Heel tevreden over de totale afhandeling van de bestelling

Snel en handig Goeie kwaliteit ven het bestelde Heel tevreden over de totale afhandeling van de bestelling

Mauvaise

Bonjour Nous vous avons envoyé un mail il y a plus d'une semaine. Nous attendons encore toujours votre réponse à nos questions. A quand votre réponse? Salutations Jeanine Koener

• Nous recommanderiez-vous? Non

Geweldige service zoals altijd.

uitstekende site om iets te bestellen

bestellen gaat vlot, website is zeer overzichtelijk, goede verhouding prijs kwaliteit en wat je ziet, krijg je ook effectief. Vlotte afhandeling en levering, aanrader !

Eenvoudig om te bestellen

correcte levering. (volgens de gekozen formule, op de juiste datum en het juiste stuk)

Levering zoals gevraagd

Zéér vlotte en rappe levering

Voor herhaling vatbaar

Moeilijk de juiste pasvorm of maat te hebben .

Hopelijk de kwaliteit v Schiesser evengoed als die ik gewoon ben in de winkel ! Nu een maat kleiner gekocht dan vorige maal en nog ruim genoeg .

Prima product

Prima product

Alles in orde

Snelle en correcte levering.

Heel handig je kiest besteld en volgende word het geleverd

Tijdige levering, kwaliteitsvolle artikelen. Doe zo verder!

Betrouwbaar en kwaliteit

De bestelling wordt altijd correct binnen de afgesproken termijn geleverd met d uidelijke uitleg hierbij. De artikelen zijn van goede kwaliteit en door de kortingen ook betaalbaar.

Grand choix de produits.

et utilisation de la plate-forme facile.

D'excellents produits, mais une livraison déplorable

Résumons-nous, My Comfort fait partie du groupe Colruyt, mais: 1. contrairement aux autres sociétés du groupe (DreamLand, DreamBaby etc), impossible de se faire livrer dans son Colruyt, 2. vous devez vous faire livrer par bPost, mais quand même indiquer toutes les coordonnées... alors que vous avez déjà paramétré vos préférences de livraison sur bPost => 2x le travail, 3. la commande est faite en Français sur le site MyComfort, mais dès que le colis est préparé vous recevez toutes les informations de bPost en Néerlandais. Je le parle couramment, aucun souci... Mais c'est néanmoins très peu "customer oriented" car pour rappel, il "suffit" de sélectionner la langue du destinataire "FR ou NL" sur leur site tout en préparant la commande dans sa propre langue... pour que le destinataire reçoive les infos en Français même si le préparateur de colis a tout préparé en Néerlandais. Nous sommes au 21ième siècle, mais pas chez MyComfort visiblement!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Très Bonne qualité

Trop cher pour mon portefeuille je ne saurais pas acheter tout les mois.

Uitstekende levering

Alles zoals het hoort

SUPER

Alles verloopt correct en snel.

Vlotjes correct

Deze "Colruyt-tak" werkt vlotjes correct.

Prima service, kwaliteitsvol product

Prima service, kwaliteitsvol product

Prima kwaliteit en service

Ruim, kwaliteitsvol aanbod. Snelle levering. Correcte klantenservice. Interessante promoties.

Een vlotte correcte verwerking van ons order.

Al enkele malen een bestelling geplaatst en altijd correct geleverd.

Prix très intéressants et délai de livraison très court !

Articles commandés un jeudi avant-midi et colis réceptionné le lendemain avant-midi !!!

Snel, discreet, kwaliteit.

Snel geleverd. Discreet verpakt. Kwaliteitsvolle artikelen.

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.