Ik koop er al heel lang en alles altijd zeer goed. Levering altijd op tijd en correct, kwaliteit altijd heel goed. Werk aub zo verder, heb jullie gemist toen jullie een tijdje out waren!
Er is een ruime keuze aan kwaliteitsvolle merken. Er zijn regelmatig acties met kortingen.
Het aanbod is breed & bestaat in verschillende prijsklassen. Eenvoudig om te vinden wat je zoekt & snelle levering
Vlotte levering en flexibel terugstuurbeleid. Altijd vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon bij vragen of problemen.
MyComfort24 is tot opluchting van veel van haar klanten opnieuw opgestart. Nu met een beperkter aanbod van ondergoed. Betrouwbaar en efficiënt (zeer gebruiksvriendelijke website, vlot bestelling plaatsen, super veilige betaling, goede communicatie via e-mails en zo nodig telefonisch, prima levering via track@trace van Bpost). Een aanrader!
Een bestelling plaatsen is makkelijk bij Mycomfort24. Keuze maken, betalen en de bestelling wordt snel geleverd bij een afhaalpunt! Aanrader!
Nog steeds tevreden. Vlotte bestelling, betaling en levering. Prima verzorgd.
zoals verwacht
Overzichtelijke webshop met comfortabel en kwalitatief ondergoed.
Parfait très bon rapport qualité prix
Vóórdat Mycomfort24 down was ik al zeer tevreden klant.
Goe bezig, doe zo voort ! Proficiat
Ik wil geen ander ondergoed. Sloggi past perfect!
Goeie service, snelle levering
Articles de qualité, jamais eu de problème et délai de livraison toujours comme prévu. Bref, une bonne adresse.
Les articles sont de bonnes qualités et le choix est important. les livraisons sont rapides et en bonne états
Snelle levering Prima kwaliteit
Zeer vlotte afhandeling
Zeer tevreden van de vlotte en correcte afhandeling aankoop.
Spijtig dat deze winkel verdwijnt.
Bons produits. Livraison rien à redire,parfait
Expérience agréable et intéressante. Vraiment triste que les activités s'arrêtent. Donc pas la peine de recommander ce site à d'autres personnes, cela ne sert à rien.
Duurzame stof, mooie kwaliteit en makkelijk in onderhoud. Zacht om te dragen een fijn gevoel voor je ondergoed!
Spijtig dat jullie stoppen ! Ik was trouwe klant en vond altijd wat ik wou. Bedankt voor de inzet. Succes met wat jullie hierna zullen doen.
Dit is ondergoed dat groot en lang genoeg is en is zalig om te dragen