Prima kwaliteit

Wel jammer dat er van de maten XS en S telkens maar 1 stuk beschikbaar is.

Alles ok

Mijn bestelling,levering en product waren prima

Je cherche des draps housse, pas facile à trouver

Je trouve ce dont j'ai besoin, c'est rapide, de bonne qualité et pas trop cher

Correcte firma in alle opzichten

correct en snel geleverd ook rekening gehouden met kortingscode

Quality

Good promotions & good quality of product. Delivery service was great

Goede website. Pakje vlug bezorgd.

Perfecte service

Na een foute bestelling van mijnentwege werd ik telefonisch op een vriendelijke manier geholpen en werd alles onmiddellijk opgelost.

product is kwalitatief in orde

topservice

topservice , op maandag besteld , op dinsdag in huis Ook ruime keuze , ik ga altijd op deze site kijken als ik iets nodig heb, topservice van een supergoed webwinkel

zeer tevreden met bestelling

Zeer tevreden over mijn bestelling (promoties, communicatie, verzending). Enig werkpuntje: op de site staat bij verschillende doch vergelijkbare topjes dat hetzelfde model de ene keer een small draagt en de andere keer een Xtra large... verwarrend

produit connu, rapidité, efficacité!

Simple, rapide, efficace.

Het was de eerste keer dat ik besteld heb en het was perfect. Niks op aan te merken.

vlot besteld, correct geleverd op aangeduide datum

Alles geleverd volgens afspraak, maak zeker nog gebruik van deze firma

Ideaal!!

Grote keuze, goede prijzen. Geleverd zoals afgesproken!!

parfait sur toute la ligne merci je recommande

sous vêtements de très bonne qualité taille parfaitement je recommande vivement

topkwaliteit voor een uitstekende prijs

Goede service met snelle levering. Goede prijs-kwaliteit Interessante aanbiedingen

Verliep vlot

Article conforme et confortable

Attendu 5 semaines pour l article et après cela reçu la moitié de la commande Pas très sérieux

• Nous recommanderiez-vous? Non

Klantvriendelijk

Ge krijgt een mail als uw bestelling aangekomen is. En paar dagen nog een. Dus vergeten is er niet meer bij. Handig toch want met een stortvloed aan mails wordt er al eens iets gemist.

Vlotte service

Het product werd zoals beloofd snel geleverd. Na contact met de dienst na verkoop (beschadiging) werd mij onmiddellijk een nieuw exemplaar toegestuurd. De dienst na verkoop reageerde zeer vlot.

La qualité est toujours au rendez-vous

Parfait, rapidité, qualité et prix compétitifs

Très bon service

Très bon choix de marchandises. Bonne qualité. Site facile à utiliser Livraison sans problème

zeer goed

een heel goede ervaring

Snelle en juiste levering.

Door het ruime aanbod kun je heel snel je ding vinden. De afhandeling gebeurt heel vlot .

vlot gemak stipt

geen aanmerking