Gewoon top

Productkwaliteid is prima en de afhandeling van de bestelling top

super goede aankoop

De gekochte goederen voldoen helemaal aan de verwachting. Goede kwaliteit en levering.

simple et rapide

précédemment cdes via colruyt

Besteld met korting op sloggi

Besteld met korting op sloggi en 3 dagen later in huis

Zeer goed en punctueel!

Zeer correct en efficiënt afhandeling !

zeer te vrede

zeer goede kwaliteit

Goede kwaliteit van producten en verzending

Alles netjes verpakt en aan huis geleverd voor een degelijke prijs.

Groot aanbod en mooie artikelen. Ook gekende merken.

Vlugge levering. Ook altijd correcte levering. Goede producten.

prima service

correcte bestellingen en levertermijn via Bpost

kwaliteit

kwaliteit

Alles was OK. Eén minpunt: levering gebeurde niet op aangeduide datum, maar later.

Alles OK. Eén minpunt: levering gebeurde niet op aangeduide datum; waardoor we 'zaten te wachten'.

snelle levering, super

Met B post mijn bestelling ontvangen. Uitstekend

Satisfaite

Les articles correspondaient à ce qui était présenté sur le site.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Entière satisfaction

Qualité des produits. Commande aisée. Délais de livraison rapide et respecté.

Nog steeds mijn merk

Ik draag al meer dan 60 jaar ondergoed van Avion. Ik ben er altijd even tevreden over geweest. Ik zou geen enkel ander merk kopen. My Comfort 24 heeft er alle producten van .

Een webshop met een enorme keuze aan artikelen. De producten die ik kocht, zijn van zeer goede kwaliteit. Wat ik zeer goed vond, is de keuzemogelijkheid om zelf een dag voor levering uit te kiezen. Dat is perfect gelopen trouwens. De prijzen zijn zeer redelijk voor de uitstekende kwaliteit. Hier kom ik zeker nog wel terug.

super winkel

we hebben net heerlijke zachte dekbedovertrekken gekocht, snelle levering, goede prijs/kwaliteit

snel en correct verzonden

Klein minpuntje : op 10/05/2024 mail ontvangen met korting 15% op Dulcia.Spijtig genoeg had ik op 05/05/2024 een bestelling 1110203145 Dulcia geplaatst zonder korting.Voor het overige heel tevreden.

Alles is correct verlopen.

Een aanrader.

Snelle levering, vriendelijk.

topper

Zitten heel goed aan vooral op de lange mottorit

correcte levering van de bestelde producten

Efficacité, produits de qualité

J avoue avoir déjà à plusieurs reprises acheter des produits chez eux. Tout s est toujours bien passé. Les produits sont de qualité, le service est rapide, belle finition et respect des engagements. Toutefois, je regrette de ne pas pouvoir utiliser mes chèques Sodexo Eco...

Snelle levering!

Duidelijke bestelsite!