Te klein

Onlangs een zwembroek Speedoo gekocht, 102-106. Ik heb heupbreedte 103 en is te klein. Ik ken niks van dat terugsturen dus is hij goed voor spullenhulp.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Très bon rapport qualité prix

Surtout lors des nombreuses promos

Betaalbare kwaliteit

Sterk geprijsde kwaliteitsproducten . Vlotte levering.

pico bello

pico bello

Top service! Prima kwaliteit, volledig tevreden.

Kort na mijn bestelling realiseerde ik mij dat ik de verkeerde kleur had besteld. Ik had nog de mogelijkheid om dit recht te zetten op de website en heb alsnog de gekozen kleur toegezonden gekregen. Top service! Prima kwaliteit, volledig tevreden.

zeer goed, geen enkele klacht

Ik heb steeds ontvangen wat ik had besteld en ook steeds binnen de afgesproken leveringstermijn. Af en toe bovendien een extra attentie of een bon voor een volgende aankoop.

Bonne expérience

C’est de la qualité qui est proposée. Il y’a le choix de la marque et la rapidité de la transaction.

Excellent choix et chez vous en 2/3 jours

On ne peut pas faire mieux.

Snelle corecte levering

Dag later op zaterdag geleverd. Producten zoals verwacht. Goede kwaliteit

Articles de qualité en grande taille et livraison très rapide.

Grands choix et marques. Grandes tailles que l'on ne trouvent pas toujours en magasin. Livraison très rapide.

Alles ok

Rapidité

Efficace

Alles correct en op tijd geleverd.

Alles correct en op tijd geleverd. Goede ervaring met geleverde goederen.

Heel correct en vlot

Ik bestelde damesslips die mij veel te groot waren. Ik retoureneerde die, kreeg snel een ontvangstbevestiging gevolgd door een terugstorten, chapeau ! Het maatje kleiner is perfect I

Le seul problème c'est le choix !

Qui ne trouverait pas son bonheur dans le catalogue de Mycomfort24 ? Les produits sont variés, de qualité, les prix avantageux, la livraison sans problème. Le seul problème qu'il y a en fait, c'est de choisir...

keuze en kwaliteit

Mycomfort biedt een breed assortiment aan scherpe prijzen die vlot en betrouwbaar geleverd worden. Ik begrijp wel niet waarom het collishop-rek in de winkel niet tot de mogelijkheden behoort.

Geweldig aanbod.

Alles keurig ingepakt. Geleverd op de door mij gekozen dag. Standaard maten, regelmatig koopjes.

alijd in orde

altijd het uur en dag in orde

Goede webshop,gemakkelijk om een bestelling te plaatsen,vlotte levering.

A recommander

Livraison rapide des produits commandés , tailles respectées et produits de très bonne qualité .

Goede webwinkel

Ruime keuze, correcte prijzen en snelle levering.

Zeer goede website, groot aanbod, perfecte service.

Correcte afhandeling

Jammer genoeg passen de producten niet maar bedrag werd vlot terug gestort.

Dankzij het maatadvies kon ik de juiste maat kiezen. Levering tijdig, zoals vooraf beloofd.

Avis sur Kiyoh