestuurd had de dag na me bestelling al me pakje. Goed ingepakt. En ook wat ik vroeg. Enige minpuntje mss kleinere doos nemen zo moet je niet zoveel extra papier instoppen voor het co2 vriendelijk te maken.heb liever dat mooi samen zit in kleine doos en dat er minder bomen moeten gekapt worden voor het papier. Mss al gerecycleerd maar draai het er een beetje in en zo in doos proppen. Maar buiten dat klant bij.

heel goede service

de parfum die ik daar heb gekocht is zeer lekker en ni duur van prijs

Goede prijzen ruime keuze

Voor niet medisch voorgeschreven medicijnen is farmaline ideaal. Bijna op elk product promo’s In heel veel gevallen goedkoper dan in de apotheek of medi-markets. Wel Jammer dat je voor bestellen onder 50€ verzendkosten moet betalen. Soms valt het voordeel dan weg. Ik bestel en dat is het concept natuurlijk ook - massa aankoop drukt de prijs - meestal dan wat meer en vul sommige dingen aan.

Snelle bezorging

levering en prijs goed.

Mijn korting van 5 euro spijtig niet ontvangen.

formidabel

Beste, Ik ken het product die ik heb besteld voor mijn echtgenoot en vooral het is goedkoop en nu heb ik 3 flessen in voorraad dus wij kunnen een eindje voort. Vriendelijke Groeten, Goossens Francine

Perfecte dervice

Ik raad zeker aan om bij pharma budget te kopen! Perfecte en snelle levering. Geen enkel minpunt!

Top heel tevreden

Alles goed verplakt en heel snel geleverd

een snelle en goede service

Als ik nog een product nodig heb zal ik langs deze weg zeker een bestelling doen.

Fijne prijs, vlugge bezorging!!

Fijne bezorging!!

Alles zonder problemen.

Ruim en geschikt aanbod.

Uitstekende pharmawebshop

Voor een hele reeks van producten scoort Pharma Budget heel sterk in een prijs-kwaliteitsverhouding. Voor mijn aangekocht product, een dagcrème van Vichy en na een prijsvergelijking bij verscheidene webshops is Pharma Budget voor deze aankoop inclusief de verrekening van de verzendkosten.de meest voordelige webshop. Ondanks mijn eerste aankoop staat Pharma Budget ondertussen op mijn verlanglijst. TOP

Alles is correct en op tijd verlopen.

Zeer positief.

Dagcreme

Super aanbieding. Snelle levering!

Goede bezorging

Snelle en goede bezorging

Vlotte levering

Zeer snelle service Bij telefonisch contact , zeer vriendelijk Direkt reactie op mail

Super producten

Goede producten... Ben zeer tevreden

Ok

Het was onduidelijk dat de bestelde producten door een ander bedrijf verstuurd werden, verwarrend., Producten zijn langer onderweg geweest, zijn niet geleverd op voorziene leverdatum.

snelle levering...

snelle levering...

Zeer goede prijs voor mijn verzorging

Toevallig kwam ik op de site Pharma budget en vond mijn verzorging daar veel goedkoper dan op de site waar ik meestal bestel. Daarom bestel ik voortaan bij Pharma Budget. Ook supersnelle levering. Mijn buren zijn ook ingelicht nu ☺️

heel goed

heel snelle levering en goed produkt

32 Krommewege 32 D1

Maldegem 9990