COMFORTabel

De naverkoop-service zorgt voor (indien het niet om herstel gaat) voor tevreden klantervaringen. Net als alles, zijn ook voor het aanbod de prijzen hoger dan voorheen... Misschien nog scherpere prijzen aanbieden om zo de omzet te laten toenemen ?

zeer positief

alles verliep zoals verwacht, zeer goed

Alles naar wens!

Goede productkeuze Vlotte bestelmogelijkheden Prijs -kwaliteit is oké

Super tevreden zowel met goederen als levering.

Steeds correcte service van de degelijke geleverde goederen. Super tevreden. Indien wij iets nodig hebben gebruik ik steeds jullie diensten. Ook een pluim voor B post. Bedankt !

Heel tevreden

Ik ben altijd tevreden over de bestelling. Mooie kwaliteit, de kleuren zijn oke, Online bestellen is gemakkelijk.

Perfecte levering en top kwaliteit

Perfecte levering en topkwaliteit

Rapide serieux

Bon choix, bonne promo, produits de qualité

Rapport qualité prix au top

Service rapidité qualité je recommande. Attention aux correspondances des tailles pour certains produits.

Alles perfect en volgens planning verlopen.

Geen opmerkingen

Très bonne qualité

Ce serait encore mieux si les frais de port étaient moins élevés

Top producten

Levering zoals afgesproken

Tevreden

Mooi aanbod met een prima verhouding prijs-kwaliteit en een vlotte bezorging.

Bien

Etrange, ceux que j'achète chez Colruyt (qui viennent de chez vous) et les vôtres sont légèrement différents - encolure, cintrage monte plus haut sous les bras... je vais néanmoins recommander mais en ne négligeant pas ceci.

Gewoon goed

Gewoon goed

Kwaliteit, duidelijke webshop, snelle verzending.

Goede website, foto’s, beschrijving en kwaliteitsvolle goederen. Zeer tevreden

Qualité à prix correct

Juste un petit regret pour la housse de couette achetée : pas de fermeture ce qui laisse sortir la couette si on ne prend pas garde à bien glisser le rabat prévu sous le matelas

Goed product .

Vlotte levering.

UITSTEKEND

duidelijke informatie en website snelle leveringen goede kwaliteit

Toppie

Toffe winkel met democratische prijzen

Altijd heel tevreden over de bestelling dat we doen. Goede kwaliteit!

Heel tevreden!

Gemakkelijk om te bestellen en te betalen en zeer goed verpakt en de bestelling is op de correcte datum geleverd

Tevreden met de aankoop

Mooie variëteit van producten en interessante prijzen.

Prima service !!

Zeer goede kwaliteit !!

Vlotte service!

Duidelijke communicatie, snel geleverd en blij met de bestelling!

Très décu

Drap plat: consistance de loque; très mal coupé (en forme de trapèze et bords courbes)

• Nous recommanderiez-vous? Non

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.