Zeer correcte en vriendelijke reactie na melding foutje in zending
Ik bestelde in het verleden reeds ondergoed bij jullie, eerlijk gezegd heb ik dit uit gemak gedaan. Maar na mijn eerste levering, wist ik gelijk dat dit de manier is om mijn ondergoed te vervangen. Snel geleverd, zonder fout en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Altijd tevreden
Makkelijke site en vlotte levering.
Top, alles mooi gecentraliseerd. Makkelijk en eenvoudig zoeken. Mooie artikelen. Een echte aanrader
Heel tevreden !
Bestel reeds jaren bij mycomfort24, aangenaam verrast dat jullie terug online zijn
Vlotte bestelling en levering.
Super snel geleverd!
Zeer tevreden.
correcte levering
De kwaliteit van het ondergoed bij Mycomfort24 is gewoonweg EXTRA!
Ik had niet verwacht dat het zo snel zou geleverd worden, geweldig
De onderbroeken zitten mooi en passen goed aan.
Degelijke producten Snelle verzending Goed ingepakt
De bestelling op de website verloopt heel makkelijk en de levering gebeurt zoals aangeduid.
Niettegenstaande er in mijn bestelling als leveringsadres mijn thuisadres staat moest ik mijn bestelling afhalen in een locker! Ook kreeg ik al mijn e-mails in het Engels!
Overzichtelijke website - Aalvlugge verzending en goed verpakt.
Snelle levering en artikelen met goeie kwaliteit. Een aanrader.
Snel geleverd, producten van goede kwaliteit
???
Prima service en heb het goed ontvangen
Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
Snelle service, heel goed verpakt.
ben zeer tevreden over My Comfort degelijk ondergoed en ze zijn zeer correct vlugge levering