Makkelijk on line, goede communicatie, stipte aflevering: top!

Zie hierboven

Vlotte servic

Vlugge levering. Prijs/kwaliteit ok

Goede service en correct

Kwalitatief

Overzichtelijk, goede producten ,snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

Avion ondergoed is onvindbaar in de detailhandel. Op deze website ruim voorradig.

Snelle dienstverlening

Komen hun slogan na.

Vlotte bestelling, snelle levering. Pakketje perfect in orde

Heel goede kwaliteit en correcte levering op gevraagde dag

De omschrijving van de artikelen is heel gedetailleerd, zodat je ontvangt waar je van droomt.

Leuke sokkenpromotie!

Interessant qua prijs/kwaliteit en vlotte levering.

Slecht

Het duurde even voordat me pakje werd geleverd. Volgens de gekozen datum. Het was ongeveer 16u20min. Daarvoor de hele dag thuis gebleven. Naar gelang het met Bpost was.

Super!!!

Kwaliteit : top Levering : top

Prima en snel geregeld en verstuurd.

Mooie website overzichtelijk en snelle verstuuring.

Tout était impeccable.

Commande, livraison et achats de très bonne qualité.

Alles ok

Goede producten

J'ai acheté deux pyjamas (un pantacourt et un pantalong) dont je suis entièrement satisfait !

Ce qui m'a le plus intéressé ce sont enfin les articles de marque et de qualité. je reviendrai bientôt. Merci pour vos bons services.

Niet tevreden

Beste, In verbant met mijn bestelling ; Dim slip 2+1 gratis Coton van dd :O8.02.2023 Bestelling # 1110160236 Daarvan is er een die na enkele wasbeurten aan het uitrafelen,hoe kan dat ? Bij mijn vorigen die ik al jaren heb is dat niet deze waren van het merk ; TEN CATE Nochtans was ik zeer tevreden van Dim. Graag antwoord, Met vriendelijke groeten, Wim Denayer

Uitstekende prijs kwaliteitverhouding

Uitstekende prijs kwaliteitverhouding

Snelle en correcte levering aan een goede prijs

Ok

Gebruiksvriendelijke site, regelmatig promoties en correcte uitvoering van de bestelling en levering.

Qualité prix service

Satisfaite prix qualité livraison rapide sous vêtements de qualité. La correspondance des tailles. Dommage retours payants.

Goede en snelle service

Correcte levering en snel

Juiste bestelling en op tijd

Steeds op tijd en de bestelling klopt

Bon site bons prix livraison rapide

Le seul problème, c'est les différences de taille entre les différentes marques. On a intérêt à acheter une pièce, essayer et acheter ensuite un lot.

echt top

geen slechte ervaring steeds top

Al meerdere malen besteld en steeds goed. Maar ze moeten mij niet te veel verplichten of ik vul niets meer in voor de beoordeling. Als je een 10 geeft wat moet je dan nog vertellen een 10 zegt toch alles.

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.