Edenred betaling maar beperkt mogelijk
De website adverteert dat je er kan betalen met edenred cadeau cheques.
echter kan je deze niet aanvullen met een ander betaalmiddel.
Zelfs niet een ander type edenred cheque.
En dit wordt ook niet duidelijk vermeld tot je al reeds aan de betaling bezig bent.
Wat wil zeggen dat je deze dus enkel kan gebruiken indien er voldoende cheques zijn van 1 specifiek type om de volledige betaling mee te doen.
Bij cadeau cheques is dit in veel gevallen niet de situatie, omdat deze vaak maar 1 maal per jaar in een beperkte hoeveelheid worden uitgegeven aan werknemers.
Dus... dan maar een omweg proberen, de cheques gebruiken in de shop van edenred zelf, voor een "bon" voor mycomfort24 en deze dan gebruiken als "korting"' voor je bestelling ipv een betaalmiddel...
Maar dan loop je aan tegen een ander probleem dat niet duidelijk is uitgelegd, nog door edenred nog door mycomfort24:
deze bon is niet combineerbaar met tijdelijke prijsverlagingen.
in mijn geval was echter het grootste deel van de hele shop in "tijdelijke prijsverlaging".
Dus moest ik wachten met bestellen tot de prijzen aanzienlijk hoger waren om mijn cheques (intussen bon) te kunnen uitgeven.
Maar de prijzen waren plots zo veel hoger dat het amper nog goedkoper was om de bon te gebruiken, dan om gewoon de bon/cheques weg te gooien, en met bancontact gewoon te kopen voor de verlaagde prijs...
Dit is een redelijk specifieke situatie die tot deze problemen geleidt heeft, en heeft even zeer met edenred te zien als met mycomfort24.
Maar feit blijft dat ik me half en half bedrogen en onvoldoende geïnformeerd door beide partijen voelde.
En naar mijn mening gaat mycomfort24 (onderdeel van colruyt groep) niet vrijuit omdat een deel van deze beperkingen wellicht van edenred uit komen, omdat zij dus ook niet voldoende doen om duidelijk te informeren wat kan en wat niet kan voor je er al je tijd en geld in steekt.