super winkel

we hebben net heerlijke zachte dekbedovertrekken gekocht, snelle levering, goede prijs/kwaliteit

snel en correct verzonden

Klein minpuntje : op 10/05/2024 mail ontvangen met korting 15% op Dulcia.Spijtig genoeg had ik op 05/05/2024 een bestelling 1110203145 Dulcia geplaatst zonder korting.Voor het overige heel tevreden.

Alles is correct verlopen.

Een aanrader.

Snelle levering, vriendelijk.

topper

Zitten heel goed aan vooral op de lange mottorit

correcte levering van de bestelde producten

Efficacité, produits de qualité

J avoue avoir déjà à plusieurs reprises acheter des produits chez eux. Tout s est toujours bien passé. Les produits sont de qualité, le service est rapide, belle finition et respect des engagements. Toutefois, je regrette de ne pas pouvoir utiliser mes chèques Sodexo Eco...

Snelle levering!

Duidelijke bestelsite!

Tevreden klant

Snelle levering en ruim aanbod artikelen aan democratische prijzen.

slips schiesser

démarques régulières, mais pas possible de payer avec mon GSM récent je dois le faire avec une tablette de 5ans. ????

Probleemloos

Voldoende productinformatie, goede filters, eenvoudige bestel/betaal procedure.

xxxx

xxxx

super

uitgevoerd zoals vermeld, prima

Uitstekende online winkel, goede producten als ook de service

De eerste 3 bestellingen verliepen vlekkeloos. Bij de 4de bestelling bleef het pakje achter. Na dit gemeld te hebben werd het binnen de week opgelost met een nieuwe zending. TOP

E-commerce zonder stress

MyComfort24 biedt ruim assortiment aan van kwaliteitsproducten tegen interessante prijzen. Uitstekende communicatie met klantendienst.

Rien à redire...

Produit comme décrit. Service impeccable. A voir dans la durée....

Snelle en correcte levering zonder gebreken.

Uiterst tevreden

Snelle levering en correcte annulering, met nieuwe telefonische bestelling. Dank u.

Snelle levering, en correcte telefonische annulering mer nieuwe bestelling als gevolg!

Vlotte, snelle duidelijke behandeling

Correct, snel

Perfecte service

X

betalen om 1 artikel dat niet goed was

betalen om 1 artikel dat niet goed was

Snelle en correcte levering.

Mango singlets zijn een geweldig en confortabel product.

Makkelijke bestelling, correcte levering

Alles prima

Redelijk duur

Ik kocht hetzelfde ondergoed in de Makro aan de helft van de prijs

Goede kwaliteitsproducten

De producten zijn heel ok. De bestelling ervan was niet zoals gevraagd. Ik had voor thuisbezorging gekozen en POSTNL heeft mijn pakket bij een ophaalpunt gedropt. Moest ik het daar 2 dagen later gaan ophalen want deze winkel was gesloten.

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.