snelle en kwalitatieve levering
Mooie keuze
Het bestelde werd zeer vlug geleverd. De kwaliteit van de goederen is zeer goed.
Ruime keuze van merken en kwaliteit aan een faire prijs. Snel geleverd. Tevreden.
Ik had antraciet besteld, maar de kleur is eerder bruin. Het onderlaken is ook aan de grote kant.
Beste Kristel de Beuckeleer Bedankt voor je reactie. Onze excuses voor het ongemak. Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, kan onze klantendienst via persoonlijk advies jouw verder begeleiden in de juiste keuze. Wij zijn bereikbaar via mail [email protected] of telefonisch +32(0)2/308.87.45 We nemen verder persoonlijk contact op met jou om de oplossingen te bekijken. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groeten Team MYComfort24
Kreeg van jullie bericht dat mijn pakje verstuurd was naar het gekozen afhaalpunt nl Bpost te Rotselaar. Bpost stuurt me mailtjes dat mijn pakje ter beschikking is. Kreeg zelfs herinneringen om het af te halen. Ben zaterdag 4 november daar geweest en MIJN PAKJE IS ER NIET. Normaal moet het er zijn tot 11 november. Ik heb wel betaald maar heb geen pakje. Graag oplossing : ofwel mijn pakje ofwel mijn geld terug!!
Beste Lieve Goovaerts Onze excuses voor het ongemak. We hebben het pakje verwerkt en laten meenemen door Bpost. Hierna hebben zij dit verder verwerkt. We hebben reeds telefonisch contact gehad met hun en er is ons medegedeeld dat ze het pakketje verloren zijn. Wij nemen persoonlijk contact op met je om samen een oplossing te zoeken voor jou situatie. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Team MYComfort24
Revue originale
Nous sommes client depuis plusieurs années et comme toujours votre personnel est d'une gentillesse et très professionnel. Merci
De levering was in orde. Bij het bestellen was echter de maat die ik nodig had niet in voorraad. Heb dus een maat kleiner genomen en weet nog niet of die oké is want dit was voor een geschenk in de toekomst.
Mooie hoeslakens en heel fijn afgewerkt
Artikelen waren niet op voorraad, maar ik kreeg onmiddellijk reactie op mijn vraag of dit weer werd aangevuld. Correcte afspraken gemaakt en enkele weken later werden onze artikelen netjes geleverd aan de promoprijs.
Alles prima. Ik bestel nog bij dit bedrijf.
Gevarieerd aanbod met topmerken. Prima website en veilige betaling. Goede communicatiekanalen met klant. Dank u Colruyt!
mooie korting op kwaliteitshanddoeken
Super, un site facile, beaucoup de choix, bonne qualité, et livraison rapide.
Rapidité efficacité qualité des produits finition
C'est très bien, les gens de mycomfort sont agréables !
Alles is duidelijk terug te vinden alsook de acties
Zeer snelle levering.
Zeer goed.
Goede kwaliteit!
Beste Martine, Bedankt voor jouw reactie. Voor de kosten van de retour komen wij inderdaad niet tussen. De reden hiervoor is dat we artikelen verkopen waar hygiëne van zeer groot belang is. Wij kiezen er om die reden dan ook voor om retourzendingen niet aan te moedigen door de klanten te vragen zelf de retourzending te laten bekostigen. Het gevolg is dat klanten zeer zorgzaam zijn bij het maken van hun keuzes en dat we daardoor zeer weinig retourzendingen en omruilingen krijgen. Dit garandeert dat onze artikelen allemaal nieuw zijn en 100% hygiënisch. Ik hoop dat je ons standpunt ter zake begrijpt. Met vriendelijke groeten, Team MyComfort24
Revue originale
Heel content van de kwaliteit, maar retour voor mij te duur!
Uitstekende webshop met ruime keuze en goede omschrijving van de artikelen, goed verpakt en snelle levering.
Alles heeft een goede kwaliteit en is tientallen jaren te dragen, zonder probleem. Het is zijn prijs waard.
Rien à dire sur les commandes,le respect des délais,tout est respecté.
Vlotte levering,