EXCELLENT

qualité, et promotions ajustées au fil de l'annee

perfect in orde

telkens ik iets bestelde was alles perfect in orde

efficient en vriendelijk

een artikel was niet meer in stock; de medewerker heeft goed geholpen en het nodige gedaan om het zo snel mogelijk te kunnen leveren. Heel vriendelijk aan de telefoon en goede service!

uitstekende service

Gemaakte beloften werden nagekomen

Goeie kwaliteit, overzichtelijke webshop

Goeie kwliteit Ruime keuze

makkelijk te bestellen, vlugge en vlotte levering

ben heel tevreden over de vlotte bestelling en levering en ook de kwaliteit van de artikelen

Ok volgens offerte en mijn verwachtingen

Voor mezelf: ik moet meer op de samenstelling van de stof letten. ga daar te licht over heen

Snelle service, ruime keuze. Snel geholpen bij problemen!

Prima kwaliteit

Wel jammer dat er van de maten XS en S telkens maar 1 stuk beschikbaar is.

Alles ok

Mijn bestelling,levering en product waren prima

Je cherche des draps housse, pas facile à trouver

Je trouve ce dont j'ai besoin, c'est rapide, de bonne qualité et pas trop cher

Correcte firma in alle opzichten

correct en snel geleverd ook rekening gehouden met kortingscode

Quality

Good promotions & good quality of product. Delivery service was great

Goede website. Pakje vlug bezorgd.

Perfecte service

Na een foute bestelling van mijnentwege werd ik telefonisch op een vriendelijke manier geholpen en werd alles onmiddellijk opgelost.

product is kwalitatief in orde

topservice

topservice , op maandag besteld , op dinsdag in huis Ook ruime keuze , ik ga altijd op deze site kijken als ik iets nodig heb, topservice van een supergoed webwinkel

zeer tevreden met bestelling

Zeer tevreden over mijn bestelling (promoties, communicatie, verzending). Enig werkpuntje: op de site staat bij verschillende doch vergelijkbare topjes dat hetzelfde model de ene keer een small draagt en de andere keer een Xtra large... verwarrend

produit connu, rapidité, efficacité!

Simple, rapide, efficace.

Het was de eerste keer dat ik besteld heb en het was perfect. Niks op aan te merken.

vlot besteld, correct geleverd op aangeduide datum

Alles geleverd volgens afspraak, maak zeker nog gebruik van deze firma

Ideaal!!

Grote keuze, goede prijzen. Geleverd zoals afgesproken!!

parfait sur toute la ligne merci je recommande

sous vêtements de très bonne qualité taille parfaitement je recommande vivement

topkwaliteit voor een uitstekende prijs

Goede service met snelle levering. Goede prijs-kwaliteit Interessante aanbiedingen

Verliep vlot

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.