Altijd vlug geleverd Goede kwaliteit
Topkwaliteit en snelle service !alles perfecr
Ben er van in het begin mee gestart als trouwe Colruyt man en heb er jaren mijn ondergoed gekocht. Zeer spijtig dat het ter ziele moet gaan. Swa
Beste Swa, Bedankt voor jouw mooie compliment en jouw jarenlange trouw! Dit steunt het team om zulke positieve feedback te mogen ontvangen. Team MyComfort24
schiesser maat 44 volg ik al jaren. de laatste zitten in een dood 44 maar zijn ruim een maat te groot. jammer
Elke bestelling correct geleverd en zeer tevreden over het bestelde. spijtig dat hier een einde aan komt.
Beste Ivan, Bedankt voor jouw steun en tevredenheid over onze webshop! Dit doet ons plezier Team MyComfort24
Goede kwaliteit en service
Dankzij de vlotte en vriendelijke inzet van alle medewerkers blijft de herinnering (voor elke aankoop) één van een sublieme winkelervaring. Een welgemeende MERCI aan allemaal en veel succes met de nieuwe uitdaging.
Dag Werner, bedankt voor jouw ongelofelijk mooie review! Dat doet echt plezier aan het hele team. Fijn jou als klant gehad te hebben. Team MyComfort24
Cela fait plusieurs années que je me sers chez vous. Le service a toujours été magnifique, des articles de qualités c’est très dommage de ne plus pouvoir commander chez vous . Merci pour votre professionnalisme
Chère Martine Merci beaucoup pour ce retour positif! Cela nous fait vraiment plaisir. L'équipe MyComfort24
Alles ok. Zwembroek past als gegoten
Bedankt Jurgen! Wij vinden het uiteraard ook heel jammer. Super dat jouw zwembroek goed past. Bedankt voor jouw review, Team MyComfort24
Ik had nu eens een site gevonden voor ondergoed,maar heel spijtig gaat die nu weg !
Beste Inge, Bedankt voor jouw review en tevredenheid over onze webshop. Team MyComfort24
van al de bestellingen die ik al bij jullie heb gedaan ben ik zeer tevreden juiste info en stipte levering.
Bedankt André, dat is fijn dat je tevreden was over onze snelle levering. Team MyComfort24
Mooie kortingen door uitverkoop
Jammer dat jullie nog om feedback en een beoordeling vragen als jullie er toch mee stoppen. Misschien kunnen jullie mij zeggen waar ik nu mijn ondergoed van Avion kan aankopen aan redelijke prijzen? Aanbevelen heeft geen zin meer, daarom antwoord ik neen. Bedankt voor de geleverde service. Eddy
Beste Eddy, Bedankt voor jouw review. Avion ondergoed is jammer genoeg niet meer te verkrijgen bij andere webshops dan bij MyComfort24. Team MyComfort24
Excellente expérience !
Bij mijn laatste bestellingen van handdoeken waren er gratis strandlakens in aanbod. De voorwaarden waren apart en klein vermeld zodat ik het aanbod gemist heb. Voelde mij gefopt.
Beste Lucienne, Bedankt voor review. Ik contacteer je persoonlijk omtrent jouw vraag. Team MyComfort24
Ben altijd heel tevreden geweest met mijn bestellingen, Goeie service, vind het spijtig dat jullie ermee stoppen.
Beste Marleen, Bedankt voor jouw positieve woorden. Dat doet plezier aan het hele team Team MyComfort24
J'ai passé plusieurs commandes chez vous,toujours avec la même satisfaction .
Merci beaucoup Guy pour votre feedback positive! Team MyComfort24
Prima in orde, wat beloofd werd wordt nagekomen. Ook de levering prima.
Reeds jaren klant bij Mycomfort24 nooit problemen gehad met deze online shop. Altijd correct en kwalitatieve produkten kunnen kopen. Jammer dat ze ermee gaan stoppen!
Beste Antonio, Van harte bedankt voor jouw jarenlange trouw aan onze webshop. Deze feedback doet ons plezier! Team MyComfort24
Alles is vlekkeloos verlopen, van bestelling tot levering aan huis. De geleverde goederen voldeden volledig aan beschrijving en foto's.
Mijn nachtkleding dat ik bij MIJN CONFORT24 gekocht heb is zeer mooi, Ik draag het in de zomer thuis ook overdag omdat het zo aangenaam is om te dragen en het zijn juist kleedjes. De maten zijn goed, de beschrijving is in orde. Ik heb geen enkele klacht, kousen, onderbroeken, onderlijfjes pyjama's, homekleding voor mij en mijn vriend alles is tip, top in orde.
Ik heb steeds goede ervaringen met mycomfort24, steeds snel bediend, uitermate communicatief, goede webshop en vind het spijtig dat ze ermee stoppen.
Bedankt Guy, Wij vinden het uiteraard ook heel jammer en bedanken je bij deze voor jouw klantentrouw. Team MyComfort24
Zeer snelle levering. Ik heb nooit een probleem ondervonden. Jammer dat jullie online-shop stoppen. Bedankt
bedankt Geert, We appreciëren deze mooie feedback Team MyComfort24
Heel spijtig dat MyComfort24 sluit. Was uitstekende e-commerce. Ook een eerlijk bedrijf met echte voorraden (niet zoals Sleepworld dat, zoals ik recent mocht ondervinden, beroep doet op dropshipping en bovendien in Lochristi een medewerker heeft die slordig op de bestelbon een verkeerde bestelling invulde (Beddinghouse Blossom Dark Red ipv Beddinghouse Plum Blossoms dekbedovertrek).
Bedankt Monique, We deden (en doen) altijd ons best voor onze klanten. Mooi compliment! Team MyComfort24
Nadat de collishop ermee stopte, was dit de webshop waar ik mijn producten vond. Spijtig om te horen dat my comfort er nu ook mee stopt.
Bedankt Chris, om ons mee te volgen na Collishop Fijn jou als klant gehad te hebben, Team MyComfort24